bir haftadır konuşuyoruz. Kocaeli'nde yaşıyor. Yaşadığım şehre teyzesinin yanına gelecek beni görme bahanesi ile ama buluşmaya illa çiçek getirmemi istiyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gral ben onu kaç kadına gelişi güzel sohbet ederken hayatımda hiç çiçek almadım diyenlere yaptım.. sevgili olmasamda o duyguyu yaşasın yaşatan ben olayım dedim yaptım.. belki hiç çiçek almadı.. bu kadar duygusuz olma gral bu kadar duygusuz olma; al götür bide verirken ben senin yanında çiçekle olmayı sevmiyorum; senin karşında çiçekler bile solgun gibi duruyor gözümde de 😁
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Çiçek getirmeni istemesi ilginç yani amacı beleş çiçek mi yoksa seninle oturup vakit geçirmek mi? Baştan çıkarcı bir insan hissayatı aldım dikkat et derim.
00 Yorumla
kanka sen ona en iyisi kargoyla bir zarf yolla zarf içine de biraz dolar koy o yanına gelmeden seninle buluşmadan da sever merak etme kskdfskksdff
00 Yorumla
+1 yılBilmiyorum ama bence bir çiçek alsan iyi olur. Ne de olsa birbirinizi beğenip konuşmaya başlamışsınız. Az çokta kafanız uyuyordur ki buluşma kararı da almışsınız. Bence büyük bir anlamı olmayan zarif bir çiçek alabilirsin. Bir Buket aldın diye evlenme teklifi almış gibi tepki vermeyecektir. Belki bir ilişki başlangıcı olur sizin için kim bilir.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
66
Cevap
20Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir dal cicek almak neden zorunuza geliyor erkekler olarak? Cicek istiyor bulusmasam mi? Bence sen hicbir karsi cinsin karsisina dahi cikma. Yahu insan nezaketen bile düşünür cicek alir.
Ya da kiza oyle sohbet icindeyken hangi cicegi seviyorsun diye sorup sevdigi cicegi ogrenip, kiza bulusacaginiz zaman sevdigi cicekten vermek cok ince bir dusunce. Kusura bakma ama odunsun. Bana ilk bulusmada ince zarif bir bileklik alip hediye eden bile oldu.(Şu an bu kisi nisanlim) Sen boyle cicek hesabi yaparsan ohoo.
523 Yorumla- +1 yıl
Çiçek almak veya benzeri hediyeler almak nezakettir güzel olur karşındaki insanda mutlu olur.
Ama bu şekilde erkeğe bırakmadan gelirken çiçek al da gel demek de olacak şey değil
Bence burada arkadaş çiçek almaktan çekinmiyor sorun o değil. Buluşmaya özellikle çiçek alıpta gel diyen kafada biriyle olur mu demek istiyor.
Karşıdaki isteyince çiçeği almanın bir anlamı kalmıyor ki içimizden geldiği için değil al gel dediği için almış oluyoruz
Cevap sahibi+1 yıl@McCaLLs tamam ama kiz neden boyle bir sey istiyor? Demek ki kiz bugune kadar bu nezaketi görmemiş. Evet denilmesi dogru degil, icten gelir bu gibi şeyler. Zorla olmaz, siparisle olmaz ama bunu belirtmesinde bir sey var bence. Kiz belki hayatinda bir erkekten hic cicek almadi, cocugunda resmini gorup begendiyse ya da görüntülü vs gorustulerse boyle birinden cicek almak isterim ya da boyle birinden ilk cicegimi almak isterim vs gibi seyler olabilir. Evet benimde tuhafima gitti al diye söylemesi, cogu insan da demez. Bunu belirtmesinde bir sey var bence.
