Anneme ses kaydi vs atmis annem daha dinlemedi cok tedirginim nasil sildirebilirim?
Polislik olduk vs
Polislik olduk vs
Selamlar,
Bu konuda yapacağın ilk şey annenin telefonunu bir şekilde ele geçirip mesajları kendin silmen. Yok eğer bunu yapamıyorsan o adam ile konuşup ailemi bu işe karıştırma attığın mesajları geri çek diyebilirsin. Ne kadar başarılı olursun bu konuda emin değilim ama aklıma başka seçenek gelmiyor.
SELAM tesekkür ederim. Maalesef annemden silemedim ama karsi tarafla da konusmuyorum cünkü polislik olduk
Merhaba, rica edeceksiniz mecburen yani gerekirse biraz acitasyon yapacaksınız ve silmesi için biraz ısrarcı olmanızda fayda var. Başka türlü bundan sıyrılamazsınız maaleasef. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Cevap
7Cevap
Olan olmuş artık yapacak bir şey yok Herkes duymuş nereden buluyorsun böylelerini sen ya
Bende anlamiyorum ya
Hep böyleleri beni buluyor
Annenin numarasını nereden biliyor?
Kendi annesinden almis
Kendi annesi de hemen vermis o kadin da bi ayri zaten
Al telefonu sil.. uzakmı?
Annem gördü mesajlari dinlemedi simdi silsem anlamazmi
Anlarda gereksiz şeyler sil gitsin de
Ayrıca bence dinlemiştir
Yok daha bakmamis ama simdi anneme dedim ki boş ver engelle sil diye o da dedi sakladigin bsy mi var dedi bende üstelemedim dedim ki iyi kendin bilirsin
Özel bişey yoksa telaş yapma
Vallah s*laklik yaptim keske anneme hic demeseydim diyorum simdide bosu bosuna daha cok süphelenicek
Kesin
Eski sevgilimde yaptiklarimizi anlaticakmis anneme güya bilmiyorum aerik
Tamam yani kanıt yoksa elinde en fazla anlatır.. sende inkar edersin.. ayrıca neden böyle bir şrfsizlik yaptı o?
Beni dövdüde ama anneme sanah sordum diye süphelenir diye korkuyorum
Hani sil falan dedim diye anneme
Annemde niye neyden korkuyon dedi
Kaç yaşındasın?
22
Umarım def edersin başından bi an önce
Polislik olduk uzaklastirma karari verildi 2 haftalik
Allah yardımcın olsun kuzum
Tesekkür ederim
Al sil gereksiz mesajlardı de
Konuş ikna et birlikte oldunmu birlikte oldum de
Fotogar çekcem de al telefonu sil