Evli adamla birlikte olmak istemezdim detay asagida?

Çok aci cekiyorum.1 yıldır aramizda ilişki var. Oyle birbirimizi çok aramıyoruz yazmıyoruz. Ama kopamadik. Ayni yerde çalışıyoruz o cok korkuyor duyulur diye. Birlikte de oluyoruz. Ben boşanmış bir kadınım böyle olsun istemezdim. Onu boşanmış sandim başta ama evliymis. Bunu saklamadi ama benim ona duygum vardı sonradan vazgeçemedim. Aramizda o bosansa bile evlilik olmaz. Yaş farkı da çok. Aslinda maddi olarak da beklentim yok sadece yanımda olsun vakit geçirelim istedim. Ama durumlar buraya kadar geldi. O kadar riski neden alıyor sizce? Bana seni seviyorum arzuluyorum hep diyor. Aslinda çok ciddi soğuk bir adam. Ama bana karşı koymadığını soledi. Cogu kez vazgeçmeye çalıştık ama olmadi. Gittgij yere kadar dedik. Ama benden her an vazgeçecek diye de korkuyorum. Bu iş ne olacak kopamıyoruz. Birde onca riski neden alıyor sizce o kadar kadın varken ben smdi bu adamı nasıl bırakacak oda alışmışken ben bıraksam o birakirmi

Güncellemeler
+1 yıl
Kamuda çalışıyoruz bana beni sevdiğini söyledi. Bende onu seviyorum.. Gercektrn çok utangaç biriydi. Benden çoğu kez kendime yakışmıyor diyerek vazgeçmek istedi ben engel oldum. Ben boşanmış bir kadinim
Güncellemeler
+1 yıl
Adam senden zevk alıyorum diyor. Ben zaten onla olmak istiyorum bir yandan bırakmak istiyorum
Evli adamla birlikte olmak istemezdim detay asagida?