- +1 yıl
Daha konuşmaya başlayalı 1 hafta olmuş. Çocuğu beğense bile ilk çiçeğimi yakışıklıdan alayım diye bir düşünce olamaz. Bir insan ilk çiçeğini alacaksa bile özel birinden gerçekten sevdiği birinden almak ister 1 haftadır tanıdığı birinden değil. Bugüne kadar bir nezaket görmediysede yinede bunu söylemeden erkeğin düşünmesini beklemesi gerekir. Böylece erkek nezaket sahibi mi değil mi anlar ona göre ilişkiye devam eder mesela. Burada kızın gelirken illa çiçek al demesi sipariş verir gibi oluyor tüm büyüyü öldürüyor. Bu şey gibi aynı doğum günüm geliyor bana hediye alsana demek gibi. Bunu özellikle böyle söylemeside çocuğa itici gözükmesine sebep olmuş muhtemelen bu yüzden buluşmasam mı diye sorguluyor. Ben mesela fazlasıyla nazik düşünceli biriyim. Özel günleri vs asla unutmam hediye almayıda severim ama biri bana böyle gelipte söylese tüm alma hevesim kaçar, böyle şey mi olur diye bir sorgularım yani
- +1 yıl
bunlar öküz olduğu için anlamazlar
- +1 yıl
erkekleri kâle almıyorum
- +1 yıl
- +1 yıl
@Sinirliguzinabla Yani bu sebepten insan ayrılmaz zaten o da saçmalık. Ben burada soruyu soran haklı demedim zaten. Yorum yapan kişi genelleme yaptığı için olayı ve bakış açısını açıkladım sadece.
@xİstilacıTürİnsan Bak bak havalara bak. Dünyaları kendi yarattı sanki. Babanda erkek o olmasa sen bu dünyada yoktun. Biz adam olanlarda sen gibi egoistlere bakmıyoruz zaten öküzlerle avunup dur sen anca - +1 yıl
@McCaLLs yorum yapan kişinin genelleme sebebi şu artık şu çağda erkekler yaptığı en ufak şeyin bile hesabını yapıyor ödediği hesap aldığı hediye vs, eve bırakması vs. Erkekler ilişkilerde artık genel itibariyle çok kolaycı olmaya başladı istisna var elbette ama genel olarak her şeyin hesabını yapıp işten geçen kızı ben yedirdim çiçek niye aliyorim ya da ilk buluşma yerini neden ben seciyorum neden ilk adımı ben atiyorum gibisinden şikayet çok fazla. Kiz yoldan gelmiş ama adam bir çiçek için burada post atmış gibi gorunuyor bu açıdan dolayı yanlış gördüğü için yorum yapan öyle demis. Ha adam gerçekten senin dediğin gibi kızın bunu dayatma yapmasından dolayı yapıyorsa ayrı tabi. Ama erkekler genel itibariyle düşünüp en ufak bir şeyi almayı istemiyor bu doğru geçen kuzenime ben akıl verdim al yani nolmus eline mi yapisir diye.
- +1 yıl
babamdan bana ne lan onuda sevmiyordum zaten hem sen baksan ne bakmasan ne çokta umrumdaydı
- +1 yıl
herkes sen gibi düşüncesiz değil kulp arama öküzlüğüne
- +1 yıl
@Sinirliguzinabla Erkeklerin bu hale gelme sebebide artık çoğu kadının erkekleri cüzdan olarak görmesinden ve hem eşitlik, adalet istiyoruz deyip hemde her şeyi erkeklerden beklemesinden kaynaklı. Bu tip şeylerin cinsiyeti yok bence.2 tarafta hesabı ödeyebilir.2 tarafta hediye almalı ilgi göstermeli. İlk adım erkekten beklenmemeli kim aşıksa çekinmeden ilk adımı atmalı. İlişkide taraflar empati yapmalı birbirini anlamalı ve ayrı gayrı olmamalı. Bu soruda kızın geliyor olmasından dolayı erkeğin zaten ince düşünmesi ona göre hazırlık yapması lazım. Burada gelip çiçek istedi ayrılayım mı demesi saçma. Ama kızında özellikle çiçek getir demesi saçma. Bunlar ince düşünmeyle insanın içinden gelince anlam kazanan şeyler. Üstteki yorumumdada söylediğim gibi ben hediye konusunda düşünceli biri olduğum halde beni bile rahatsız eder böyle çiçek al gel denmesi. Hadi uzun süreli ilişkide olabilir bi samimiyet vardır şakayla karışık yapılırda.1 haftalık ilişkidede bi o nasıl istek çiçekçiden çiçek ister gibi der insan.
