Arkadaşlar şu detaya yazacağım konu hakkında biraz konuşabilir miyiz? Artık normal bir hayat istiyorum imkansız mı?

Malum tanıdıklara anlatamıyorum gerçi artık onlar da seziyorlar ama ben vallah isteyerek öyle olmadım. Yanlizlik kendini kabul ettirme arzusu sevilme arzusu ve beni terk etmesinler korkusuna birde eski sevgilimi unutayım derken farkında olmadan öyle olmuşum. Kaç kişiyle diyemem çok kişiyle olmadı ama en azından on onbeş kişiyle belki defalarca kere oldu. Mesela ilk sevgilimle onu aşırı sevdim öyle böyle değil ilk aşkım ilk tutkum ilk Arzum ilk sevdalım o beni terk edince takıntım yüzünden peşini bırakmadım o beni bozdu sonra o bana hem benim kuzenimle çıkıp hemde kuzenimden arta kalan zamanlarda hep benimle yatmak isteyince beni çok üzüyordu o yüzden bizim okulun orada biriyle tanıştım onla defalarca kere yaptım e sonra trafik kazası geçirdim ve trafik kazasından sonra hiç arkadaşım yoktu ben aşırı çok aşırı yalnızdım sonra internetten biriyle tanıştım utku diye aslında adı alpermiş bana kendini utku diye tanıttı onla defalarca kere sonra ben açık öğretim sınavında biriyle tanıştım yücel diye bunla ama ilk bir yıl normal sevgili olduk bu Kürt olduğu için gelenek görenekleri bize çok farklıydı e benim psikoloji zaten yerlerde bunla baya çıktıktan sonra hep kavga ediyorduk zaten bir ben bunu terk ettim bir o beni bunla da defalarca kere yaptık sonra işte Vedat uğur cem bazılarının ismini hatırlamıyorum ama benim normal bir ailem var artık etrafımda doğru düzgün insan kalmadı çok yalnızım çok pişmanım artık normal bir hayat istiyorum imkansız mı? Ve ben en son tayfun diye biriyle çıktım ve ona sırılsıklam aşık oldum tabi o bana olmadı ve ben onunla 5 kere yattım hepsini de ben istedim çünkü başka türlü gelmiyordu en sonunda gitti. Bu süreçte kimse seni istemedi mi diye soracak olursanız çok isteyen oldu onları da ben istemedim. Çünkü bana insan gibi çok güzel saygılı davranıyorlardi o yüzden de ben sevemedim.
Arkadaşlar şu detaya yazacağım konu hakkında biraz konuşabilir miyiz? Artık normal bir hayat istiyorum imkansız mı?