+1 yılBence evlenme teklifi yapabilir yani evlenme teklifini sadece erkeklerden beklemek saçma bir şey sadece erkek mi evleniyor kız evlenmiyor mu ya da kızın rızası olmuyor mu erkek evlenme teklifi edince kız kabul edince evlenmiş mi oluyor yani bunları artık açmamız gerekiyor Bir de bu evlilik teklifindeki amaç aslında evlilik teklifi değil kapitalist sistemin insanları sırf para kazanmak hediye aldırmak için yaptığı şeylerden bir tanesi, zaten iki insan anlaşıyorsa birbirini seviyorsan maddi durumları varsa aileleri de anlaştıysa evlenmek için Allah'ın rızasıyla istedikten sonra babası da kabul ettikten sonra iki tarafta istedikten sonra zaten teklifini kabul etmiş demektir nedir yani bu, Yok efendim mum ışığında yere diz çökeceksin Yok efendim bilmem ne yapacaksın şunu edeceksin buna edeceksin saçma sapan istekler lan saçma sapan düşüncelerden başka bir şey değil
Ama istiyorsa kadın da yapabilir erkek de yapabilir her şey kadınlara Has ya da her şey erkeklere özel demek değildir.20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılErkekler etmeli tabi ki de... Kadınlar için zor bir karar evlenmek hayat boyu koşturmaca doğru kişiyi bulabiliyorlarsa hiç beklemesin erkekler...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 8b cevap paylaştı.
u +1 yılZaten kadınlar için evlilik meraklısı denirken bir de evlilik teklifi mi yapsın kadınlar? Çok gereksiz bir hareket olur bence...
Çiftler birbirini seviyorsa illaki gösterişli bir evlilik teklifine gerek yok.
Çiftler evlenmek istediklerine beraber karar verebilirler ve evlenirler.
Çok abartılıyor bence evlilik teklifleri falan..
22 Yorumla- +1 yıl
Aynı fikirdeyim boşa harcanan para bence teklife harcanan para.
Ben daha çok kelimelere dökülmüş halini sormuştum : )
Ve evet her ne kadar "kadınlar da etsin bu normal" deselerde eminim sonrasında da kadını bu teklifi yaptığı için basit görürler. - +1 yıl
Evlilik sonrası en ufak tartışmada söylenecek söz bile belli " Evlilik teklifini sen etmiştin."
Her şey lafta kalır ciddiye binince köşeye sıkışınca erkekler acımasız olur.
+1 yılBen etmem ama edilebilir bence
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılEdersin seviyorsan niye olmasın
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 264,2b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır, ben sevdiğim kadının önünde diz çöker ve evlenme teklifi ederdim
10 Yorumla Öncelikle bence de erkek yapmalı bu teklifi ancak diyelim ki kadın yaptı. Eğer bir kadın bunu yapıyorsa ve psikolojik bir sorunu falan yoksa, çok seven ve sevginin değerini bilen bir kadındır. Bir kadın bunu yapıyorsa, Yaptığı an bu kadın ayağa kaldırılmalı ve erkek bunu özür dileyerek tekrar yapmalıdır ki hem kadının gururu okşansın hem de ne kadar değerli olduğu ifade edilsin. Böyle bir kadın varsa baş tacıdır. Ha yapmayanda baş tacıdır ama bu hareket çok büyük cesaret ve sevgi ister. Karşıdakini çok iyi tanıma ister. Helal olsun der elinden öperiz :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİş ilişki başlatma olduğunda farkeden bir durum yok İlla erkek diye ama evlilik meselesine gelirsek Genel olarak evin geçimini erkek sağlayacak bir çok şeyi erkek üstlenecek yani zaten bunları yapamıyorsa evlenme teklif edemeyecektir. Eğer bütün bunları ben yaparım yeter ki evlenelim diyebilirlerse O zaman teklif etsinler daha doğrusu imkanı gücü yeten derim
20 Yorumla
+1 yılErkek bedeninde kadin ruhunda yasayan bir suru fabrika ayarlariyla oynanmis karsi cins mevcut.
