Öncelikle bu sorumu görenler ve görecekler için söylüyorum ki son 4 gündür öyle üzgünüm ki kendimi o kadar çok suçladım ki lütfen sizde beni suçlamayın linclemeyin.
Şimdi bana 1.5 ay önce bir çocuk istek attı baktim bizim okuldan da takip edenler var tanıdığım diğer insanlar da kısacası çocuğu okulumdaki tanıdığım herkes takip ediyor Ve çocukta onları takip ediyor. Neyse işte ben bu çocuktan hoşlandım tipi olsun tarzı olsun kendi videolarını yapıyor falan Çok iyi sonra ben bir gün bu çocuğun attığı storye cevap yazdim çocukla çok az bir tanışma konuşmamız oldu işte çocuk kimsenin postlarını beğenmediği halde benim konuştuktan sonraki attığım fotomu beğendi neyse işte sonra o günün gecesi ben bu çocuğun attı storydeki bir şey için daha dm attim ve çocuk bunu açmadı bekledim sabahlara kadar bekledim o gün hiç bir şey yapmayıp telefonun başında bekledim sonra bir baktim çocuk bir tane kızı paylaşmış ve bir de şarkı koymuş arkaya. Ve ben orada bir yıkılma yaşadım ama bu çocuk bu storyi koyduktan sonra beni kendi takipçi kisimindan çıkardı sonra ben de bunu hemen kendi takipçi kisimimdan cikardim çünkü o daha çıkmamış beni takipten. Ama ben günlerdir nasıl ağlıyorum bu çocuğun priw hesaplarını buldum nasıl tatlı allahım ya ilk defa böyle bir sey yasadim Instadan tanistigim hatta tanıştığım bile denilemeyecek kadar az konuştuğum bir kişiye deliler gibi aşık oldum. Akşam uyurken onu düşünüyorum sabah uyandığımda onu düşünerek uyanıyorum su bile zor içiyorum yaşama isteğim kalmadı ustleik şu an bir tatildeyim 😔 buna rağmen aşık oldum depresyona girdim yanlış anlamayın ergen bir tıp değilimdir ama bu çocuğu cok sevdim be. Neyse işte ben şimdi bu çocuğa ne yapacağım hiç bilmiyorum şuanda farklı bir tane hesabımdan kendi hesabına istek attim kabul etmesini bekliyorum o kız sevgilisimiydi degilmiydi öğrendikten sonra bir şeyler yapmaya çalışacağım artik 😞 arkadaşlar çocukla aynı sehirdeyiz ve aynı yaştayız şimdi ben bu çocuğu kendime nasıl çekebilirim ne yapabilirim?
Şimdi bana 1.5 ay önce bir çocuk istek attı baktim bizim okuldan da takip edenler var tanıdığım diğer insanlar da kısacası çocuğu okulumdaki tanıdığım herkes takip ediyor Ve çocukta onları takip ediyor. Neyse işte ben bu çocuktan hoşlandım tipi olsun tarzı olsun kendi videolarını yapıyor falan Çok iyi sonra ben bir gün bu çocuğun attığı storye cevap yazdim çocukla çok az bir tanışma konuşmamız oldu işte çocuk kimsenin postlarını beğenmediği halde benim konuştuktan sonraki attığım fotomu beğendi neyse işte sonra o günün gecesi ben bu çocuğun attı storydeki bir şey için daha dm attim ve çocuk bunu açmadı bekledim sabahlara kadar bekledim o gün hiç bir şey yapmayıp telefonun başında bekledim sonra bir baktim çocuk bir tane kızı paylaşmış ve bir de şarkı koymuş arkaya. Ve ben orada bir yıkılma yaşadım ama bu çocuk bu storyi koyduktan sonra beni kendi takipçi kisimindan çıkardı sonra ben de bunu hemen kendi takipçi kisimimdan cikardim çünkü o daha çıkmamış beni takipten. Ama ben günlerdir nasıl ağlıyorum bu çocuğun priw hesaplarını buldum nasıl tatlı allahım ya ilk defa böyle bir sey yasadim Instadan tanistigim hatta tanıştığım bile denilemeyecek kadar az konuştuğum bir kişiye deliler gibi aşık oldum. Akşam uyurken onu düşünüyorum sabah uyandığımda onu düşünerek uyanıyorum su bile zor içiyorum yaşama isteğim kalmadı ustleik şu an bir tatildeyim 😔 buna rağmen aşık oldum depresyona girdim yanlış anlamayın ergen bir tıp değilimdir ama bu çocuğu cok sevdim be. Neyse işte ben şimdi bu çocuğa ne yapacağım hiç bilmiyorum şuanda farklı bir tane hesabımdan kendi hesabına istek attim kabul etmesini bekliyorum o kız sevgilisimiydi degilmiydi öğrendikten sonra bir şeyler yapmaya çalışacağım artik 😞 arkadaşlar çocukla aynı sehirdeyiz ve aynı yaştayız şimdi ben bu çocuğu kendime nasıl çekebilirim ne yapabilirim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Unide iken Belçikalı bir kız vardı beni takip etti bende onu takip ettim aynı beni takipten çıkardı bende çıktım
Biz bu çocukla aynı sehirdeyiz ve aynı yaştayız ama konuştukta ve ben çok sevdim bu çocuğu
