Aşk İlişkileri Beraber verdiğiniz sözleri başkasıyla tuttuğunu görürseniz ne hissedersiniz? şşyoyoyokbiseyok Takip Et Xper 6 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Ya da ne bilim sizlede muhabbeti geçen bi şeyi başkasıyla yapmış görünce aklına gelmisimdir diye düsünmek lazım mı çünkü bunun bogdugunu farkettim oyle arkadaslar Beraber verdiğiniz sözleri başkasıyla tuttuğunu görürseniz ne hissedersiniz? Cevapla En İyi Sözler Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
SadrazamPower Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Hiçbir erkek istemez sevdiği kadının başkasının altında inlemesini, hayattaki en zor şeylerden birisidir... 0 2 Yorumla şşyoyoyokbiseyok +1 yıl Mk MWLQPPQO2RIDNXHDJSKAMD Yorumla SadrazamPower +1 yıl Noldu mk sjsjdj Yorumla
ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Koyan şey şudur sen sevdipinle kurduğun hayalleri o başkasıyla yaşıyodur 0 4 Yorumla şşyoyoyokbiseyok +1 yıl Aklına gelmisimdir dimi abi Yorumla ButcherBlaviken +1 yıl Başka birini bulduysa çoktan onun için normal birisisindir Yorumla şşyoyoyokbiseyok +1 yıl Olmadığımı biliyosam şizofren miyimdir Yorumla ButcherBlaviken +1 yıl Yok normal birisisindir ztn ex sevgilileri başkaları unutturur o yüzden 😊 Yorumla
Ozangibiii Takip Et Yoda Yaş: 39 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. O koyuyo işte beddua show a başvur ben ettim itin popona döndü kaşar 0 10 Yorumla şşyoyoyokbiseyok +1 yıl Beddua edilecek biri degil ya Yorumla Ozangibiii +1 yıl Niye be Yorumla şşyoyoyokbiseyok +1 yıl Kötü biri degildi çünkü kötü biside yapmıs sayılmaz Yorumla Ozangibiii +1 yıl Eee niye sorun edion ozaman bnu Yorumla şşyoyoyokbiseyok +1 yıl Ne bilim uzun hikaue Yorumla Ozangibiii +1 yıl Sıkıcısın 😀 Yorumla şşyoyoyokbiseyok +1 yıl Olmadıgımı iddia etmedim Yorumla Ozangibiii +1 yıl Tespit de bulundum sadece 🤣 Yorumla şşyoyoyokbiseyok +1 yıl Dogruluyorum tespitini ztn Yorumla Ozangibiii +1 yıl Dogruladigini dogruluyorum Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı. Oturur ağlarım güzelce 😂 0 0 Yorumla
pieta5 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 90% +1 yıl Bu seviyeyi anlayabiliyorum 0 1 Yorumla şşyoyoyokbiseyok +1 yıl Bende Yorumla
banayasall Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Bazen olmaz, olduramayiz, bi sey hissetmem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hiçbir erkek istemez sevdiği kadının başkasının altında inlemesini, hayattaki en zor şeylerden birisidir...
Mk MWLQPPQO2RIDNXHDJSKAMD
Noldu mk sjsjdj
Koyan şey şudur sen sevdipinle kurduğun hayalleri o başkasıyla yaşıyodur
Aklına gelmisimdir dimi abi
Başka birini bulduysa çoktan onun için normal birisisindir
Olmadığımı biliyosam şizofren miyimdir
Yok normal birisisindir ztn ex sevgilileri başkaları unutturur o yüzden 😊
O koyuyo işte beddua show a başvur ben ettim itin popona döndü kaşar
Beddua edilecek biri degil ya
Niye be
Kötü biri degildi çünkü kötü biside yapmıs sayılmaz
Eee niye sorun edion ozaman bnu