Birakalim da herkes fitratina uygun davransin. Erkek gibi yasasinlar.
Sisteme ve bu caga direnen tum erkekleri tebrik ediyorum.
20 Yorumla
+1 yılbence olması gerekendir. hani yuvayı dişikuş yapıyordu?
Mesela yani 😂😂😂22 Yorumla- +1 yıl
Anca meselalarda olur zaten : ))
- +1 yıl
🤍😂😂😂
Aşk İlişkileri konusunda 314 cevap paylaştı. Ben yapmam, partnerimden romantik, özenli bir teklif beklerim. Yapan kadınlar eril nence yap eşitlik diye rolleri değişmeye gerek yok. Evlilik teklifi erkeklere yakışıyor çünkü erkekler avcı kadınlar av konumundaydı hem evrimsel süreç boyunca.
112 Yorumla- +1 yıl
Ben kendi hayatimda nasil bir pozisyonda olacagima kendim karar veririm. Bir prenses bir prense teklif eder mi? Hayir. Evet İngiltere prensesiyim. Sana Harun abilerle basarilar yatakta da onlar düzsün senin gibi dişil erkekleri bana ne. Kimsenin gorusune karismiyorum ki ben. Ben kendim katiyen teklif etmem, ettiririm. Koşmam, koştururum. Herkes kendi zihniyetini yaşasın tantanaya gerek yok.
- +1 yıl
Dişil erkek sendromuna yakalanmış herhangi bir erkeksin. Kadınlarla kavga eden, kadından bekleyen, yanımda Harun abi, Çaycı Hüseyin gibi karılsr isteyen kadındı erkeksiniz. Ciddiye almıyorum 😂 bir kadın olarak partnerime elbette evlenme teklifi etmem. Senin partnerin sana etsin bana ne 😁 bi çekil hadi.
- +1 yıl
Ben çalışmam, ev hanımı olurum mu diyorum? Aileden zenginim zaten, benim beklentim maddi değil. Dişil bir erkek olduğun için, bir kadının bir erkek tarafından ruhen desteklenmesinin, şımartılmasının vs ne demek olduğunu kavrayamıyorsun. Arkadaş, kanka, kız arkadaş değil, partner seçmekse konu, ben cinsiyetimin, o cinsiyetinin insanı olmak zorunda benim için. Sana hayal dünyandaki güçlü Abbas amcalarla kolaylıklar. Ben zaten senin görüşünü zerre önemsemiyorum, ve görüşümü yazarkende "Kadınlar teklif etmesin" değil, "Ben yapmam" yazdım. Yani sadece kendi adıma konuştum. Nasıl yaşayacağımı, neyi tercih edeceğime sen kafa yorma 😅 fikir ayrılıklarına da saygı duy. Sadece görüşümden dolayı durduk yere polemik yaratıp hakaret ediyorsun 🤣 ultra layt erkeksin kusura bakma. Sana en güçlü, Çavuşonbaşı modunda, evlee teklifini edecek, seni yatakta o düzecek vs Harun lazımsa bana ne
- +1 yıl
Sana giren çıkan var belli G noktan kaşınıyor 🤣 paran yok diye bu kadar kudurmuşsun. Benim gibi kaliteli bir insan senin gibi ezikle olmaz zaten benim görüşüm seni niye bu kadar kudurttu ortada fol yok yumurta yok sadece teklif etmem, eril buluyorum kadınlarda o tip şeyleri erkek etmeli demişim diye nasıl kufurmuş nasıl içerlemiş hahahaha regl günündesin sanırım 🤣
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılBence yapmalı. Bir çok şeyi yapmaları lazım. Herşeyi bizden bekledikleri yetti artık.