Bizde aynı şehirde idik ama bir şey olmadı çok göz göze geldik falan bir şey olmadı benden hosladimi ondan bile emin degilim kız yalovali idi galiba neyse
Sevdiysen bırakma git peşinden
Ya çok sevdim öyle böyle değil yalnız bu çocuk beni istemezse ortak arklarimiza falan beni söylerse peşimden koşuyor falan diye rezil olursam korkuyorum ama bu çocuğun sevgilisi olmadığını öğrenirsem farklı bor hesabımdan istek atıp soracağım neden beni çıkardığını takipten falan
Unutursun elbet sosyal medyada tanıdığın biri için bu kadar yıpratma kendini
Ama aynı sehirdeyiz ortak arkadaşlarımız var çok sevdim 😞
Unutmaya çalışıyorum olmuyor çok tatlı bir şey yaaa
Ben de aynı yollardan geçtim karşına ondan da iyisi çıkar illa ki
Iyi de ben onu istiyorum
Söyle ona
Ya sevgilisi varsa bilmiyorum yani fake hesaptan istek attim ama fake olduğu belli değil hesabımın 800 Takipcili. Oradan istegimi kabul ederse storylerden takip edeceğim sevgilisi var mı yok mu diye çünkü bir tane kızla story attı ve o kız sevgilisimi öğrenmem gerek. Ona attığım mesajımı da açmadı büyük ihtimalle beni istemedi ama ben onu çok istiyorum yapacağım bir şeyler 😞
Açıkçası ben öyle çok ince çok zayıf bir kız değilim boyum 1 80 kilom da 76 yani bacaklarım diğer kızlara göre biraz kalın ama diyet ve sporla bunu düzeltmeye çalışıyorum o yüzden olabilirmi acaba şu an sadece bunu düşünmeye başladım çünkü instagram da çok fazla şey paylaştım
Burcu ne çocuğun
O kadar yakın olamadık ki daha
Biosuna da yazmamış doğum tarihini
Seni yeminle çok iyi anlıyorum, ama üzülerek şunu dicem. Alışmaya bak. O çocuk daha olgunlaşmamış eğlencesine takılıyo, baksana kızı koymuş İnan 1-2 ay sonra başkasını koyar hikayesine. Boşver senin için hayırlı değil demekki, bu arada senin burcun ne
Başak burcum
Tamam sen 2 hafta da unutursun. Bu süre zarfında gez, hikayelerinde gezdiğin yerleri paylaş. Yemek paylaşma. Spor yap işinle okulunla ilgilen. O çocuktan olmaz bari başkasını bulursan unutursun. Aslan erkeği ya da boğa erkeği, oğlak bunlar senin için çok uyumlu
Ya çocuk storylerimi görse paylaşacağım ama o görmese de gezip arkadaşlarımla ilgili bir şeyler koyuyorum
Ortak arkadaşınız varsa seni etiketlesin ordan görür
O kadar yakın değiliz o arkadaşlarla da 😔 dershaneden tanıştığım kişiler
Alışmaya bak, zamanın kıymetli git başka hoşlandığın çocuğa yaz, çekinme, arkadaşça konuş. Hayat çok kısa. Bende ayrıldım. 30 gün beklicem 😂 sonra yanına gidicem beni sevmediğini söylesin diye. Biraz çılgın ol sende, o çocukla konuşmuşluğun bile yok, oyüzden unutursun İnan bana
Ya aslında bu isleri bilen birisi gibisiniz teşekkürler çok moral ve motivasyon verdiniz ama size bir şey soracağım. Şimdi ben bu çocuktan gerçekten çok hoşlandım ve daha önce hoşlandığım çocuklardan bile şu an gram elektirik alamiyorum o yüzden ben bu çocuğun peşinden sonuna kadar gitmek istiyorum. Sizce ne yapmalıyım yani unutmak dışında ben şimdi gidip bu çocuğa mesaj yazsam işler daha da kötü olurmu sizce? Açıkçası doğru dürüst konuşamadım bile çocukla ve konuşasım var bir tık kendimden soğuttum büyük ihtimalle ama tamamen yanlışlıkla oldu çocuk yabancıymış ben de ismini normal kullanıcı adı sanmistim işte çocuğa ismini falan sordum garip oldu baya bir belkide bu yüzden benden sogumustur bir de memnun oldum yazdı ben de memnun oldum yazdigimi sanarken heyecandan ben memnun oldum yazmışım yani kendimde kusur arayıp duruyorum beni Neden takipçi kisimindan attığı için sebep bahane arıyorum
Burcunu bilsen ona göre söylicem
Burcunu diyorum çünkü çocuğu birtek burdan anlarım
Peki ben size burcunu öğrenip daha sonra tekrar yazsam yine de yardımcı olur musunuz 🥺
Hesabı açıkmı cocugun, açıksa bakma hikayelerine. Fake hesaptan bak. Çocuk nerelerde takılıyo bunu biliyosan tesadüf gibi sende git
Alımlı ol sade giyin, cesur ve özgüvenli ol. Çok mutlu ve eğlenceli ol.
Maalesef hesabı gizli
Çok teşekkürler
Yavrum, bende senin gibi ağaçtan düştüm tabiki anlarım seni ve yardım ederim inşallah. Beni severek terkeden kişi beni hala hikayeme bakıyor. Onun burcuna göre oynuyorum ve işe yarıyo 😂🤍 inşallah ikimizde sevdiklerimize kavuşuruz
Inşallah ☺