Sürekli kedi sevdiği bi video ya da köpek resmi paylaşıyor neden olabilir
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kızlar yazsın diye yapıyolar erkek adamın ne işi olur kediyle köpekle at olsa anlarım
İşte yaa sonunda bilen biri çıktı
seviyordur yani bunun altında bir neden aramamak gerek benve
Kızlar yazsın diye olabilir mi
alakası yoktur
hayvanları sevdiğini cıkarabiliriz
Ama kendisi baya yvşak biri bshdjhd
Adı çıkmış yani
storyleriyle alakası yoktur bence
Bilmem öyle geldi de bana hsjdjdj
Benim de bi arkadaşım öyleydi kızlara mesaj atınca daha ilgili oluyorlarmış, cevap veriyorlarmış o yüzden atıyorum demişti
Heh bu zaten tescilli yvşak 😂😂
İnsan sevemedim bari hayvan seveyim demek istiyor. İnce
Yok o kız sever
Ozaman ne çocuğa açılmıyor ya da ona şans tanımıyorsun da buralara yazıyorsun az biraz seni sevsin. Hayvan sevgisi yeter da
Gördüğüm en yvşak erkek çünkü kanka. Hoşlandığım diye sorduğuma bakma şükür artık aşık değilim kurtuldum
Bana değil kendine yalan söyleme lütfen, kurtuldum unuttum derken de hatırlamış olduğundan bahsediyorsun.
Yok be kankam artık başka bi çocuktan hoşlanıyorum
Artık o gözle bakmadan araştırıyorum. Fotosunu görünce içimde bi heyecan olurdu ama şimdi hiçbir şey hissetmiyorum
Herhangi birinden farksız benim için
Eğer söylediğim şu söze tek yorum atmış olsaydın buna inanırdım. Ama hala seviyorsun kusura bakma kenks
İnkar var
Kanka istesem de olmuyor duygu muygu kalmadı beee jdjdjjx valla bak
Başka bi çocuğu unutmak için tekrar çabaladım ağlamaya çalıştım yine olmuyor
Tescilli yvşağın teki gerçek yüzünü gördüm artık şimdi kafamda başka biri var ve yazıp yazmama konusunda çok kararsızım
Hayat senin için ne zaman güzel olacak biliyor musun? Sen seni seveni sevdiğinde ve yanında olanı gördüğünde ya bu beni gerçekten seviyor yoksa bu kadar yanımda olmazdı gibi bir arkadaşa sahip ve samimiyetin o kadar ilerisi bir arkadaşlıktan doğan bir sevgili edinmiş olduğunda
Seven yok beni kanka olmuyor kimi ne kadar sevdiysem sevilmedim. Seven olsa sevicem de ümidi kestim artık. Hadi bı hayırsızdı daha önceki 1 kişi bundan sonraki kişi de mi hayırsız sorun benim sevilmemem
Bak aynen şu an yaşadığın gibi bir ilişkiye ihtiyacın var bak ne kadar doğal ve sade şekilde sohbet ile konuşuyoruz. Bu kadar ilgi gösteren arkadaşın olursa onu dene belki seni kaybetmek ten korktuğu için arkadaş kalmaya seninle devam ediyor bilemezsin. Erkekler kaybetmek istemediği kızları bari arkadaş kalalım diye sevmezler.
Arkadaş olarak bile yaklaşmadılar desem sana inanır mısın
Nasıl ya senin normal hiç erkek arkadaşın olmadı mı beraber vakit geçirdiğin sohbet Hasbi hal ettiğin ya köy demi yaşıyorsun ya 🙄
ya bi tane vardı onunla iyi anlaşıyodum sonra bunun yanında sevdiğim çocuk falan diye konulardan bahsettim kızlara ondan sonra çocuk benden uzaklaştı anlamadım valla
O çocuk işte seni seviyor çünkü sana alıştı, sen ona başka bir erkekten söz ettiğinde doğal olarak artık senle ilgili olmayı kesiyor çünkü ben bu kadar yanında iken beni görmüyor da başka birine gidiyor diyor içsel olarak o çocuk aslında senin doğru olanın ken sen gözünün önündeki ni görmüyorsun.
Ya ama çocuktan hiç hoşlanıyormuş gibi bi hava almadım bundan önce yani biraz sen yorulma ben yaparım diye şeyleri olurdu sen uğraşma falan bu hepsi ama tek bana karşı değil işte diğer kız arkadaşlarına karşı da böyleydi o yüzden anlayamadım ben
Bak bir erkek seni sevmemeyi tercih etmiyor ise bu kadar yakın olarak arkadaş olmana iyi anlaşıyor olmana rağmen muhakkak kaybetme korkusu olduğundan senin için iyi şeyler yapıp adım atmıyor çünkü seni kaybetme ihtimali var bu durumda senin adım atman gerekir ona bir ışık olmak için ufak bir pas lakin yoksa gözünün önünde o adam için den ben neler yaptım o kadar iyi oldum ama o gidip başkasına beni tercih etti diyecek. Bu bile bir kayıp insanın sevdiği kişi en iyi arkadaşıdır. Çünkü anlayış anlaşma buradan geliyor. Sevgili olmak içinde önce arkadaş olmak gerekir. Bir insanı gördüğün gibi seversen hüsran oluşur genel de görünce âşık olma, arkadaş ol gördüğün düşünce ve karakteri eğlencesi onda sana iyi gelen şeylere aşık ol.
Ya bende şöyle bir şey var. Arkadaş olarak ilişki kurduğum erkeklere farklı bi gözle bakamıyorum. Yani istersen saçmalık de ama böyle
İşte asıl hatan burada çünkü, önce arkadaş olmadan tanımadan gördüğün kadarıyla ya da yürümüş olduğun kadarıyla asla tam düzgün bağlı bir ilişki kuramazsın. Çünkü onu sadece seni etkilediği kadar seversin ve o sadece bu etkiyi kullanır. Fakat arkadaşça iyi olduğun biri ile devam ettirmiş olduğun bir ilişki seni ileriye götürür. Çünkü onun bakış açısını görüşlerini onda sana güzel gelen ya da onun senin için ilgisi ya evet bu çocuk benimle yürür gider benimle bu kadar ilgili dediğin farkındalığı kazanacaksın.
Hayvanları sevdiği içindir :)
Bence kızlar sevdiği için paylaşıyor
O da olabilir :)
Söylemesi ayıptır aşırı yvşak
Çıkmayı düşünüyor musun onula
Yok bee Allah kurtardı şükür artık aşık değilim. Hoşlandığım diye sorduğuma bakma
O zmn uzak dur😄
Severken böyle acı çektiysem sevgili olunca kim bilir nasıl olurdu
Zor olurdu tabi
Kendisine sormak lazım
Sevdiği için?
Kızlar cevap versin diye olabilir mi
Yok bee ne alaka
Ama o çok yvşak