+1 yıl1) Kadın kendinden küçükle evlenince aşk ama erkek evlenirse sapık.
2) senin yaş 27, kabullenmek zor ama ömrünün yarısı gitmiş ve 35 yaşındaki adamı sanki 60 gibi lanse etmen zaten ayrı bir hayal kırıklığı
3) sana bu teklifi o adam değilde şarkıcı tarkan yapsaydı gerçekten merak ediyorum nasıl bir tepki verirdin.
4) ve bu adam zengin biri olsaydı yine nasıl tepki verirdin?
Yerinde olsam soruyu silerim ve zeka seviyemin düşük olduğunu insanlara belli etmezdim...
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 707 cevap paylaştı. Kendimden 20 yaş küçük kız arkadaşım oldu, aralarında 25 ve 30 yaş fark olan iki farklı çift tanıyorum.
Kendinden yaşça küçük ya da büyük birine ilgi duymak sapıklık falan değil, ayrıca 35 yaşında ki adama yaşı geçkin, kart falan demek nasıl bir kafa?
Kendin 27 yaşındasın zaten, 35 yaşında ki erkek sana göre çok büyük sayılmaz.
Sapıklık yetişkin olmayan insana cinsel anlamda yaklaşmayı düşünmek ya da bunu denemektir, çoluk çocuğu taciz etmektir.
27 yaşında koskoca kadına ilgi göstermek sapıklık değil son derece doğal bir şeydir, ama bunu sapıklık olarak görmek sorunlu bir psikolojiyi gösteriyor olabilir.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılYaşta bir sorun yok, yalandan yere yaygara yapma, ortamı Provoke etme. Rahatsız olduysan, ki zaten söylemişsin adama daha ne. Sana göre denk değil orası belli. Dünyada okadar yaşı senin gibi sorun eden kişiler yok. Şu yaş takıntısından bir kurtulun. Devlet 18 yaşına girene oy kullanma selâhiyeti verdimi? O kişi reşitmidir? Bitti. İsteyen istediğini sever, isteyen istediğiyle evlenir. Sana o yaş farkı fazla gelebilir, gelebilir diye o yaştaki insanları yaş guruplarını yermeye hakkın yok, aynı durum kadınlar içinde geçerli.
00 Yorumla
+1 yıl18 olsan neyse de sen de çok küçük sayılmazsın ve çok yaş farkı yok çoğu evlilik yaş aralığı da benzer yıllar da, söylediğin küçük yaşlara ilgi sadece erkeklerde yok ünlülerden anlarsın, pınar altug da çok genç biriyle evlendi, olabilir yani sen istemiyor olabilirsin ama çok absürt durum yok abartıyorsun red ettmene saygı duyarım ama tepkin genel anlamda fazla bence
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
94Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılUfalda cebime gir derler ya 27 yaşında kocaman kadınsın 3 sene sonra 30 yaşına gireceksin ne bu kendini mini minicik göstermeler sizin yüzünüzden erkeklerin çoğu kendini sapık zannediyor ve gerçekten efendi erkekler böyle düşünüyor birçok kişi sevdiği kadına açılamıyor bile
81 Yorumla- +1 yıl
Madamsın
- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u +1 yılYaşın önemi yok bence sevgi olduktan sonra. ne yani yaşı küçük olsa yürümesine izin mi vereceksin? herkesin kendi tercihi. rahatsız oluyorsan hayat senin böyle insanları engelle ya da umursama
10 Yorumla Soran arkadaşım bende yaş farkı konusunda çok olmaması taraftarı olsamda, bence büyük konuşma, insan büyük konuştuğunu yaşamadan gitmez derler. Kaldıki bu sitede dünya kadar bu konu türevleri açıldı ve insanların zevkidir. Sanki düşünceni kabul etttirmek için açmışsın gibi konuyu, yani bu oldukça normal. İnsanların istediği bir şey, kadınların bir bölümününün net istediği bir konu, yani hem soruyorsun hemde senin istediğin gibi cevap istiyorsun
normal mi diye defalarca yazıyorsun ve evet çok normal. Ben kendim için düşünmesemde insanların tercihidir ve çok iyi anlaşan çok arkadaşım var bu şekilde. Kendini bulunmaz gibi kumaşı sanma gün gelir aynı şeyi yaşarsın bellimi olur
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılaslına bakarsan gençler olgunlara merak sardı ki son zamanlarda çok talep alıyorum bu konuda. bahsettiğin arkadaş da bu durumdan cesaret almış olabilir. burada bile her gün en az 3 adet 12-20 yaş büyük birinden hoşlanıyorum bana bakarmı soruları çıkıyor
11 Yorumla
Soran+1 yılevet muhtemelen... ama o 35 yaşındaki erkek adam olsa zaten 27-28 lik bir kıza bakmaz.
