Bahsettiğim aşırı yaş farkı değil yani büyük olmak daha mı iyidir kendileri açısından merak ettim

Bahsettiğim aşırı yaş farkı değil yani büyük olmak daha mı iyidir kendileri açısından merak ettim
Bu farklı bir konu, örnek vermek gerekirse. Mesela iyi bir sinema izleyicisisindir ve çok iyi yorumluyorsundur. Karakter analizi yapıyorsundur. Çok kitap okumuşsundur ve muhabbette bunlarla şaşırtıyorsundur, Extrem sporlardan birinde ustasındır heyecanı seviyorsundur. veya bunların hepsinden azar azar vardır ve sürprizlerle dolusundur. Dolayısıyla bunlar dikkat çeken şeylerdir. Ne istediğini bilen ve gerektiğinde tepkide gösteren biriyse bunların hepsi etkileyici olabilir. Yani küçük bir ihtimalde olsa böyle şeyleri gören erkekler de var. Ama geneline bakarsan çoğunun niyeti büyük ihtimal tarafına bakmak yani vakit geçirmek. Bunu tespit edebilir ve bulabilirsen helal olsun...
Kadınların kendinden yaşça büyük erkeklerden hoşlandıkları gibi dimi.
Çok haklısınız.
Erkekler biraz geç olgunlasiyor olduğundan.
Hayatı geç algıladığından.
Kadınlar için ise biraz baba hasreti.
Beklediği baba profilini sevgilide bulma isteği oluyor.
Bunun yanında da maddiyat devreye gidiyor ama tabi genel için konuşmak uygun olmaz ama bir kısmı için söyleyebilirim.
kadınlar daha erken olgunlaşıyor erkeklere oranla bu bir gerçek. erkeğin doğasında daha güçlü olmak vardır. güç= bilgelik. kendisinden daha bilge daha olgun bir kadını istemeyebilirler. kendilierini küçük görürler özgüvenleri kırılabilir o sebepten belki de küçük isterler. he tabi diğer konuda ise olgun kadını tercıh ederler. sebebini de yukarıda bulabilirsin 🐧
Evet cibku günahkar değiller daha masumlar bu gözle bakınca ilgi duyuyoruz daha çok arzuluyoruz, büyük ablaları biraz orspu oluyor ondan.. mecazen.
Cevap
51Cevap
Hayır kesinlikle duymuyorlar yani ben genelde kime böyle ilgi gösteriyorsam benden büyüktü yaş olarak ben onlardan küçük oluyorum hayır yani hiçbir zaman karşılık bulmadı😃
Ben kendimden büyük kızlara ilgi duyuyorum
Yani benim ex sevgili benden 7 yaş büyüktü 4 sene sürmüştü o günden beri benden büyük olgun kadınlara bakıyorum valla yaşıtlarım veya küçüklerle anlaşamıyorum ztn
Genelde öyle oluyor hoşlandıklarım küçük oluyor büyük hiç olmadı ne ilginç zaten küçüklerdeb beğenenler çıkıyor beni büyük birilerine pek rastladım neden böyle oluyor anlamadım
Evet kızlar da büyüklere ilgi duyar. Erkekler abazalıktan, kızlar çoğunlukla maddi nedenlerden.
Kişiye göre değişir çoğu kendi yaş çevresi azınlık küçüklere tabi 18 altı değil bir azı ise olgunlara daha ilgi duyar
Sevgili filan için evet, eğlence için ikisinin de farklı tadı var😀
Erkekler gencte sever olgun kadın da sever
Kadınlarda öyle tabi 😊👍
Duyar duyar kişiden kisiye değişir seviyorsam yeter
Eğer ciddi bir ilişki ise küçük olması daha iyi olur büyük olsa bile en fazla 1 2 yaş olabilir
evet daha çok büyük ler evlenmek olmaz çoğu zaman
değişir ama genelde öyle bende kendimden büyük seviyorum yaşıtım erkekler çocukça geliyor
ben duymuyorum ama duyan varsa saygi duyarim 18 yas alti haric agiz burun dalarim acimam
sagol bayan
O sırada seda sayan ve eşi çağlar:... ayn para ile saadet olmaz ayn
Iki kişinin birlikte yaşadığı uyum önemli. Bir olma. Yaşa Bakmazz
Artık değişti o, nedense büyüklere ilgi duyar oldular
Yani genelde hatta yüzde yüz yaşça küçüklere ilgi duydum :)) birde ben yaşıma göre oldukça genç duruyorum kendi yaşıtlarım böyle teyze gibi duruyor yanımda :)) suç benim mi simdi
Aynen öyle bayanlar daha çabuk gelişir onun için bayanların küçük olması erkeğin yanına yakışır olması demektir
Evet küçük olmalı
Bana göre yaşın önemi yok. 40 yaşında kadın ile de flört ettim 18 yaşında kız ilede
Benim bugüne kadar konuştuğum 10 kızdan 8i benden büyüktü
Bilemiyorum.. 1, 2 yaş daha uyumlu gibi..
Evet daha tatlı oluyorlar
Yasca küçük birini tercih ederim evet bu doğru
Ben de kendimden büyük erkeklere ilgiliyim
Böyle bir fantezim olmadı
Küçük kızları seviyorum tabiki.
Genellikle evet nadiren de hayır
Aksine kendinden büyüklere ilgi duyuyor
Değişir ben olgun severim
ben 1.83 üm 1.70 isterim
Genelde erkekler oyle istiyolar
Kişilere göre değişir
bende durum çok başka tam tersi