Sistem uyandı herhalde.
Kadınlar da evlenme teklifi etmeli mi?
Sistem uyandı herhalde.

Elbette kadınlarda evlenme teklifi etmeli, kadınların duyguları yok mu kadınlar bir erkeğe aşık olup onu sevmiyor mu onunla bir ömür kurmuyor mu? Kesinlikle kadınlarda evlilik teklifi edebilir bir erkeğe duygularını ifade edebilir Ben seninle bir hayat kurmak istiyorum bir ömür geçirmek istiyorum diyebilir, Ancak ben şunu söyleyeyim kadınların evlenme teklif etmemesinin sebeplerinden bir tanesi yani genel anlamda söylüyorum şimdi kadın tutup da erkeği yüzük alamaz. Genelde bizim ülkede bazı kadınları dışarı çıkarıyorum yani maddiyat aramaya Sevgi arayan kadınlar hariç, çoğu kadın sadece evlendiği adam acaba nasıl evlenme teklifi edecek bana kaç kaç kanatlı tektaş yüzük alacak. Acaba hangi restoranda beni yemeğe götürecek acaba ne kadar para harcayacak diye evlenme teklifi beklediği için, Bu yüzden genelde evlenme teklifleri erkeklerden bekleniyor. Aslında kadın da yapabilir, ama kadın burada tutup da erkeğe yüzük almak istemeyeceği için ve masrafın birçoğunu da en başından erkek tarafına yıkmaya çalıştıkları için o yüzden kadınlar sanki evlenme teklifi yapamaz gibi gösteriliyor halbuki bal gibi de yapabilirler. Sözde eşitlikten bahsederler ama söz bunları geldiği zaman erkek yapsın.
Bazı kadınları çıkarıyorum bunun dışında olan kadınlar da var onlar hariç.
Hayır etmemeli , her şey doğasına uygun yaşanmalı 👍 sen hiç spermlere koşan yumurtalık gördün mü 😂 spermler yumurtalığa doğru koşar ve tutunmaya çalışır 😂 oyuzden kadının böyle bir adım atması doğasına aykırı bir durumdur
Yumurta ve sperm kısmını bence biraz feminist leştirmişsiniz gibi. yumurtalar öyle zannetiğimiz gibi tabir ile "dalda ki armut" gibi durmuyor, beklemiyorlar. Yumurta dediğimiz de insan zekasında daha fazla bilinçli bir içgüdüye sahiptir. Erkeler günümüzde ki kadın yumurta gibi davransalar dı kendileri milyonda bir eş bulabilirlerdi.
Adamın tipine göre değişir🤣yok bi de sırtına alıp kaçırmalı çok yakışıklıysa:) şaka bir yana kadın yapmamalı..
Evlenme teklifini de kadınlar yapsın he, gelinliği de erkekler giysin. Tektaşı da biz takalım oh mis.
B’k yapar onlar çocuk mocuk :D
Teşekkür ederim fıstığım 🩵
Cevap
68Cevap
Bence isteyen edebilir bu tamamen kendi seçimleridir.. illa erkek edecek diye bir kural yoktur.. ama ben evleneceğim zaman kendim evlilik teklifi yaparım eğer ki benden önce sevgilim bana teklif ederse o zaman kabul eder ama ben mutlaka daha sonra ona sürpriz yaparak tekrar teklif ederim.
Edebilirler tabi ama ben etmezdim. Diz çökmek falan da domimant karakterime ters ya😂😂
Aynen öyle.