@xİstilacıTürİnsan Ben bakmam demedim adam olanlar bakmaz öküzlere kalırsın bu kafayla dedim. Üsttekiler yazdıklarıma hak vermişken senin hala lan falan demen, öküz diyor olman ne derece anlayışsız biri olduğunu gösteriyor zaten bu kafayla ancak öküzler hanzolar yakışır sana.
- +1 yıl
ama kudur daha iyi bi sevgilim var
- +1 yıl
senin gibilere bakmıyorum zaten öküzlük konusunda o yüzden dert etme
- +1 yıl
başkalarının seni onaylaması da umrumda değil
- +1 yıl
@xİstilacıTürİnsan Boş egona çüş diyorum. Sen gibilerine bakmıyorum diyor bide ya tam komedi sen benim tırnağıma bile ulaşamazsın bakma zaten bir zahmet. Daha iyi sevgilisi varmış al başına çal napayım yani hahaha🤣Komiksin yazık valla sana laf anlatmaya harcadığım her harfe yazık.
@Sinirliguzinabla Diyorsun ya erkekler artık kolaya kaçmaya başladı niye böyle oluyorlar diye. Al bak işte böyleleri yüzünden. Böyle kafalar olduğu sürece ne beklersin. Kız erkek farketmiyor cins dolu ortalık al birini vur ötekine😅 - +1 yıl
ulaşmak ne alaka lan sjdjdkd bi de ulaşmaya mı çalışcam senden 1000 kat iyileri var havalanma boşuna tipinde hayır yok zaten
- +1 yıl
hem gelip sataşıyor hemde harcadığım harfe yazık diyor haklısın o zekayla yazmak sanada yorucu gelmiştir
- +1 yıl
@xİstilacıTürİnsan Gelipte bunlar öküz diye sataşan sensin işin gücün boş yapmak birde kendini zeki sanıyorsun. Kendi tipine bakmadan elalemin tipine laf etmen ayrı komedi. Senin tipi geç en ufak hayrın yok. Neyse senin seviyene daha fazla inemeyeceğim herkes burada kimin ne olduğunu görüyor zaten hadi kış kış
- +1 yıl
aşağıdan yukarı inilmiyor yalnız ayrıca görüşümden sana ne öküz değilsen üstüne alınma demek isterdim ama evet öküzün önde gidenisin
- +1 yıl
konuşma tarzınla da yeterince kendini belli ettin sen benim zekama laf bile edemezsin
- +1 yıl
ilkokul 3 zekası işte kendini belli etti
- Aşk İlişkileri konusunda 681 cevap paylaştı.
+1 yılYeni tanıştığın bir kızın hemen seni görmeye başka şehre gelmesi saçma, sonra çiçek istemesi de biraz saçma üstüne senin buna takılman da saçma. Kızın ısmarlama çiçek istemesi gereksiz olmuş hediye içten gelmeli yoksa anlamsız. Sana gelirsek de zaten şehir değiştiriyor bir çiçeğin gözüne batmaması lazımm
30 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. O çiçeğin bir kıymeti olmaz ki.
Sonuçta o çiçeği sen kendin içinden geldiği için değil, o istediği için almış olacaksın.
Asıl. o istemeden sen kendin içinden geldiği için getirirsen kıymeti olur.
O kadar çiçek istiyorsa arasın çiçekciyi kendine çiçek sipariş etsin.
Sende al bir tane kırmızı gül götür.