Aranızdaki yaş aralığı çok değil bana göre. Sen farklı düşünebilirsin tabi. Ama aynı o yaştaki bir adam senden birkaç yaş daha küçük birine talip olsa ben de tuhaf karşılarım. Gerçekten insanlarının nasıl bir kafa yapısına sahip olduğuna bağlı oluyor. Bazen insanlar yaşlarını bilmeden tanışıp anlaşıyor sonra yaş farkı ortaya çıkıyor ve dert etmeyip devam ediyorlar. Ahlaksızca ve uygunsuzca yaklaşan kendini belli eder zaten.
20 YorumlaHer 1 yaş geçtikçe zevklerimiz renklerimiz değişir Hani yaş olgunluğunu yavaş yavaş belli eder. Yani demek istediğim Bence yaşı yaşın olsa daha iyi olur yani Adamın ağzını payını vermen daha iyi olmuş böyle biriyle evlensen zevgin rengin uymayacak ama yaşıtın biriyle evlensen herşeyin huyu huyuna olacak ve Bana göre doğru çünkü evlilikte ara yaş en fazla 9 yaş olmalı.
20 Yorumlaileride bakıcılıgını yapmak için ama bazıları bunu aşk sanıp arada 10 15 yaş olsada maalesef kendilerini kaptırıp burada yazıyorlar aramzıda 15 yaş var sorun olur mu olur tabi herkes kendinden genç eş ister yani herşeyi görmüş yaşamış kendinden genç birini bulursa ilerde hem ona bakar hemde havası olur bence aradaki yaş farkı çok olmamalı kafada uymaz belli bir yaştan sonra
10 YorumlaHayır der geçersin yani bu kadar niye caz yaptın ki ablacım. 😂 Sorun mu bu yani, ben de mesela başka bir şey ortaya atayım herkes bir şey söylesin bu şekilde hiç kimse birbirine yürüme hakkı olmasın nasıl fikir ama.
12 Yorumla
Soran+1 yılSorun teklif etmesi değil sorun 35 yaşında bir adamın teklif etmesi...
+1 yılBence yaptığı yanlış değil. Birde tasrif etmediğim şey aslında "verdim ağzının payını kendini bilmeze" demeniz. Yaklaşımı nasıl oldu bilmiyorum ancak kötü bir tavır sergilemediyse uygun bir dille reddedebilirdiniz.
Ben 33 yaşındayım şimdi beni bi düşünün gözünüzde nasıl canlanıyorum?00 Yorumla
+1 yıl7-8 yaş çok normal karşındaki insanın yaşı 45-50-40 vs. olsa dediğime katılırım.
Annen ile babanın yaş aralığını merak ettim açıkçası :)
Erkekler yaşça ufak kadınlara ilgi duyma meselesi yaş aralığına bağlı. 40 yaşındaki bir insanın kalkıp 20 yaşındaki birine ilgi duyması dediğin gibi kart zampara muhabbetine giriyor ve normal birşeyde değil. Benim çevremde böyle insanlar yok. Bu bahsetmiş olduğun şey zaten normalde kabul edilemez bir şey.
