İyi kadın mekanda bozulmaz, bozuk adam camide düzelmez. Herkes işine baksın.. 🤤

İyi kadın mekanda bozulmaz, bozuk adam camide düzelmez. Herkes işine baksın.. 🤤

Ülkenin 20 yılda geldiği yer, gece hayatının, eğlencenin, müzikli danslı mekanların öcü, gece hayatını seven insanların da yollu veya zampara zannedilmesi. Batıda insanların iş çıkışı günün stresini ve yorgunluğunu atmak için haftanın 3 günü gittiği yerler bizde kerhane zannediliyor. Ot gibi yaşayan insan makbul görülüyor. Eğlence mekanlarına, barlara, gece kulüplerine sadece eğlenmek için de gidilir. Gece hayatını seven bir kadınla sevgili olur muyum? 🤔 Olurum. Eğlence mekanları, yoldan çıkmaya teşne olmayan adamı da, kadını da yoldan çıkarmaz.
Şu görseli ilk ben kullanmıştım burada vay be halen galerimde durur.
Ben öyle şeylere gelemem. Hızlı bir hayat yaşarım ama tercihim gece kulüpleri değil
Sence tadı hoşuma gitmediğinden tercih etmiyor oluşum aklına niye gelmedi 🙃
Sana göre öyle bana göre zerre eğlenceli değil
Benim eğlence anlayışım ışıltılı parıltılı güm gümlü abuk sabuk insanların olmadığı ortamlar. Birlikte çıkılan uzun yolculuk, gezilen yeni keşfedilen yerler, sokaklarda kedi köpek peşinde koşmak sevmek için. Bazen karşılıklı kadeh tokuşturup koyu sohbete dalmak. Arabada şarkılara yüksek sesle eşlik etmek, izlenilen filmi, yazılan şiirleri tatlı tatlı şekilde eleştirmek, şarkı sözlerini değiştirmek rast gele. Gece kaç olursa olsun çorba içmeye gidilmesi kelle paça, işkembe hatta et döner bile. Şarkısız dans etmek. Daha sana sayarım sonra
Seviyoruz keeptaaağnn
Çorba gece içilir zaten ah be
Sabah tavuk suyu güzel oluyor ama sadece suyu
Çorba konusunda seçiciyim valla
Kelle paça da sevmem ama sobanın içine folyo ile kapatıp közde pişerince nasıl güzel oluyor o sarımsak öyle yedin mi hiç
Mangal közünde denersin artık
Denk gelirsen soba da falan da dene ikisinin tadı başka olur çünkü
🦁
Gece kulübüne gitmek farklı gece grubundan çıkmayan biri olmak farklı bana göre eğer sürekli buradaysa maalesef pek sevgili olacağım insan değil her şey sadakat de değil sırf orada başka kızlar var diye böyle düşünmüyorum biraz bana ters ama arada bir gidiyorsa tabii ki sorun etmem hatta beraber de gidebiliriz isterim de
Cevap
32Cevap
Emin değilim hayatta her şey olabilir seviyorsam neden olmasın ben de onunla birlikte kulübe giderim ndjdj
Gece kulübünde kalsın benim tarzım değil o kişiler
Olmazdım sanırım
Soru ayrı bişey diyor açıklaması başka bişey diyor foto dersen hiç alakası yok. Küçük çocukların yeni bir şey öğrenince anlamlı anlamsız yerlerde onu kullanmasi gibi olmuş...
gece klubüne giden kaşmerlerle arkadaş dahi olmam bırak sevgiliyi :Dd
:D valla çirkinliğim ilkdefa işe yarıyor çok mesudum en azından o kaşmerleri benden uzak tutuyor valla
Hayır. Öyle biriyle kafa yapımız uyuşmaz zaten. Yani o da benle sevgili olmak istemez bende onunla
Ben gitmem ama çok gitmek isterse , benimle 1 kereye mahsus gidebilir. sonea da gerek yok.
* soru sorsa size 5 basar aklınız. Fikriniz ıbnelıkte
Benimle beraber gidiyorsa ve tadında bırakıyorsa sorun yok. Ama kendi başınaysa sevgili olmam.
Bu söz Polonya atasözü değil mi ama biras carpitilmis 🤔
Olmam, benim gece hayatım kesinlikle olmadı, yanimdakininde olsun istemem.
İyi mekanlara damsız almıyorlar ki bu yüzden sevgili yapmak zorunda kalıyoruz
Olmam tabi ki. Kerhanede hocanın işi olmaz çünkü 😉
Hahha ondan f. bodi olur anca götürüp evlenecek değilim heralde ordaki motorlarla. 😁😁😁
Arada bir dahi olsa çıkması lazım benimle de ilgilensin onun dışında sorun yok
Merhaba bile demem ben o tipleri alt seviye insan görüyorum kız erkek fark etmez
Bir dönem kaç tane gece kulübü varsa locası vip'si hepsi bize aitti
şu an tiksiniyorum böyle ortamlardan :D
Olmam bana ters ama isteyen camiye isteyen diskoya gitsin herkesin kendi hayatı dım tıs dım tıs :D
isim olmaz. ben evde onda gece klübünü yaşatırım merak etmesin :D
Bodrum da yaşıyorum gece klubünde çalışan veya takılan kızlar diğer bazı kızlardan daha anlayışlı ve daha insan maalesef.
beraber gidiceksek olabilir ama devamli tek basina gidiyorsa rahatsiz olurum
Benden önce ne yaptığı ile çok da ilgilenmiyorum benden sonra olamaz
Hayatımda bilinçli olarak gitmediğim bir yer
İmkânsız
Ne kadar da atarlı :dd
sevgili adayı bile olamaz benim için
Gitmiyorum ve gideni de tercih etmem🙂
Benim görüşüm insanlık
olmam herhalde
Gece hayatı olan birisiyle yapamam.
Hızlı kadınlar ve yavaş arabalar insanı yorar.
Olurum.
Olduğum oldu.
O değilde Kendall'ın kostümü güzelmiş 😍
Ayarı yoksa olmam.
Nikahıma almıcam sorun etmem
İşim olmaz öyle biriyle
Adam belki müzik dinlemeyi seviyor
Yok benden uzak dursun ya
Hayır aldatılırsın böyle insanlarla max eğlenilir
bum bum bum aragitti
Hayır olmam.
Beni de yanında götürürse sorun olmaz