Hayata degisiklik istiyorum?

Bana bazi seyler monoton gelmeye basladi, gorunusler, yemekler, yani diyorumki meslek yapsam heycan katarmi mesela polislik hergun degisik seylerle ugrasiyorlar, bazen gizli seylerle, yani hayali gibi geliyor mecera heycan ariyorum, ya da bilmiyorum kendimi önemli hissetmek istedigimde oluyor farkli, yani ne biliyim bi kitap cikarsam biraz ilgi gorsem sonra oda gecip gitse, yani degisik seyler ariyorum hayallere daliyorum, bazen diyorum yuksek bi meslek yap aileni sasirt beklenmedik onlara soylemeden oku, sasirsinlar ne guzel meslek yapti desinler, egomu yuksek tutmak icin degil, kendimi yukseklerdede gormedim sonuc olarak hepimiz padisahta olsak, karunda olsak fakirde olsak ölecegiz, ama bilmiyorum bazen kendimi dislandigim icin heryerde önemli hissetirmek istedigim oluyor yani hastaneye gitsen meslegine göre muamele, nereye gitsen bu böyle kendi ailen bile meseleginle gurur duymak istiyor, gerçi olsada olur olmasada olur hayata bi kere geliyoruz cokta kasmaya gerek yok ama sizce bu hayali dusuncelerim neden?

Hayata degisiklik istiyorum?