bir şey hissetmediğim biriyle olmak istemem ama cidden şartlar buna itiyor. Ben biraz seçiciyim. Güzel gördüm diye hemen hoşlanmam biraz tanımam gerekir. Ama tanımaya başlayınca da, çoktan bir başkasınca seçilmiş olduğunu öğreniyorum. Cidden mi ya benim hoşlandığım insanların neden hep sevgilisi var? Daha çok mu denemeliyim. Duyguyu göz ardı etmeli ve her uzun saçlıya yazmalı, potansiyel sevgilim gözüyle mi bakmalıyım. Akışına bırak derler hep. Sırf eğlenmek için takılmak aslında ona benziyor. Akışına bırakmalıyım belki de ama hani su akıyor yolunu buluyor derler ya o yol neresi gerçekten. Bir kısmı bir yerde denize kavuşur bir kısmı yer altına iner, bir kısmı akar aktıkça temizlenir bir kısmı lağım olur. Ben o yolu kontrol etmek istiyorum ben denize ulaşabileceğim insanlar istiyorum. Barajlar kurayım enerji üretiyim kaynak israfı olmasın istiyorum. Tamam anlık eğlendik sulu şakalar yaptık, boşa akıttık suyumuzu zamanımızı. Ya sonra. Sonrasına su bulabilecek miyiz? Karınca mı olacağız Ağustos böceği mi?
İçimin istediği bür durum değil. Ama koşullar buna ittiyor ve fırsatlar varsa karşı tarafa ciddi niyetimin olmadığını söylerek ve karşı tarafla aynı düşünce de olursak dini nikah şartıyla olabilir. Değilse yapamam. Zaten istediğim bir ilişki de değil. Gönlümden geçen yüreğimin yanacağı karşılıklı sevgi, tutku, uyum, anlayış içinde ömürlük bir birliktelik.
İki tarafta bunu bilerek keyif almak için yapıyorsa sorun yoktur bence. Ama karşındaki bunu bilmiyorsa öğrendiğinde kahrolacaktır kalbi kırılacaktır kısacası gerek yok
Kalp kırılması gereken en son şey, insanın duygularıyla oynamak yanlış ve yapılmamalı. Bir ortamda alan memnun satan memnun gecelik ilişkiye sözüm yok.
Hayir ben öyle gönül eğlendirmek gibi işlerle ilgilenmem buna vaktim dahi olmuyor. Doğru düzgün bir ilişki kurmak varken gönül eglendireyim iki gün üçüncü günde de peeh bitiririz gerek var mı buna. Duygular çok önemli, anlık keyfim umurumda değil.
Olamıyoruz ne yazıkki boşa vakit kaybı gibi geliyor gönül eglendirecegime arkadaş olur öyle beraber eğleniriz gereksiz kalp kırmaya gönül kırmaya gerek yok... 🥂