00 Yorumla
+1 yılBenim anlayamadığım konu ise bu yok yaşına başına bakmıyor yok ben daha bebeyim daha çok küçüğüm ya şu yaş takıntısından kurtulun ya valla gidin mesela dünyada dönen bu ünlü tayfasına söz edin mesela neden onlar bu konuda bi takıntı yapmıyorlar yani 35 yaşında ki kişi sana teklif etti diye dünyanın sonu gelmiş gibi düşünmende çok saçma herşeyin bir dengi vardır sen bakarsın sana denk mi diye insanları negatif görmek ne kazandırıyor ki sana biraz büyüyün ya
00 YorumlaNasil olur da yuruyebilirler derken adam yuruyememis ki teklif etmiş sonra dünya başına yıkılmış adam bırak yürümeyi bi daha sokağından geçmez de olayı bu kadar büyütmenin anlamı da yok. Hayır demişsin zaten. Şunu da merak ediyorum yakışıklı zengin zeki bir adam olsaydı karşında ona da kart zampara deyip rest çeker miydin acaba.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılKadinlarda genelde erkekler gec olgunlasiyor diye olgun erkek istiyor ki 18 yasindaki kızın 45 yasinda sevgilisi oluyor kizacaksan yani once onlardan basla he erkegin yaptigi da dogru demiyorum o da yanlis ama erkekler kadinlar böyle baktigi icin daha kucuk kızlar oncelik vermeye basladi
00 Yorumla
+1 yılGenç kızlar fazlasıyla ilgimi çekiyor çünkü.
12 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
- +1 yıl
Çekici geliyor işte.
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler ufak kadınlara ilgi duyarlar arada yaş çok yok
16 Yorumla
Soran+1 yıl27-35?
- +1 yıl
Bu yaş çok mu bu zamanda büyütme bence
Soran+1 yılAnneannelerimiz evleniyormuş evet ama bu zamanda var mı yakın arkadaşlarından ya da akrabalarındsn bu yaş farkının örneği?
- +1 yıl
Anneannelerle alakası nedir
Soran+1 yılEski insanlarda 8-10 yaş fark olıuyormuş en az hatta 15 ama artık herkes yaşıtıyla birlikte oluyor
- +1 yıl
Eski eskide kaldı 30 yaşa 20 yaş evlenende var yaşıt diye bişey yok
+1 yıl:) küçülde cebime gir :) görende 18 sin sanacak. kaçmış kısmetin vah vah
11 Yorumla
Soran+1 yılDayı zoruna mı gitti
kanka sende yaslanmissin ama bence sus kejdksjeksjd
77 Yorumla
Soran+1 yılTatlım adam 35 okumadın sanırım detayı?
- +1 yıl
27 yaşlı bana göre. 35 dediğim 25 altı kiz bakmali
- +1 yıl
Kendini 18 sanıyor :) sanki 30 yaş fark var kendi 18 adam 50 gibi tepki veriyor, absürt resmen sanki troll gibi yazmış.
- +1 yıl
Kartlaşmış işte 😂😂 mutlu olacağına adam beğenmiyor😂
- +1 yıl
@lonewolf_3406 3 yıl sonra 30 olcak biri hatırlatsın 18 olmadıgını :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılSorun saçma büyük bir yaş farkı değil kaldı ki erkeğin büyük olması daha mantıklı sen kendini çok büyüttün gözünde galiba
12 Yorumla
Soran+1 yıl27-35 8 yaş fark var?
Cevap sahibi+1 yılİki taraf da aklı başında ergen bir kız olsan tamam ama yasını almış oturmuş bir kadın olmuşsun abartma bence
Gizli Üye(25-29)+1 yılAcaip sapıkça gerçekten kendi yaşındaki birine bakmaliydi 🤔
11 Yorumla
Soran+1 yılAdamsın
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİstisnalar var 60 yaşındaki erkek hiç bişey hareket vs. yapmadan 42 yaşındaki bayan aşık oldu vede uzun süredir birlikteler.
Bu 60 yaşındaki erkek ise sekste olsun diğer konularda olsun çok başarılı, kişiyi tanıyorum.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTeyzecim zaten 30 45 yaş aralığıdır senin şansın.
11 Yorumla
Soran+1 yıl45? yani babam yaşında? ? !!
+1 yılBazı ufak erkeklerde olgun kadınlara ilgi duyuyor
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 761 cevap paylaştı.