Bir tane gül çok pahalı olmasa gerek20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 573 cevap paylaştı. Kendisi senden bunu istemesi garip, ama kız çiçek istiyor diye senin buluşmaya gitmek istememen daha garip. Eline mi yapışacak bu kadar sorun edecek ne var? Aslında o söylemeden alman cok centilmence bir davranış olurdu. Böyle şeyler hoşuna gidiyor demek ki ya da şöyle düşünelim belki seni hatırlatacak ve anısı kalacak bir şey olsun istiyor ve çiçek mütevazı bir hediye olduğu için öyle bir şey istedi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılher sey senin elinde kaderini değiştirecek misin kanka belki de hayatının aşkıdır bu kız jajahwh
bence ona söyle ben çiçek hediye etmeyi doğru bulmuyorum çiçekler dallarında güzel de ama çok istersen sana ilerleyen bulusmalarda saksıda çiçek alabilirim de 🤣
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılBen çiçekçi değilim diyerek çiçekçinin nosunu ver. Böyle şeyler siparişle olmaz, içinden gelerek alınmıyorsa sırf gösteriş için yapılması basitlik. Kendini baska türlü tatmin etsin. ya da çiçek alacak baska romantik bey bulsun
10 Yorumla Benim arkadaş buluşmaya gitti ilk bulusmaydi daha sevgili falan bile olcaklari belli değildi çocuk buluşmada arkadaşıma bileklik takmıştı gümüş yani içten gelmeli kibarlık nezaket sen okuzsun belliki yani zorlamamak gerek ajdhaldhalxgakxh
10 Yorumla
+1 yıl😂😄kızın çiçek istemesi senin ısrarla götürmeme isteğin kadar garip bence birbirinizi bulmuşsunuz. Çiçek olan sensin kaktüsün yoktu oda benim de geç yani jsjs
10 Yorumla
+1 yılSirf instaya muzikli story koymak icin istemis 🤣 ilk bulusmadan ne cicegi yahu. Ben ilk bulusmada cicek getirmeyi dogru bulmuyorum deyiver. Gorgusuzlugun baska bi boyutu hasbinallah...
13 Yorumla- +1 yıl
@Cielos ben ne alaka ya? Sanki tek kadin benim de sadece benim hemcinsim gibi. Bi suru kadin var
- Aşk İlişkileri konusunda 484 cevap paylaştı.
+1 yılKız ta başka şehirden senin için geliyor otobüs fiyatlarından haberin vardır umarım buna rağmen senin için geliyor bi zahmet bi kaç milyon paraya kıy git çicek al içinde mi kalsın kızın
10 Yorumla
+1 yılAsla istemezdim içinden geldiği için alması beni daha çok mutlu ederdi
Kızın belliki ilgiye ihtiyacı var ya da başka bir şey onu denemek için 1 tane çiçek alabilirsin buluşmaya giderken hatta ben erkek olsam ağaçtan koparıp giderdim onuda bulamazsın ama şimdi baharı bekle 😂
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen benim dememle hediye anlam birine bozulurdum bende
+1 yılBana çok saçma geliyor karşıdan sürekli maddi olarak beklenti içine girmek. Hele ki ağızla birşeyler istemek basitliktir benim gözümde.
İlla biri bir şey alacaksa o sana çiçek alsın.10 Yorumla
+1 yılE götür başkan sen de ne var bir çiçek almakta. Bazen çok abartıyorsunuz bazı şeyleri. Sanki çiçek değil de malının yurdunun tapusunu getir demiş gibi hahah tövbe nenem lailahe
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 440 cevap paylaştı. Yanına kdar geliyor bi zahmet al bi çicek yani bu yüzden görüşmek mi istemiceksin cimri misin derler ki cimri insanlar sevgilerinde de cimridir
10 Yorumla
+1 yılAbi bir çiçek ya onun söylemesine gerek yok kız senin için başka şehirden gelecek çok mu zor bir çiçek
10 Yorumla
+1 yılBunu niye demiş çok saçma ezikçe ya. İçinden gelip öyle alınca daha mutlu olurdum sırf ben dedim diye alan değil
00 YorumlaNe kızlar var cidden, çiçek getir nedir ya.
onuda kesin videolayip instaya koyar kezban.
