INSTAGRAMDAN BIR COCUĞA AŞIK OLDUM AMA BENI TAKIPCI KISIMINDAN ÇIKARDI BENDE ONU ÇIKARDIM AMA ÇOCUGA AŞIGIM NE YAPMALIYIM?

Öncelikle bu sorumu görenler ve görecekler için söylüyorum ki son 4 gündür öyle üzgünüm ki kendimi o kadar çok suçladım ki lütfen sizde beni suçlamayın linclemeyin.
Şimdi bana 1.5 ay önce bir çocuk istek attı baktim bizim okuldan da takip edenler var tanıdığım diğer insanlar da kısacası çocuğu okulumdaki tanıdığım herkes takip ediyor Ve çocukta onları takip ediyor. Neyse işte ben bu çocuktan hoşlandım tipi olsun tarzı olsun kendi videolarını yapıyor falan Çok iyi sonra ben bir gün bu çocuğun attığı storye cevap yazdim çocukla çok az bir tanışma konuşmamız oldu işte çocuk kimsenin postlarını beğenmediği halde benim konuştuktan sonraki attığım fotomu beğendi neyse işte sonra o günün gecesi ben bu çocuğun attı storydeki bir şey için daha dm attim ve çocuk bunu açmadı bekledim sabahlara kadar bekledim o gün hiç bir şey yapmayıp telefonun başında bekledim sonra bir baktim çocuk bir tane kızı paylaşmış ve bir de şarkı koymuş arkaya. Ve ben orada bir yıkılma yaşadım ama bu çocuk bu storyi koyduktan sonra beni kendi takipçi kisimindan çıkardı sonra ben de bunu hemen kendi takipçi kisimimdan cikardim çünkü o daha çıkmamış beni takipten. Ama ben günlerdir nasıl ağlıyorum bu çocuğun priw hesaplarını buldum nasıl tatlı allahım ya ilk defa böyle bir sey yasadim Instadan tanistigim hatta tanıştığım bile denilemeyecek kadar az konuştuğum bir kişiye deliler gibi aşık oldum. Akşam uyurken onu düşünüyorum sabah uyandığımda onu düşünerek uyanıyorum su bile zor içiyorum yaşama isteğim kalmadı ustleik şu an bir tatildeyim 😔 buna rağmen aşık oldum depresyona girdim yanlış anlamayın ergen bir tıp değilimdir ama bu çocuğu cok sevdim be. Neyse işte ben şimdi bu çocuğa ne yapacağım hiç bilmiyorum şuanda farklı bir tane hesabımdan kendi hesabına istek attim kabul etmesini bekliyorum o kız sevgilisimiydi degilmiydi öğrendikten sonra bir şeyler yapmaya çalışacağım artik 😞 arkadaşlar çocukla aynı sehirdeyiz ve aynı yaştayız şimdi ben bu çocuğu kendime nasıl çekebilirim ne yapabilirim?
INSTAGRAMDAN BIR COCUĞA AŞIK OLDUM AMA BENI TAKIPCI KISIMINDAN ÇIKARDI BENDE ONU ÇIKARDIM AMA ÇOCUGA AŞIGIM NE YAPMALIYIM?