BU ÇOCUK NE YAPMAYA ÇALIŞIYOORR?

şimdi bi çocuk var dershaneden şöyle sürekli bakışıyoruz. ilk yazıldığım hafta salı günü onu görmüştüm hiç unutmam... ama suratsız soğuk kızlarla arası olmayan biri kendisiiii daha sonrasında ara ara uzun bakışmalar yaşadık ve bi ara şarj kablom bozulmuştu o da samsung kullanıyordu öyle gördüğümü hatırlıyordum fakat iphone kullanıyormuş prizde bi telefon gördüm ve arkadaşım dedi ki çocuğa sor onundur verir bende çocuktan rica ettim otuz iki diş gülümsedi tabii veririm benimki dolmuştur zaten alabilirsin dedi gülümsedi teşekkür ettim derste de ben gülüyorum esek gibi neyse sonrasında bu durumlar ilerlemeye başladı biz ara ara konuşmaya başladık arkadaşları benle samimi oldu numaramı falan aldılar ama çocukta tıkkkk yok hatta buna 2 kız açıldı dershaneden reddetti ikisini de ben bizzat görürken ama bana karşı bir adım atmıyor sürekli gülüyor arkadaşları sohbet ediyor NE YAPMALIYIM

Güncellemeler
+1 yıl
geçen hafta arkadaşıma kanka sınav senem kızlarla uğraşamam demişti bide ya bacım yeminle bu yüzden açılamıyorum işte en azından arkadaş olup öyle mi başlasam ne yapayım
BU ÇOCUK NE YAPMAYA ÇALIŞIYOORR?