112 Yorumla- +1 yıl
çiçek istemek görgüsüzlükse daha ne görgüsüzlükler yaptın acaba
- +1 yıl
işte erkeklerde sizin gibileri kullanıp atıyor
- +1 yıl
@ilay22 kız ince düşünen biri olsa, nezaketen karsi tarafın getireceği şeyi direterek söylemez, hediye istenmez alınır sadece, ince dusuunen olsa hediye siparisi vermez buluşma günü getirmediyse ona göre notunu kirardi. Diretmesi bence hoş değil
- +1 yıl
@Sinirliguzinabla demek ki çiçek görmek istiyor elinde. Kız zaten değer vermese ayağına çağırırdı daha yeni tanışmışlar ilk haftadan çocuğun yanına geliyor. Çoğu erkeğin yapamadığı şeyi kız yapıyor. Elinde de çiçek görmek istemiş. Burada ne bir art niyet var nede ters bir durum.
- +1 yıl
@ilay22 istemiş olması ince nezaket dolu bir tabir değil demek istedim lakap takan da ben değilim yukarıdaki arkadaş demiş sadece kız ne kadar ince demişsiniz ona cevap verdim. Deidigim gibi hediye öyle direkttif verilerek olmaz. Ha arada samimiyet olur sevgilindir istersin belli bir hukukun var ama bir haftalık tanıdığın bir adamdan istemesi çok da ince değil. Adamin bundan sebep böyle sorması de hata kız o kadar gelmiş kendisi düşünüp bir jest yapmaso gerekirdi bu ayrı bir şey. Ha hayali olup olmadığıni bilmiyoruz yukarıdakinin deidgi gibi oraya buraya gösteriş yapmak için bile istemiş de olabilir
+1 yılBiraz garip bir istek ne manası var ki sen bilirsin görüş bakarsın bir cacık olmaz konuşmayı kesersiniz
00 Yorumla
+1 yılbir karanfil götür işte giderken nolcak sanki oda çiçek
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 485 cevap paylaştı.
+1 yılYanlış bir hareket istememesi lazım bence istediğini yap görüşmeden sonra iletişimi kes
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılBuluşmaya çiçek sipariş edilir mi ya? Nasıl bi kafa bu kızdaki?
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çikolatayı da ihmal etme. 2. Görüşmede yüzük, masrafsızını bulmuşsun daha ne?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 587 cevap paylaştı. Çicek istenir mi ya... hemen gelin guvey olup gelmesi skhzjzjx uzak dur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılAlt tarafı bir çiçek içinmi vazgeçeceksin. İkiniz de bir alemsiniz...
00 Yorumla Önceden istendiğini de yeni duyuyorum. Bu içten gelen bir şeydir, almak istersen alırsın.
00 Yorumla
+1 yılZorlama knk okuz oldugun belli o demeden senin alman lazim ilk bulusma sonucts
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Evet kıza söyle değmeyecek biri için şehrini değiştirmesin
00 Yorumlabunun için ısrarı saçma geldi ama seviyor ve senden bekliyor olabilir belki
00 Yorumla
+1 yılAy al yahu belkide hayatının aşkı çıkar gerçekten
00 Yorumla
+1 yılAy sipariş veriyorlar ya ben utanıyorum bu insanlar yerine. Buluşma elbette
00 Yorumla
+1 yılYoldan kopar iki üç tane götür ne olacak ahdhdhhx
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Çokda buyuk bisi istememiş sorun değil bence
00 Yorumla
+1 yılseni gerçekten seven birisi senden sürekli bir şeyler talep etmez, sınamaz, sınava sokmaz.
02 Yorumla- +1 yıl
Maddi mi sence çiçek
- +1 yıl
@beyazveseeennn genel olarak hediyeyi istemek nezaketsizliktir.
