Hoşlanti mı arkadaşlık mı?

Arkadaşlar sizden akıl almak istiyorum. Bı ay önce hemşire olarak işe başladım ve oradaki bı doktordan çok hoşlanıyorum. Çok havali biri herkesle sohbeti kimin sevgilisi var hepsini biliyor onlara abilik yapıyor. Benimle de sohbeti var onu her gördüğümde gülüyorum yanıma gelip niye gülüyorsun diyo ama yüzüme bakıp bakıp o da gülmeye başlıyor. Çalışırken kadınlarla konusuyo mesela hemen bana bakiyo ben ciddiysem o da ciddilesiyo kiskandigimi anlıyor gibi. Evime götürmeyi teklif etti geçen gün orayı biliyorum diye ama yolda hiç bilmediğini navigasyon açmamı söyledi. Yani yolumun üstü dedi ama değilmiş bahane üretmiş evimin bı sokak üstüne bile bırakmadı eve girdiğini göreyim dedi. İş başındayken normalde çok ciddi ama benimle sakalasiyo bazen ben espri yapıyorum gülerken elini omzuma atiyo. 6-7kisi otururken o gülerken hep bana bakiyo gulmemi izliyo ya da başkasıyla konuşurken bile ara ara bana dönüp bakıyo bende bakınca caktirmiyor. Bilmiyorum bana da abi gibi mi yaklaşıyor ama ben yanındayken en yakın arkadaşları olan kızlarla bile arasına mesafe koyuyor. Sizce derdi ne çünkü benim için imkansız biri o çünkü ben kendimi hiç beğenmiyorum ama o çok yakışıklı çok zeki ve çok saygılı bı adam

Güncellemeler
+1 yıl
Niye kimse bişey demiyor
Hoşlanti mı arkadaşlık mı?