Soru açık ve net. Böyle bir sevgiliniz olsun ister miydiniz? Veya bu kadar çok dövmesi olan biri hakkında ne düşünürdünüz?

Görsel bana ait değildir.
Soru açık ve net. Böyle bir sevgiliniz olsun ister miydiniz? Veya bu kadar çok dövmesi olan biri hakkında ne düşünürdünüz?

Görsel bana ait değildir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Allah bizi tertemiz bir vücutla yaratmış, biz neden siyaha boyarız, anlamıyorum. Benim için çok itici.
profil resmindeki kedi çok sevimli. dalga geçmiyorum.
Evet çok tatlı
senin mi o kedi
Keşke.
Dövme sevmediğin için üzgünüm. Hayvansever insanları severim. Ortak noktamızın olmasına sevindim.
Şimdi, dövme tek bir şeyde güzel olabilir; mesela günah olmasaydı, ben gelecekte karımın ismini yazardım. Ama öyle boş yazılar ve resimler pek güzel değil.
elestırmek ıcın degıl dıne cok mu baglısın?
Evet çok şükür
ailende dindar mı peki
Ailem dindar ama öyle çok sert falan değil.
anladım peki senin dindar olmanda etkileri oldu mu
Tabi var ama büyük kısım benden kaynaklı.
anladım knk
İşte bu, tutulma bazı hatalardan sonra geldi. Benim Allah'la aramda çok güzel bir bağım var. Mesela bazı günler gece yarısı uykumdan kalkıyorum, Onunla sohbet ediyorum, bana çok güzel geliyor, bana çok huzur veriyor. İnan o gün ne olursa olsun, benim günüm bozulmaz, öyle bir güç alıyorum.
knk eğer böyle yapmak seni mutlu ediyorsa güzel peki okuyomusn knk
Neyi okucam?
üni dmeek istedim knk
Kusura bakma yanliş mı aladım
Evet okuyorum bu yıl mezun olmam lazım
Bir kaç ders kaldı
estağfrullah knk ben tam soramadım... hangi bölüm olduğunu sorabilir miyim özel değilse
Bilgisayar Proğraciliği
güzel bölüm knk
Yani ama mühendislik tamamlasam daha iyi olucak
kanka peki sosyal çevren var mı arkadaşlar dışarı çıkar mısın mesela ve siyasete ilgin var mı
Ben utangaç birisiyim, pek fazla sosyal ortamda bulunmam. Çoğu zaman tek başıma dışarı çıkar, gezerim, sahilde otururum öyle.
Siyasete çokta yaklaşmam hiç sevmedim bir şey
anladım acaba böyle olmak seni allaha daha da çok yaklaştırdı mı sence
Çok güzel bir soru ondan önce hiç düşünmeden.
Ama bence evet bana yardım etti
peki neden utangaç biri olduğunu hiç düşündün mü veya ne gibi sebepler sence
Çok sebepler var; okulda zorbalık çektim, korona zamanı 2 yıl hiç evden çıkmadım. Ailem bana çok korkuyor, çok dışarı çıkmıyordum. Yani bunlar hep üst üste gelince böyle olur.
haklısın hepsi birleşmiş dediğin gibi ama sosyal hayat da önemli knk gerçekten yanlış anlama illede kötü şeyler için demiyorum
Tabi çok önemli mesla ben şimdi mezun olmam lazım bu okulda 2 yıl okudum hocalardan hariç hiç kimse tanımadım. Çok kötü bir şey
o nasıl oldu ki knk hocalardan tanımmamak ciddi misin
Ama kendimi açmaya çalışıyorum, iki ay önce başladım ve çok iyi ilerledim. Bu uygulama, öyle insanlarla yazışırken bile fayda sağlıyor.
Hocalar tek isimleri biliyorum ve tek bir hoca ile konuştum o staj için
kanka peki kız arkadaş vs gibi şeyler nasıl gidiyor ya özeline girmeye çalışmıyorum lütfen yanlış anlama yazdıkların ilgi çekici seni tanımak istiyorum diye soruyorum niyetim asla köt üdeğil
Yok estağfurullah hiç öyle düşunmedim
eyvallah knk sağolasın seninle konuşmak ilginç muhabbetin akıyor ve olumlu manada ilginç bir kişiliğin var
Hiç kız arkadaşım olmadı ve belki hayatımda tek konuştuğum kızlar onlar, 9. sınıfta. Bizim sınıfta iki kız vardı, orada belki birkaç kere sohbet ettik.
İmam hatip okudum için ayrıyız
anladım peki evlilik gibi düşüncelerin var mı kanka
Tabii, insan kendini tutmakta zorlanıyor. Sonuçta biz de erkeğiz, şehvetimiz var. Her yerde kadın görünce insan biraz zorlanıyor. Ondan günaha düşmemek için ilk fırsatta inşallah.
Anladım knk yaşın gerçekten 19 o zaman dimi
Biliyorsun gençler ne iziliyor ve ne yapıyorlar.
Bende o yola düşmek istemmem ve sevmiyorum zaten
Evet 19
Kimse üstüne alınmasın ama dövmeli insanlardan midem bulanıyor
neden biraz açar mısın
Çok iğrenç geliyor bana insanın doğal hali daha güzel bence
anladım
İğrenç dedim çok kabalık etmedim dimiii
yok knk
gayet kibar hiç bi sıkıntı yok
tamam sevindim
😕
Nolduuu sıkıntı yok dedin
Olmam dövme abartılmamalı
ok
Olmam. İtici.
İtici derken? biraz açar mısın
Dövmeyi itici buluyorum. Vücudun asaletini alıyor, basitleştiriyor.
anladım
Hayır 😅