Aşk İlişkileri Eşin veya sevgilin mutlu ediyor mu seni? Mislina4438 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Her anlamda Güncellemeler+1 yıl Bitanesi de sevgi anlamında bakmamış soruya yuh yani Eşin veya sevgilin mutlu ediyor mu seni? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,1b cevap paylaştı. Eşim ya da sevgilim olmadı hiç 0 0 Yorumla
Karikatür3434 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 95% +1 yıl Aslında sıradan geçiyor cinsel ilişkimiz fantezi konusunda hep kapalı bakıyor 0 0 Yorumla
berkecan38 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bazı zamanlar ediyor bazı zamanlar edemiyor analdın sen onu da 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Eşim yok ama sevgililerim var ve hepsi beni aşırı mutlu ediyor karşılıklı tabii Onlar da mutlu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yatakta iyiyiz ama gunluk yasantida kavga ediyoruz hep 0 1 Yorumla Mislina4438 +1 yıl Neden Yorumla
ahmetyasinakturk Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 782 cevap paylaştı. İkisi de yok ben de kendimi mutlu edemiyorum 😂😂 0 0 Yorumla
vitalife Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Pek sayilmaz. Cok ve uzun seks istiyorum ben 0 0 Yorumla
softpowerr Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Yatak dışında mutluyum onunla 0 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. Bekarım hiç sevgilim de olmadı 0 0 Yorumla
Demir666 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Yok ki 0 0 Yorumla
Emir38 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Değmiyor hicbiseye 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Eşim ya da sevgilim olmadı hiç
Aslında sıradan geçiyor cinsel ilişkimiz fantezi konusunda hep kapalı bakıyor
Bazı zamanlar ediyor bazı zamanlar edemiyor analdın sen onu da
Eşim yok ama sevgililerim var ve hepsi beni aşırı mutlu ediyor karşılıklı tabii Onlar da mutlu
Yatakta iyiyiz ama gunluk yasantida kavga ediyoruz hep
Neden
İkisi de yok ben de kendimi mutlu edemiyorum 😂😂
Pek sayilmaz. Cok ve uzun seks istiyorum ben
Yatak dışında mutluyum onunla
Evet
Bekarım hiç sevgilim de olmadı
Mutlu edemediği için boşandık maalesef.
Yok ki
Evet ediyor
Değmiyor hicbiseye
Etmiyor