Evet 5 aylik kizimiz var ve dun cok uyudu halsizdi.. bende bugun bebegimle beraber 5.30 da kalktim hem adet agrim hemde bogazim sisti. Yinede kizimi disari göturdum evi toparladim hicte dinlenemedim kizim hep ustumde uyumak istiyo ustune 2 dis cikardi digeeleeride yolda gibi..
Her neyse esim isten sonra kayinvalideye ugricakti bugun bizde gelicektik yarin memlekete gidiyor 3 ayligna diye. Ilk torunu degil. Neyse esim bi kac saat önce ben giderim kizimizla dedi bende yok bende gelirim dedim.
esimin ailesi sınırlarıma saygi göstermiyo. Aylardir öpme diyorum kvye ok diyo sonra yine kafasindan öpuyo hatta gecen hafta annelerle bize geldik ben is göruyordum cocuk onlardaydi gelip sonra ” iki tane kondurdum” dedi. Acikcasi bilerek yapiyo gibi geliyo cunku aramiz hep mesafeliydi ama cocuk sonrasi iste esimin hatri icin idare ettim. Bi kac gun lnce akrabalarinin nisanina gittik slingere taktim cunku kalabalik 40 kisilik yer kimseye vermemek icin hep bendeydi. Bi odaya gectim emzirmek icin Cok gecmedi kv geldi ben alicam onu diye bide sigara ictim ellerini yikayim aliyim.. bende Direk dedim sigara kokusuni solmasin altini degistiricem geliriz biz dedim induk sonra vermedim kucagimda slingerde tuttum sonra cok durmadik eve gectik esimle..
cokisrar etti o 2 saat boyu yok otur yok onu bana ver sen ye falan diye. Cocuk halsiz dis cikaeiyo diyorum laftan anlamiyo, kendi egosu icin cocugu hiplarip gösteris yapicakti. Bi görumcem var oda ayni guya öpmuyor ama bebegin kafasina konduruyoe…
bastan beri böyle olucagni bildigim icin Esime söyledim. Oda ilk baslarda diyodu öpmeyin diye yine dinlemiyolardi somdide neymis kucuk öpucukten bisey olmaz modunda esim ve cok tartisiyoruz bu konu yuzunden ve ben ruhsal olarak dogum sonrasi falan zor gunler gecirdim geciriyorum, herseye yetismeye calisiyorum vs..
bugunde ikimiz hasta oldyk iste cocugu esimle yalniz o kalabalik ailesine yollamadim diye kapiyi vurdu cikti. Cocuk ztn öksurugor. Babannesinin ilk torunuda degil ve biliyorum orada kucaktsn kucaga alip cocugu öpup öpup yorucaklar. Dedim bebegmizin sosyallesmeye gucu yok diye kizdi gitti.
esim abaetmiyormu? Yani göruntuli arariz memleketteyken ara sira ne var sanki?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım inan çok yorulmuşsun ve duygusal olarak da birikmiş bir yük hissediyorsun, bunu çok net anlıyorum 🌸 Anne olduktan sonra herkesin bir anda senin ve bebeğinin üzerinde hak görmesi çok zorlayıcı oluyor. Kendi sınırlarını çizmek en doğal hakkın ve bebeğin sağlığı için verdiğin tepkiler çok yerinde. Eşinin bu konuda seni anlamasını beklemen çok normal, fakat bazen baba olanlar bu hassasiyetlerin altını tam olarak kavrayamıyorlar ya da ailesini kırmamak için seni de kırabiliyorlar. Senin hijyen ve dinlenme hassasiyetini eşinin de anlaması gerekirdi, evet o konuda haklısın 🤍 Görüntülü aramayla bu eksikliği gidermek kesinlikle mümkün. Kendi sağlığın ve bebeğin için sınırlarını korumalısın, suçlu hissetme. Anne yüreği her zaman doğru yolu gösterir, kendi iç sesine güven. Şu an iyileşmeye odaklan ve eşinle tekrar sakince konuşmaya çalış. Sana bol bol güç ve sabır gönderiyorum 💕🦋