Nisanlimin yaptigi dogrumu?

7 aylik nisanliyim 2,5ay sonra dugunum olucak ve yurtdisinda yasiyoruz ailelerle. Farkli yöre vs ama bu kadar olmaz.
haftaya turkiyeye annrmle ve onunla onun abisi ablasiyla gelicem ve yazin biz onlari annanemin evinde dört dörtluk agirladik bir hafta boyu yaz tatili bitti kaynanam tuhaf triplere girdi surat asmalar görumce öylesine bizde amnemle resmi olduk. Annem öyle yapti diue arayip sormadi onlari bidaja bende cok resmi oldum ki zaten fazla gelip gitmiyodum.
Nisanlandigimdan beri beni kendilerine cekmeler surekli kaynanam gelmiyon gitmiyon haftada 5 gun calisip spor yaptigimi bildigi halde.
Hic benimle ilgilenmediler herseyimizi nisanda ve simdi kenfimiz ilgilrndik.

Gelelim bugune: Nisanlim bugun haftaya havalimani icin uber buldum kampanyada ben abimle gelirim sizde bu kampanyaya ayarlayin dedi SOK oldum. Ayni ucakla gidiyoruz ustelik. Bizi göturmemrk ya da paraskni ödemememek icin böyle yaptilar. Ayip gunah. Benim arabam var nisanlimin yok tek evi var 1senedir heruere ben göturup getiririm yazin geldiler dayimin arabadini kullandim yedirdik icirdik. Resmi nikahimiz oldu kaynana surat asti bana anneme dogru duzgun ilgilenmedi para Verdi tek bana ama yaptigi buyuk saygisizlikti. Nisanlimin ailesi nisanlimi kontrol etmeuye calisiyor ve nidanlim sutekli beni cok sevdigni dusundugnu söyluyor ama hareketleri bambaska. Cumartesi Arkadaslari bekarliga veda partisi falan yapicak ama ben acikcasi bana böyle iki kurus taksi fiyatini böyle yapan biriyle bi yola girmek istemiyorum. Seviyodum cok iyi kalpli vs ama eksik kac kere para konusunda soguyorum dedim böyle yapti. Napmaliyim?

Güncellemeler
+1 yıl
Lutfen yardim edin
Nisanlimin yaptigi dogrumu?