Gece kulübüne gitmek kimileri tarafından kötü algılanıyor ama bence öyle değil. Kötülük karakter ile olur ahlak ile olur. İnsanların eğlence tarzını yadırgamak ya da eleştirmek bizleri daha iyi bir insan yapmadığı gibi onları da daha kötü yapmıyor. Ortam uygunsa kafa dengi arkadaşlarla gidiliyorsa neden olması ki... bazen kafa dağıtmaya ihtiyaç duyar insan, ben bi sakıncasını görmüyorum. Eş olmanın kriteri evinde oturan insandan geçmiyor sonuçta. İyi anlaşmaktan, ortak görüşlerden geçiyor bana göre. Herkes kendi dengiyle mutlu sonuçta.
Olabiler neden olmasındı?Herkesin eğlence sevdiği bir dönem vardır. Evlilik düşünüyorsa zaten bu alemlere artık akamayacağını da biliyordur. Tanışma yerinin çok bir önemi yok bence. Sevmek önemli. Gerisi hikaye.🙆
Önyargılı değilim de gece kulübüne gitmediğim için mi acaba? 🙃Gerçi en yakın arkadaşım ordan tanışıp evlendi :) çok da mutlu... Bilmiyorum büyük lokma yemeyi tercih ediyorum 😄
Gece kulubune sadece bir kac kez gittim ve anladim ki benlik bir yer degil. Karanlik ve asiri gurultulu ortamlarda nefes alamiyorum. orada genelde avci diye tabir ettigimiz cakallar oldugu icin onlardan bana es olmaz 😅(herkes ustune alinmasin bir kismindan bahsediyorum) ve ben gider en cakalini bulurum kesin 👉🏼👈🏼🙄 o yuzden uzak durmak en iyisi😏
Yani insanları bu şekilde sınıflamak doğru bir şey değil ama hayatını böyle gece kulüplerine adamış birisinden bahsediyorsan bana göre olmaz ama eğlenmek için takılmak için gidiyorsa Bunu hiç kimse yargılayamaz hiç kimse de bir şey söyleyemez
Olabilir, gidenler sanki bekar mı kalıyor, onlarda tabiki evleniyor ne bu kadar da ayrıştırmak saçma. Edebini takındığın sürece sakıncası yok. Kulübe giden kişi tiyatroya da gidince atıyorum, orada tanışınca farklı mı olucak sanki. Ahlak kafada, mekanda değil.
Gece kulübünün sadece önünden geçmiş biri olarak böyle bir şey mümkün değil zaten. 😂 Farz edelim gittim ve yüksek bir ihtimalle arkadaş ısrarıyla gitmiş olurum. Orada biriyle tanışsam sanmıyorum eş olacağını. Çünkü herkesin hayat tarzı ve şekli farklıdır. Kimisi mütevazi yaşamayı ister kimisi hareketli. Genelde zaten gece kulübüne takılmalık mantığı ile giderler.
Ne güzel işte eğlenmesini biliyor... Eğlenmek için de bir egemenliğin iznine gereksinim duymuyor... Kendi ayaklarının üstünde durarak gidiyorsa yani sırf oraya gidebilmek adına arkadaşlarını, erkekleri vs kullanmıyorsa hayran duyulası... Güçlü kadın iyidir.
Şimdi gece kulübünde tanışıyoruz efendim... Ben onu kabul etmiyeceğim de peki o beni kabul edecek mi sonuçta o da beni gece kulübünde tanıyor... İkimizde gece kulübünde tanışmışsak neden böyle bir sorun yaşama gereği duyuyoruz degil mi? Kısacası onu tanımak için onunda beni tanıması için birbirimizime şans vermeliyiz.😀
Gece kulübü dediğimiz yer müzikli dans edilen bir ortam , arkadaşlarla eğlenmek için bazen gittiğimiz bir yer. Burdan tanışacağım biri ile evlenmeme, bana eş olmasına engel hiç bir şey yok ortada. Millet sanki p*vyondan bahseder gibi yok demiş haha
yer mekan farketmez bence karakterliyse olur misal çünkü sosyal medya ve gece klübünden eş bulmadım ama kendim tanıştım bi araba kazası sonucu reelde gördüm yani belami buldum karakter önemli. kendimiz normal olarak tanıştık da noldu sanki
Olabilir... Gayette normâl bir şey aradaki bağları uyumlu olursa olur.. Burada önemli olan kişilerin bir birilerinin arasında olan gönül bağları ve uyum tarzıdır.. Günümüzde gece kulubünde çalışan kadınlardan evlenen ve yuva kuranlar var..
Aynı kafada olanlar için sorun olmaz bence ama benim işim olmaz çünkü kendim zaten öyle yerlere takılmıyorum dolayısıyla da orada biri ile tanışmak ve evlenmek benim için olabilecek bir durum değil
İnsanların nerede tanıştığı önemli mi? Ha market, ha sokak, ha plaj, ha eğlence yeri, ne farkeder? Sanki gece kulübüne giden herkes o gece birini yatağa atmak için mi gidiyor?
Gece kulübüne giden her kıza yollu olarak bakmadığım için olabilir evet. İnsanlar müzik eşliğinde alkol içip kafa dağıtmaya da gidiyor benim yaptığım gibi.
Ana kız birileriyle tanıştım orada, kızına koca bulmaya gelmiş. 2 saat şaka yapıyorsun dedim, anne hiç anne gibi durmuyordu. Koca arayan varmış kısaca, onu öğrenmiş oldum.
Eğlenme mekanına gitmiş nolmuş ki sevdikten sonra gerisi boş
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yurt dışında yaşıyorum gece kulübüne çok gitim burada herkes eğlencesine bakıyor kimse kimseye yan gözle bakmıyor tanışmak falan olmuyor herkes kendi masasında oluyor Türkiyede daha önce gitmiş gece kulübleri tıpkı izdivac programlarına benziyor biri geliyor biri gidiyor çok rahatsız edici bir durum kafa dağıtamıyorsun rahat rahat bile
Bence gece kulübü çok absürt bir ortam. Gitmeyi asla tercih etmeyeceğim bir yer. Kimin eli kimin üstünde belli değil. O yüzden eş veyahut bir partneri hayatıma alacağımı sanmıyorum.