Aklın yolu bir👌🏻
Bence etmemeli. Bir niyet varsada bunu erkek yapmalı. Doğada bile iki cins bir araya gelirken bir elde etme isteği olur erkek bir şeyler için çabalar. Kadın yapı itibari ile naif ve nazlı sanatsal bir varlıktır. Erkek ise o sanatın değerini bilmelidir. Sanat sadece dış görünüşte değildir. Sanırım göremediğimiz ama olduğunu bildiğimiz bir durum. Ha kadın sever ve bunu dile getirebilir bu çok doğal ama bunun düğümünü erkek atmalıdır. Beyler eski köye yeni adet getirmeye gerek yok. Bazen prenses erkek kavramını gerçekliyorsunuz
bana kalsa kimsenin etmesine gerek yok teklifi, ciftler zaten kendi aralarında kararlaştiriyor evliliği, aileler arası söz vs yapılıyor yüzük takılıyor hata o söz yapilmasina rağmen peşine teklif edenler var baya gereksiz geliyor ortaya çok karışık. Tek bir yüzük takma adeti yeterli ya yeterince stresli ve maddiyata zorlayıcı dönem zaten yuva kurmak
Bu şekilde değil ama en azından teklif edilmeye hazır edebilir erkeği :) Bazı erkekler emin olamadığı için cesaret edemeyebilirler..
Erkeğe evlenmek istediğini, onunla her şeye hazır olduğunu hissettirirse, erkek de gereğini yapacaktır.
Nitekim Hz. Hatice (ra)(40) annemiz, kendisi haber göndermiştir Resûlallah (asm)(25) ile evlenmek istediğini..
Ewet, aldım. Telkbik olarak,2 eski kscandan hatta (1 i ni reelde tanıdığım için yarı KScan)
Evli olduğum KScan da hoşlantısını kendi açmıştı. Bi ara bayaa platin değerdeydim yani :)
Yok sana :) ewet. eski bir kscanla ewliyim, bir de cimcimemiz war
seni diz çöktürecek şeyi biliyorum 😂😂

benim beyran ne oldu yaa 😂😂
Edebilir hayat müşterek eşitiz diyorlarsa her şey eşit olmalı 😂
Niye padişah torunumusunuz bakım 😂
Yok ben kendi çapımda padişahım 😂 raconu var ama o raconu şimdikiler mahvetti değilmi
Ben simdikilere dedim. zaten düzen değişmiş iyicene üzülüyorum cidden
Yani eğitim şart eğitim 😌
Karekterde eğitimden geçer unutma samuray kişi kendini yetiştirecek bu sözümü hiç unutma
kadın evlenmek istiyorsa teklifini de eder
sadece erkek evlenmek istemez ki
yani kim evlenmek istiyorsa teklifini o yapar
ama erkekteki gibi diz çökme ile değil de başka türlü de olabilir bu işler :)
Ben oldum olası bu diz çökme olayına karşıyım. Kimse kimsenin önünde diz çökmesin.
Biz açılalım, biz trip atmayalım da onlar trip atsın, biz peşlerinden koşalım, biz evlilik teklif edelim, biz bilmem ne derken erkekler süs bebeği olmaya başladı iyice.😂😂Ben, evlilik teklif edersem gelinliği de o giyecek mi bari?😂😂
Etmemeli. Hiç hoş bir görüntü değil. Onlar evlenmeye razı etsin bence 🤣
Eskiden olsa erkek etmeli derdim ama şimdiki düşüncem öyle değil. Nedir yani kadınlar düşündüm de senden iyi koca olur benim kocam olur musun diye sorsa mesela akskdkdkflflfk
Edebilir yadırgamam ama ben etmem.
Sevdiğim erkeğin yapmasını isterim evlilik teklifini kesinlikle. Bu çok değerli bir olay bence..
Benim hayatimi kisitlamaya anangillere köle yapmaya iki cocugu dogruturup hayatimi sana ve cocuklara adamaya var misin 😂
kesin olarak bildiğim bir şey var ki. beklemek yerine harekete geçen kadınlar her zaman daha fazlasını elde ediyor.
Hayır ya etmem bu erkeğin yapması gereken bir şey.. Neden ben teklif ediyor muşum.. 😅 Kız evi naz evidir derler ona ne olmuş.. 😂
O göbek ney ya. Kız uzak mesafeden göstersin yüzüğü. Sonra göbekten göremez adam bak 😋
Evlilik teklifi etmem, ima etmem, çıkma teklif etmem. Hamile olduğunu söylemediği sürece.
Hayat musterek ya boyle neden dusunuyorsun onemli olan mutluluk degilmi ha ben ha sen
Çok seviyorsa ve karşısında ki kişiden de o güveni almışsa olabilir bence. Neden olmasın.
