Hayatımda ilk defa bir kızı reddettim ve şimdi nedense üzgünüm, eski halimize nasıl döneriz bilmiyorum?

Hayatımda ilk defa başıma böyle bir şey geldi bu yüzden size sormak istiyorum arkadaşlar. İşyerinde bi kız var böyle tatlı bişey falan ama kardeşim olarak görüyorum. Şimdi eminim çoğunuza klişe gelecek ve "kardeş ayağı falan filan ayağı" diyeceksiniz ancak harbiden öyle değildi. Her neyse bununla işyerinde takılıyorduk hep masama gelip şakalaşıyordu, telefondan beraber oyun oynuyorduk falan sonra bu bayağı bi böyle gitti. Daha sonra bir gün bana bir şey söylemek istediğini ve çıkışta beş dakikan var mı diye sordu ve bu arada çekmecene bir şey koydum haberin olsun dedi. Tabii olur dedim. O ara yoğundum çekmeceme bakmayı da unuttum sonra çıktık. Bir kafeye gittik oturduk havadan sudan konuşacağız sandım sonra birden bire bana: Sana karşı duygular besliyorum bu uzun zamandır böyle ve eğer sen de benimle aynı şeyleri düşünüyorsan bu duyguya beraber odaklanmak istiyorum. Dedi. Ben de ufak bir şok geçirdim hayatımda İlk defa böyle bir şeyle karşılaştım. Bir anlık sessizlikten sonra kız evet cevabın nedir diye sordu. Ben de kem küm ettim kardeşim olarak görüyorum ve bir ilişkiye hazır değilim dedim. Peki deyip gülümsedi ama inanılmaz bir üzüntü vibe'ı aldım. Özür dilerim falan dedim. Seni gerçekten seviyorum ancak üzgünüm ilişki yapamam lütfen eskisi gibi arkadaş olalım bu konuşma hiç aramızda olmamış gibi davranalım. Dedim. Peki sorun değil falan dedi ancak sesi titriyordu bunu derken. Kafeden çıktık ertesi gün işe geldim ve çekmecemden kalem aldım alırken gözüme bir paket çarptı, açtım paketi saat almış bana hediye olarak. Ne yapacağımı şaşırdım açıkçası tekrar çekmeceye koydum çıkarmadım. Kız yanımdan geçti ama selam falan vermedi ben de bir şey demedim ancak tüm gün soğuk yaptı bana. Saat için teşekkür etmek istedim ancak soğuk davrandığı için yapmadım. Sizce eski halimize dönme şansımız var mı? Ayrıca saat için ne yapayım? Takıp geleyim mi bir gün? Yoksa bu yine umut vermek mi olur? Mesajla teşekkür etmeyi de istemedim. Yardım lütfen

Hayatımda ilk defa bir kızı reddettim ve şimdi nedense üzgünüm, eski halimize nasıl döneriz bilmiyorum?