Nişanı attım. Siz olsaydınız napardınız Yorumlarınızı bekliyorum?

2 yıllık ilişkim vardı, nişanlım yurtdışında oturuyordu sözde evlenince beni oraya götüreceklerdi. Neyse kız istemeye gittiğimizde nişanlımın dedesi benden 4 tane teki 40 gram olacak şekilde bilezik ve normal bir set takımı istedi. Bende 2 yıl sonra düğün yaparım ozamana kadar toplarım ve oturum vizemde ozamana kadar gelmiş olur kafasıyla kabul ettim nişanlandık... Nişanlım ve annesi bu yıl düğün yapılmasını istedi bende okadar durumum yok daha hazır değilim ve oturumum daha gelmemiş diyince,, annesi şöyle dedi ; biz gram hesabı yapmıyoruz gücünüz neyeki yetti siz yeterki mutlu olun sende en geç düğünden sonra kesin gelirsin diyince bende kabul ettim. Neyse her şey ayarlandı benim vizeme 4 defa red geldi gidemedim. düğüne 2 hafta kala nişanlım bana ne kadar topladın dedem 40 istedi ama ben 30 un altına düşemem en fazla yapabileceğim budur gibi şeyler söyledi bende gücüm okadar yok ilerde sana daha güzellerini alırım diye konuyu kestirip attım. neyse düğüne 5 gün kala nişanlım annesi ben ve annem kuyumcuya gittik nişanlımın annesi illa 40 gram olacak diye tutturdu bende şu an durumum okadar yok niye borca gireyim dedim falan filan 4 tane 20 gram bilezik alınca üstüne 80 gram set takımı aldılar toplam 160 gram altın aldık çok az aldınız biz eve gidince çevremize ne cevap verecez dediler. Ben daha çıktım gittim işe, nişanlımı aradım neden böyle yaptınız diyince nişanlım bana bağırdı ve dedi ki kes sesini annem diyorki git boşa bunu adam olupta arkanda duramadı bende kapattım telefonu eve gittim. Ben kuyumcudan ayrılırken annemle annesi konuşmuşlar, annesi anneme demiş ki gidin bi imam alın getirin imam nikahı kıyılırken oğlundan extra 150 gram altın mehir istenecek ve düğün takılarının hepsini kızımın koluna bilezik edecez. Biz bu borcu nasıl ödeyecez derken oda sizin sorununuz artık dediler. Ben bunları evde duyunca nişanlımı aradım ve bitirdim. Herşeyi iptal ettim şu an resmi nikahımız var ve boşanıyoruz. Siz olsanız napardınız yorumlarınızı bekliyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Bittikten 2 ay sonra nisanlimla birbirimize bir şans daha vermek istedik ve konuştuk. Nişanlım bana bişey itiraf etti ve dedi ki; Annem gelmeden önce bana hep diyordu ben seni düğünden sonra o evden nasıl kaçıracam onun planını yapıyorum. Ben bunu duyunca annesinin dolandırıcı olduğunu tamamen anladım ve nişanlımla güzellikce helallik alarak ayrıldık.
Nişanı attım. Siz olsaydınız napardınız Yorumlarınızı bekliyorum?