Etmeyi düşünüyorum jfjfj diz çökmem ama soyadımı verebilirim o kişiye :d
O benim soy adımı alacaksa olabilir 😄
yoksa niye ediyim
Eğer bir şey normallesecekse kesinlikle bu olmalı !
Evlilik için ilk kim adım atmak isterse o teklif edebilir fakat diz çökülecek diye bir şey de yok.
@r_engarenkyollar iyi bir lafi var. sen hic yumurtaların spermlere yürüdüğünü gördünmü🤣🤣
@özgür1022 çoktan yazdım bile 😂
Diz çökmek abartılı olabilir lakin evlilik teklifi edebilirim , cinsiyetle alakalı olmamalı
Babasından istemeye de gidelim telli duvaklı damat olur artık.
Kadınlar neden evlenme tekliyor ediyor ki? Erkekler diz çökecek, kutuyu açıp evlenme teklifi edecek.
Severse edebilir kaybetmek istemiyordur napsin garibim adamda oralikli olmasa hani
Etmesinler bence hazırlıksız yakalanıp uyduracak yalan bulamıyoruz 😄
Edebilir ama ben şahsen Bir erkek olarak sevdiği kadına etmesi gerektiğini düşünüyorum
👩👩👩 kadınlar etmesin zaten bu durum erkeğe yakışıyor.
Bilmediğim bir şey hakkında konuşamam.. hiç yaşamadığım için bu gibi sorularla meşgul olmadım
bu gidilen sonucu biraz daha hızlandıra bilir gayret
Parra parra parra. Parra da parra parra. Foto da ki Erkek %? bak iyi bak. Sonra da Kadına bak ama iyi bak sonra maşallah de. Fotoda ki kadının düşüncelerini seslendir. şimdiye kadar beni seviyorum diye koşan erkeklerden ne gördüğümü ben biliyorum iyisi mi biraz da cüzdanı... k? olsun
"ahh gızım 30 senedir... " Lütfen bu noktalı bölümü sadece bir tek X konusun da doldurulmamasını rica ederim benim gerçek düşüncem temizlik gibi yere diz çökme kısımlar ile ilgili olarak keşke baban zengin olsaydı benim yerine temizlikçiler tutsaydı ben ona bir gün 2 dakikalık bir evlenme teklifi için diz çök meyi inan ne onur ne gurur hiç dert etmezdim şeklinde "gerçekçi" anlatmak istemiştim.
Türkiye de aklımın ucundan geçmez imkansız ama başka ülkelerde edenleri gördüm 🙃
Evlenme teklifi etmeyen kadın kadın değildir :D
Önümde diz çökmeyip bana teklif etmeyen biriyle evlenmem
Hayır, erkekler iyice babalarının prensesi oldu
Hani kadın ve erkek eşitti sayın admine hanım
Diz çökmene gerek yok da kadınlarda evlenme teklif etsin ne olacak ki
Türkiye de aklımın ucundan geçmez imkansız ama başka ülkelerde edenleri gördüm 🙃
evlenme teklifi için diz çökmek mi gerekiyor
Etseniz ölmezsiniz 😃
Hani eşittik?
Niye diz çökmüyorsun?
Tuhaf fakat neden olmasın
teklif etmek için diz çkmeye gerek yokki
%90 kadınlar ediyor aslında doalylı yoldan
yüzüğüde takacak mı :D :D
Erkeklerden neyi eksik
Eden kadına çok denk geldim.
Hayır etmemeli diz çökmek kadına yakışmaz
Edebilirler elbette ama ben alma taraftarıyım.
Erkekler etmeli
Kadın erkek eşitse etmeli tabii jdssjs
Etmezdim (şu tipe bak hele tam odunsu ) 🙄
Yapmadığınız bı bu kalmıştı zaten
Etsinler herşeyi erkekten beklememek lazım
Edebilir eşit değilmiyiz
Etmeleri lazım 🤣
Hayır o bizim işimiz ve bize yakışıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?