Sen 23 yaşında adamsın çocuk musun karşıdan gelirken beni görünce telefonu bırakıp yere bakarak yanımdan geçiyorsun 😅
sınıflarımız farklı sadece ingilizcede beraberiz tanışmadık henüz
Sizce bu bir ilgi belirtisi mi yoksa ilgisizlik mi?
Sen 23 yaşında adamsın çocuk musun karşıdan gelirken beni görünce telefonu bırakıp yere bakarak yanımdan geçiyorsun 😅
sınıflarımız farklı sadece ingilizcede beraberiz tanışmadık henüz
Sizce bu bir ilgi belirtisi mi yoksa ilgisizlik mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bi an benden bahsediliyor sandım ben hep öyle yaparım nolmuş ki. d güzelsiniz diye bakacak değilizya bizim olmayan güzelliği napalıım
utanıyor senden hoşlanıyor
Ay inşAllah tanışabiliriz ya
tanışın konuşun :D
Bende o cesaret yok belliki ondada yok 😂
böyle böyle kaç aşk heba oldu bir bilsen pişman olursun bir göz kırp günaydın de başlasın
Biliyorum ama çocuk ters tepki verebilir daha arada bir şey yok
ne verirse versin korkak olma ne diyecek sanki
hiç tanımadığım biri bana sana günaydın dese en fazla sende günaydın dersin geçersin bu kadar basit
ya da bana günaymadı der en kötü nedir yani
Ters tepki rezillik ama
kimse seni 2 günden fazla düşünmez emin ol bir kere rezil olmazsın da sen öyle sanıyorsun oldun diyelim 2 güne unutulur
şuna bile hemen kafanıza göre teşhis koyuyorsunuz
Ya bakışıyoruz az önce karşıdan geliyordu ekinde telefon beni gördü cenine koydu yere bakarak geçti göz göze gelmek istiyordum ben 😂
yahu canı öyle istemiştir aklında başka şley düşünüyortdur kız milleti her ota poka bir şey bulmaktan bi vazgecsin artık :D
Ya napalım belki beğendik 😂
begendiysen herşeye bi anlam çıkarman gerekmez :D
Yardımcı olacağınız yere yok anlam çıkarma bilmem ne çıkar mı diye soruyoruz zaten
işte yardımcı oluyorum. diyorumki her hareketten sacma sapan anlam cıkarmayın. çünkü yaptıgımız hareketlerin bi anlamı yok sizin için
Kanka sorum tam olarak şu : çocukla tanışmıyorum konuşmadım ama İngilizce dersinde kesiştik bakıştık yani karşılıklı dikkat çekildi ama çocuk beni karşıdan gelirken görünce her defasında (3-4 defa) telefonu bırakıp yere bakarak geçiypr yani doğal değil o kalabalıkta yere bakarak yürümezsin bundan bir anlam çıkar mı anlamı ne demiyorum kesin bir anlamı var demiyorum Yani
bunu bilmek içinde müneccim olmalı :D
Erkeksin müneccim sayılırsın sen olsan onun yerinde böyle davransan mantıklı mı yani 😂
göz göze gelmek istemiyordur utanuyordur ya da güzel kardeşim olsun diye yapıyordur :D
Me olsun diye 😂
İpnnneelik 😂
Her şey mümkün ama utangaç bir tipi var güzel kardeşim benzemiyor 😂
Bilmem hep öyle diyonuz bozuk çıkıyor 😂
Herkes bozuk ondan 😂
Herkes bozuk değil herkes bozuksa kızlarda bozuk :)
Kızlar dahil tabiki
Biz niye iyi olalım 😂
utanıyorsa ondandır.
Anlamıyorum ki beni mi beğenmiyor yoksa utanıyor mu
Hicbir sey belirtisi degil
Göz göze geliyoruz ama derste yani birbirimizi fark ettik gibi
Göz göze gelmek iyi de telefon birakmasinin koskoca adamlikla ilgisini anlamadim
Yani o an neden değişime gidiyor gördükten sonra devam edebilir bunu ilk defa yapmıyor doğal görünmüyor anlamında demek istiyorum