Aşk İlişkileri Eşiniz veya sevgiliyiz sizi heyecanlandırıyor mu? Powerlifter00 Takip Et Yoda Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Beni artık kimse heyecanlandırmıyor 🥹 Güncellemeler+1 yıl Heyecan yok my Eşiniz veya sevgiliyiz sizi heyecanlandırıyor mu? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. Olsaydı heyecanlandırırdı 0 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Heyecanlandırmıyorsa neden eşim ya da sevgilim ki zaten.. 1 1 Yorumla Powerlifter00 +1 yıl Hoşlanır olabilir Yorumla
barmen544 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl herseyın tadına bakarsan tek kalan ölmek :)) 1 1 Yorumla Powerlifter00 +1 yıl Farklı tatları severim Yorumla
35ksk96 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,2b cevap paylaştı. Olmadığı için bu soru beni kapsamıyor 😅 1 1 Yorumla Powerlifter00 +1 yıl Heyecanı yok demi hayatın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Olsaydı heyecanlandırırdı
Heyecanlandırmıyorsa neden eşim ya da sevgilim ki zaten..
Hoşlanır olabilir
herseyın tadına bakarsan tek kalan ölmek :))
Farklı tatları severim
Olmadığı için bu soru beni kapsamıyor 😅
Heyecanı yok demi hayatın