+1 yılYanına 10 lira farkla büyük seçim ister misin deseydin keşke
00 Yorumla
+1 yılGötür be ne olacak ben de istiyordum ama şakasına hiç biri de almadı öküzler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇiçek istemek nedir ya. Senin akıl etmen gerekirdi. Belki de kız baktı sen bunu akıl edemeyeceksin. O da söyleyerek yaptıracak 😂
10 Yorumla
+1 yılÇiçek güzeldir fakat seçimi iyi yapmak ta fayda var gül alır isen sıradan biri olursun nilüfer çiçeği almalısın şaşırdın ayrıca güzel bir restoran da yemek yemelisnz ufakta bir şarkı iyi gider eger bir de kırmızı şarap var ise hersey güzel olur
00 YorumlaKız senin için başka şehirden yanına geliyor sende bir zahmet çiçek al yanında da ufak bileklik veya kolye olabilir ben yokken beni yanında hissetmen için de illa kızın mı istemesi lazım o seni düşünüyor sende düşün
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnternette tanıştığınız birine nasıl güvenip bulusuyorsunuz cidden ilginç. O insan seri katil. belki
00 Yorumlaben böyle yaşasam git kendin al çiçeği derim illa buluşmalarda para harcanacak diye bir kayde yok insanın içinden geliyorsa alır seninde içinden geliyorsa al ama bence daha işin tadı kaçtı kendi istemiş resmen
00 Yorumla
+1 yılKız senin için başka yerden geliyor ama sen bi çicek al dediği için mi kızıyosun en büyüğünü al... Hats bu ilişki olmayacak olsa bile o gelerek onu hak etmiş bence
10 Yorumla
+1 yılGetir sende ne olacak
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelki stori falan cekmek istiyordur. Birilerini kıskandırmak istiyor da olabilir
00 Yorumla
+1 yılPat diye ne o öyle çiçek istemeler bilmem neler.. İyi tanı araştır derim kardeşim. Bu gün çiçek yarın pırlanta🙄 iyi tanı
10 Yorumla
+1 yılRomantizm yaşayıp mutlu olmak istiyordur. İlk buluşmada gönlünü kırma bence hatta çiçeği güzel bi notla süsleyebilirsin :)
00 Yorumlaİlk görüşme için gereksiz artı bunu erkek düşünmeli olcaksqda kadının söylemesi tuhaf olmuş ısmarlama gibi😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgelebilir ama çiçek istemesi çok garip Ergen ve sorunlu bir tip sanırım
00 Yorumla
+1 yılSeni görmek için o kadar yol geliyor bir çicek bile almıyorsun çok ayıp.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 905 cevap paylaştı. Belki öyle daha mutlu olur. İyi bir kızsa alınır
10 Yorumla
+1 yılÇiçek istemek nedir ya hayretler ediyorum.
10 YorumlaNe olcak elinde bir demek çiçekle gitsen.
00 Yorumla
+1 yılkızın zamanını harcama sen hiç
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Saksı çiçeği al ömrü uzun olur yüzsüzlüğün babası
00 Yorumla
+1 yılBende olsam bende çiçek isterim
00 Yorumla
+1 yılBir çiçek almak zor mu
00 YorumlaKızlar çiçekten hoşlanmaz pek ama şaşırdım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 441 cevap paylaştı. Ali ver sende Bi zahmet kanka
00 Yorumla
+1 yılİlla getirmeni mi istiyor o kız hasta olmalı
00 Yorumla
+1 yılE getir sende ne var bunda
03 Yorumla- +1 yıl
Sen sus mk akaks
- +1 yıl
@-__dalyanizm__- ne diyon kız
- +1 yıl
Wjsjsjjs
- Aşk İlişkileri konusunda 542 cevap paylaştı.
+1 yılBuluşma bos ver
00 Yorumla - Devamını Gör (26)
Devamını Gör(71)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Yeni bir kızla tanıştım, beni görmeye gelecek ama çiçek istiyor. Buluşmasam mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler