Mesafeler bizi biraz sarsıttı ayrılma durumuna geldik. Şu an alttan alıyor iyi davranıyor ben soğuk yaptığım halde.
Gerçekten seviyor mu yoksa bağlandığı için mi nasıl anlıcam
Mesafeler bizi biraz sarsıttı ayrılma durumuna geldik. Şu an alttan alıyor iyi davranıyor ben soğuk yaptığım halde.
Gerçekten seviyor mu yoksa bağlandığı için mi nasıl anlıcam
Bir erkek sevgilisine kaybetme korkusu yaşadıktan sonra iyi davranmaya başlıyorsa orada bir terslik var demektir. Çünkü gerçek sevgi, böyle bir şey değildir.. Gerçek sevgi, sevdiğine her koşulda güzel davranmaktır..
Bunu daha önce bilseydim keşke
Bunlardan kalmadı ki artık devir değişti 😭☹️☹️
Kaybetme korkusu ile senin yanında olan biri yerine, kendi isteği ve iradesiyle senin yanında olan biri olmalı. Kaybetme korkusu ile ilişki yaşanmaz. "Ayyhh beni kaybetmekten çok korkuyor" diye sevinmek yerine "neden kendi isteğiyle değil de korku ile benim yanımda duruyor?" diye sorgulaman lazım.
Cevap
4Cevap
Kaybetme korkusu yaşattığını düşünüyorsan şüphe vardır ve şüphenin olduğu yerde gerçek sevgi yoktur
Kaybetme korkusu yaşadığı için elinden kaçırmak istemiyor da olabilir bunu direk sevgi ile orantılayamayız
kaybetme korkusu ile bir yere varılmıyor korkan taraf korktuğuyla yaşıyor diğer tarafın gtü kalkıyor
Şimdilik öyle yapıyor sen soğuk yapmayı bırakınca yine eskisi gibi olur. Sevse gerçekten bu sorularla kafanı meşgul edecek durumlar olmazdı
şu an için yaptıkları gerçek değil zamanla anlayacaksın
Hayır sadece yedeği yoktur
Gine her şey aynı olucak
Erkeklere güven olmaz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?