+1 yılben de istemezdim. 27 yaş kadinin dengi 25-30 yas araligindaki erkeklerdir
20 Yorumla Eşek kadarsın sende ufal da cebime gir ufak diyor bir ya :D
15 Yorumla
Soran+1 yıl27-35 sana normal geliyor mu? bu nasıl zihniyet?
Soran+1 yılKonuyla ne alaka?
Soran+1 yılAçığım
+1 yılİyide sende yaşça aynı sınıftasın aranızda fark yokmuş ki 27 yaşında kız 35 yaşındaki adamla aynı gösterir hatta daha çökük bile olabilir kadın 25 ten sonra yığılıyor, yaşlanıyor bu yaklaşımla daha çok ararsın sen.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkeklerde böyle bir şey var küçük kız istiyorlar
12 Yorumla
Soran+1 yılDeğil mi... 35 yaşına gelmiş kos koca adam 27-28 yaşındaki gencecik kıza bakıyorsa ben buna sapık derim...
Cevap sahibi+1 yılEvet bir de utanmadan sana yaşlı demişler aynı soruyu bir mavili sorsa 27 yaşındayım 35 yaşında kadın bana bakıyor diye herkes ne yapcan o azzzgın yaşlı menopozluyu der kadın olmak çok zor her zaman ikinci sınıfsın
+1 yılçünkü kendisinden küçük kızların saf olduklarını düşünürler hatta lisede bu yüzden çoğu erkek 9 ların kapısında durur istediklerini almak için
11 Yorumla
Soran+1 yılAynı bizim sınıf
- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yıl27-35 aslında öyle büyük bir fark değil bence fazla tepki vermişsiniz.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılSana 35 çok mu büyük yani evleneceğin adam zaten senden 7 8 yaş büyük olacak
10 Yorumla Sen 20 falan olsan haklısın. aranizda 8 yaş var sen adama kart diyorsun. sende lolita degilsinki.35 degilde 32 olsaydi kanul edermiydin.
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet oluru vardı o zaman ama 35...
+1 yılSende cok küçüksün adamda ayip etmis deden yaşında adam cok ayip gerçekten 😃
10 Yorumla
+1 yılYaş farkı düşündüğünüz kadar çok değil sizi daha olgun görmüş olabilir yaşınız da küçük değil arada biraz fark var ama çok değil bence ve sapıklık değil bence bazı insanlar olduğundan genç ve büyük gözükebilir ortak noktalar bulunmuşsa olabilir istemeyebilirsiniz ama sapıklık diye çıkışmanız yanlış bence gönlünüzü bir gün sizden büyük birine kaptırabilirsiniz belli olmaz insanları bu kadar ağır yargılamayın bence :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kaderin cilvesi desek nasıl olur bazı kadınlarda kendinden yaşça büyük erkeklere bakıyor sana göre doğru olmaya bilir bir yerde haklısın da ama yapacak bir şey yok
00 YorumlaHerseyin tazesi iyidir, dardır, suludur. daha tatlıdır, mümkünse tanesini ister sizdede bazen depreşmezmi
04 Yorumla
Soran+1 yılTamam ama 35 lik adam da gidip 27-28 yaşında bir tazeye bakmaz yani...
- +1 yıl
Kendini taze sanmış kezban.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılDün başka soru, bugün başka soru fakat konusu hep aynı. 🙄
Direkt kafayı değişmelisiniz artık, olmuyor böyle. 🙄
02 Yorumla
Soran+1 yılTatlım sanırım yaşıtız? 27-35 ten bahsediyorum burada? sen ister miydin o yaşta adamı?
