ERKEK ARKADAŞIMIN BENİM HABERİM OLMADAN İNSTAGRAMDAN ARKADAŞIMI ÇIKARTMASI , BANA SÖYLEME GEREĞİ DUYMAMASI NORMAL Mİ?

Ya zaten böyle instagram mevzuları bana hep ergence gelmiştir. Ya öyle denk geldi onun telefonundan girdim ve hesabım orada da kayıtlı kaldı. Hani giriyordu falan benimde ortaokuldan liseden falan takip ettiğim arkadaşlarım var bi iki tanesi erkek bazen dile getiriyor tartışıyoruz bana gereksiz geliyor çünkü bi ara birini çıkartma dediğim halde çıkarttı dün de 3 hafta kadar önce birini çıkarttığını bana da bilerek söylemediğini itiraf etti bende haliyle sinirlendim mesele kimi çıkarttığı değil bana bu konuda saygı duymaması sonuçta benim instagramamım ve haberim olmuyo bu yetkiyi ona kim verdi tamam sevgilim ama bu kadarı fazla bence. ben tanımıyordum ve orada olmasından rahatsız oluyordum diyor. Hayır haksız olduğunu kabul etse konu kapanacak ama hala çıkarttırım yaparım ederim falan hiç de böyle biri değşl normlade ama bu konu da niye böyle değişti anlamış değilim. Tartışma oldu aramızda benim hesaptan çıkmış onun hesabı da bende vardı şifrseni değiştirmiş çok çocukça davranışlar ya ne desem kendini haklı görüyor sen yapsaydın ben hiç bir şey demezdim çok abarttın deyip beni suçluyor ama benim hiç hoşuma gitmiyor böyle davranması. Sizce o mu haklı

ERKEK ARKADAŞIMIN BENİM HABERİM OLMADAN İNSTAGRAMDAN ARKADAŞIMI ÇIKARTMASI , BANA SÖYLEME GEREĞİ DUYMAMASI NORMAL Mİ?