13 Yorumla- +1 yıl
İsyaaaaan : ))
- +1 yıl
Çok doluyum, gideyim en iyisi 😅
- +1 yıl
Belli belli : )
Biz normalde anlaşmıştık geçen yaz Nişan takacaktık ama ben yaza birakmadim şehir dışındaydı aradım 15 gün sonra gel Nişan takacaz dedim oda şaşırdı ama 15 günde beklemedi hemen bilet aldı geldi 😀 demem oki bu devirde kız erkek farketmez sevdiğini söyleyebilir evlenme teklif edebilir 🥰
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle yapmalı. Bizden daha çok istekliler bu konuda ama teklifi biz yapıyoruz asırı saçma.
Derhal kadınlara devretmemiz gerekıyor teklif olayını10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik teklifini de ben edeceksem, ben doğuracaksam evin işini gücünü ben omuzlayacaksam bunun için evlenmeye gerek yok. Bekarken böyle dertler hiç olmuyor.
15 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
öyle olacak zaten diyorum ya sen dert etme
+1 yılHer şeyi biz yapıyoruz ztn sevgililer gününde hediye alan biz jest olsun diye serenat yapan biz evlilik teklifini yapan biz kraliçeler gibi yaşatıyoruz aslında kıymetimizi bilin 😄
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Zaman eskisi gibi değil. Özgürlükçü düşünce diye bir akım var. Elbette ki bir Kadın da niyetini belli edebilir. Ama işin doğasında, ruhunda bir erkeğin yapması daha manidardır.
10 Yorumla
+1 yılTanrı aşkına, tamam halkların kardeşliği, kadin-erkek eşitliği, tüm dünya pembedir bla bla blaa...
Bari bunu bize bırakın 😂20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 440 cevap paylaştı. Ben ederdim ya ne olcak valla herşeyi de onlardan beklemek ne biliyim hem güzel olur eğlenceli olur kadınlarda yapabilir
10 Yorumla
+1 yılEvlenme teklifini de bizden beklemeyin erkekler yuh yani a aaaa
20 YorumlaBence komple teklif olmamalı, baştan evlilik niyetiyle konuşulup ilerlenmeli
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Teklif etmese bile, hissettirebilir..😊
Bu erkeğe özgüven verecektir.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılEdebilirler bence
Tabi öyle diz çökme, yüzük vs gerekmiyor.10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.
+1 yılEvet, teklif edebilirler. Evliliğin bi diğer tarafıda kadınlardır.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılTaş yerinde ağırdır derler.
Teklif erkeğe yakışır.10 Yorumla
+1 yılBence etmesinler.
Diz çöküp üstlerini falan kirletirler şimdi.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Evet düğünü altını erkek yapıyor boşanırken de nafaka ödüyor çünkü
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Evet edebilir tek taş masrafın dan kurtulmuş oluruz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 543 cevap paylaştı.
+1 yılEtmeliyiz beyaz tenli siyah sacli zayif bir bey bulursam edecem ben
10 Yorumla Erkeğin etmesi daha romantik ama kadınlar da edebilir
10 YorumlaYapsın düğün masraflarını erkeklere sokuyolar zaten
10 YorumlaYapsın seven sevdiğini söylesin abi bunda utanılacak bir durum yok
10 Yorumla
+1 yılO zaman erkekler doğursun, hadi bakim
51 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂
+1 yılKızlar evlenme teklifi yapmalıda erkeğe diz çöküp tek taş veremeyeceğine göre ne verecek 🤔😂
11 Yorumla- +1 yıl
Alyans
+1 yılErkekler Allah rızası içi bi onu yapsınlar... Bu kadar çabasız olmasınlar yani
41 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılolur hatta çok güzel olur. düğünüde o yapsın, evide o alsın. ben yatak odası takımı alırım
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabiki etmeli hep bizlermi kaybetcez Pardon ne demiştin 😀
10 Yorumla
+1 yılBence yapmalı birazda siz şaşırtın erkekleri :D
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. yapmalı tabi abi hepsini biz mi yapacazz
14 Yorumla- +1 yıl
Ama görsele bak
Bir tuhaflık yok mu : ) - +1 yıl
😂😂😂 güldürdün
+1 yıl😀😀 Evet etsin ama şöyle senin hayatına etmek istiyorum bana müsaade eder misin diye etsin kadının farkı olsun
00 YorumlaNeden olmasın ki? Sadece erkeklere özgüymüş gibi lanse edilmesi doğru değil. Seven insan değer veren insan gurur yapmaz yapmamalı.