- +1 yıl
Yaş farkı çok değil. 🤷🏻
11 yaş aralığına kadae ben normal görüyorum. Ayrıca 27 ile 35 arasında ise hiç ama hiç anormal bi fark yok. Ayrıca sen ortalama evlilik yaşını bile geçmiş bulunmaktasın
00 YorumlaAranızda, adama hakaret edecek bir yaş farkı yok sanki, sizin nesliniz son bulmalı artık. Biri size duygularını açıyorsa bunu normal karşılayın olur veya olmaz bunu karşıdakini üzmeden söyleyin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaşım 22,37 yaşında adamdan evlilik teklifi aldım dkfjhu
30 Yorumla27 ve 35 arasinda yas farkı olduğunu mu düşünüyorsun gerçekten:)
11 Yorumla
Soran+1 yılMatematik dersine beden hocası mı girdi senin? sjsjsj
Gizli Üye(36-45)+1 yıl35 ile 27 normal bir rakam neyine takıldınız ki. ne siz ufaksınız nede o büyük. ideal yaşlar yani.
10 YorumlaErkeğin o kadar büyük olması normal bayan. Erkek erkektir
16 Yorumla
Soran+1 yıl19 yaşında bunu söyleyecek ne yaşadın acaba sen ablacım?
Soran+1 yılSonra 30 luk adamlar 19 yaşındaki yaştın kızları elinden alırsa ağlama ama tamam mı tatlım ; )
Soran+1 yılo zaman bu kart zamparaları savunurken 2 defa düşün... bugün 27 yaşında kıza yürüyen yarın 19 a da yürür
+1 yıl27 yaşına gelmişsin daha ne olucan küçülde cebime gir sen böyle bi b*k elde edemezsin hayatında narsistlik sezdim.
00 YorumlaHerkesin beklentisi bir değil ki. Verdim ağzının payını demek biraz yanlış gibi. Çünkü 20 yaşındakiyle 35 yaşında birlikte olanlar var
00 Yorumla
+1 yılAradaki fark çok değil sen fazla cocuksun kendine göre
02 Yorumla- +1 yıl
Kendini ufak sanma sende yaşlisin
Soran+1 yılArada 8 yaş var 27-35 i normal görecek kadar ne yaşadın sen abi?
Sazan avına çıkmış bir zülbiye..
27 yaş ile 35 arasında bir fark yok. 30 a yol almış birinin bu kompleksi aşması zor.
Allah yardımcın olsun..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılcanım sakin ol sekiz sene sonra sen de yaşı geçkin bir kadın olacaksın hesaplamana göre :)
yani öyle bir yazmışsın ki dersin adam 35 sene 17 ya da 7 :)00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 586 cevap paylaştı.
+1 yılYaş farkı gayet normâl de sen erkekleri sapık yafatasıyla yaftalamak peşindesin tedavi ol tedavi
00 Yorumla dua et 35 yaşındaki sana bakmış. 45 olmadığına dua et. sen kendini 15 sanıyorsun heralde
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Biraz daha büyü de okula yazdırsınlar seni
00 Yorumla
+1 yıl7.8 normal...
Sen ufak değilsin artık orta yaşa doğru yolunu almış birisin.00 YorumlaUfak kiz dedigine bak. Tamam belki kriterine uymayabilir bu yas araligi ama anormal degil.
00 Yorumla
+1 yıl27sin farkında mısın iyice kartlaşmışsın 😂😂
00 Yorumla
+1 yılSen küçük müsün 😂😂 Karta kaçmışsın artık bence şansını tepmeseydin iyiydi
00 Yorumla
+1 yılTaze severler gerçi sende fazla da taze sayilmazsin😃
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılKendink 18 mi sanıyorsun ablacım. Kb ama yaşın basın geçmiş
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 520 cevap paylaştı.
+1 yılSanki bana 18 lik kız senin yaş baya ilerlemiş 30 a dayanmissin günaydın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl27 yaşında koca bulmuşunda artislik mi yapıyorsun :D Ayrıca senin olgunlaşman için bi 3 5 yıl daha var o zamanda hiç bulamazsın bu kafa ergen kafası :D
00 YorumlaSana göre öyle olabilir herkesin düşüncesi bakış açısı aynı deildir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılBu yaş gayet iyi benim 10 15 farklı ilişkilerim oldu
10 Yorumla Genç çıtır olur
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama 35 yaşında bir adam yaşına başına bakmadan 27 lik kıza bakıyorsa bu saçmalıktır...
- +1 yıl
27 lik kız :) sanki 18 lik der gibi
- Devamını Gör (49)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler