Aşk İlişkileri Biten iliskimiz ardindan sevgilim boyle seyler söyledi ona o kadar emek verdim 5 yilim gitti neden böyle yaptı 😓 ? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Konuşma ssine bakın yardim edin lutfen nasıl temiz bir sekilde ayrilabiliriz? Biten iliskimiz ardindan sevgilim boyle seyler söyledi ona o kadar emek verdim 5 yilim gitti neden böyle yaptı 😓 ? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Neveaşıkbiri Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı. Bir de siz olduguna inanip görüş atmışlar kiyamam 0 0 Yorumla
bunickonsekizharfli Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Hiç bir ilişkimden böyle çıkmadım.. Senin için kötü olmuş. 0 0 Yorumla
moonlight012 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Bu ne ya 5 yıl nasıl sevgili oldun bununla? Gerçi doğru ayrılırken belli oluyor.. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Herkesin bedduasi tutmaz, yaptığı çok yanlış kendine çevresine de zarar veriyor farkında değil. Allah yardımcin olsun 0 0 Yorumla
drhakannn Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 85% +1 yıl Engelleyeceksin o kadar basit uğraşma hiç 0 0 Yorumla
mhmt1649 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bu ne kim kimden ayrılıyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bir de siz olduguna inanip görüş atmışlar kiyamam
Hiç bir ilişkimden böyle çıkmadım.. Senin için kötü olmuş.
Bu ne ya 5 yıl nasıl sevgili oldun bununla? Gerçi doğru ayrılırken belli oluyor..
Herkesin bedduasi tutmaz, yaptığı çok yanlış kendine çevresine de zarar veriyor farkında değil. Allah yardımcin olsun
Engelleyeceksin o kadar basit uğraşma hiç
Bu ne kim kimden ayrılıyor