00 Yorumla
+1 yılya eder ya niye etmesin valla onu mu beklicem icimden gelirse ederim kabul etmezsede eyvallah
10 YorumlaEtmeyi öğrenin. Bir kere almıştım çok hoştu
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 905 cevap paylaştı. hayal edince benim etmem de güzel geliyor xkwpzldşf ordan bi parmak ölçüsü alayım
00 YorumlaEvlilik teklifini erkek etmedi de kadına kaldıysa o ilişkiden çok bi şey beklememek lazım..
00 YorumlaBen yapardim, niye hep erkek yapicakmis.
takilmam bunlara
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 424 cevap paylaştı.
+1 yılhayır erkek evlenme teklifi eder ama dünya doğa değişti artık kadınlarda ediyor.;
00 Yorumla
+1 yılEdebilirler her konuda eşitiz sonuçta değil mi? 😉
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 374 cevap paylaştı.
+1 yılPuahshsh sacmalamayin
41 Yorumla- +1 yıl
Bence çok yanlış bir şey illaki erkekler evlenme teklifi edicek diye bir şey yok
Gizli Üye(30-35)+1 yılBazi erkeklere evlensek mi, evlensek ne iyi olur vs gibi deyince bile renkleri atıyor. Bir de teklif edersek arkalarina bakmadan kaçarlar.
00 YorumlaBen yaparım, o kadar hissetsem yeter bee
21 Yorumla- +1 yıl
Evlen benimle 😁
Esas kadınlar etmeli. İsteyen onlar çünkü.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. kadinlar etmesin komik duruyo
10 YorumlaAy yok daha nelerrrrrrr
10 Yorumla
+1 yılHayat müşterek yapsınlar yani ne olacak ki
10 Yorumla
+1 yılYok ya bence yapmamalı
10 Yorumla
+1 yılBende çok saçma bir şey bu olaylar
10 Yorumla
+1 yılEvet tekliflere açığım değerlendirme yaparım
10 Yorumla
+1 yılYapmalı
19 Yorumla- +1 yıl
Bir kadın sana yüzük eşliğinde evlenme teklifi etmeli yani 🙄
- +1 yıl
Neden hep erkeklerden bekleniyor her şey bir ömür boyunca?
- +1 yıl
Bu konulara girersek oooo
Ben evlilik teklifi etmenin erkeğe yakışacağını düşünüyorum.
Düşünsene soyadınızı alıyoruz
Soyadınızı aldığımız için bir nevi sizin himayeniz altına giriyoruz
Bunun teklifini neden biz yapalım?
- +1 yıl
Soyadımızı almak bile zor geldi artık kadınlara, artık kendi soyadları ile evleniyorlar
- +1 yıl
Ben sevdiğim adamın soyadını zevkle alır gururla taşırım.
- +1 yıl
O sensin, sana erkek teklif etsin😂
- +1 yıl
Sana teklif edecek bir kadın olacağını sanmıyorum ama 😀
- +1 yıl
Teklif bekleyen mi var😂😂
- +1 yıl
Beter ol 😀
Kızlar yapmalı
12 Yorumla- +1 yıl
Bak bak : ))
Bayan evlenmek istiyorsa bir şeklide erkeğe belli etmelidir. Doğrudan evlilik teklifi olmamalı bence.
00 YorumlaKadın özgüvenli olmalı ilanı aşk yapabilir açılabilir ama evlilik teklifi biraz abartılı geldi🙄
00 Yorumla- Devamını Gör (49)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar