Kedisini/köpegini evladı gibi görüp hiç çocuğu yok tüm evlat anne sevgisini bu Canlara adamış Kişiler hakkında düşünceniz
Not benım durumum böyle iki kızım var onları çok seviyorum 😘
Not benım durumum böyle iki kızım var onları çok seviyorum 😘
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer KİYAMET alametleridir insanlar hayvan ve oğlu olmassada öz cocuğundan dahi büyük bir önem verirler hayvanlara çocuklarına masraf yapmadıkları şeyleri o hayvanlara yaparlar yani ilerki zamanlar sadece dünyanın sonudur ve her bir yaşam ve her değişkenlik düzen değişikliğı bizi bir kez daha dünyanın sonuna yaklaştır hayvanı öldürmeyebilirsin yardım edebilirsin ama öz cocğundan daha fazla ilgi veremezsin ve hayvanlar doğada yaşar onlar ev hayvanı değildir ve eğer konuşabilseler idi muhakkak rahat edemediklerini dile getirirlerdi
Hayvanların evlat gibi sevilmesine karşı değilim, onlara insan muamelesi edilmesine karşıyım. Bir kedinin kedi olduğunu unutmadan, onun doğasına saygı duyarak hareket etmek gerekir.
Bende oyleyim :)
Ama bunu herkes anlamiyor bunun anlamini. Mesela,
Bugun kopegim rahatsizlanmisti veterinere getirdim ilac verdi. Sonra aksam arkadas cagirdi disariya cikalim diye durumu anlattim gelemem hasta diye.
dedi sen yapcagini yaptin bosver gel diyor. Dedim senin cocugun hasta olsa sen birakip eglenirmiydin?
Bunu ne kadar anlatsan anlamıyorlar malesef evlat onlar ❤️
Önemli bişiyi yoktur inşallah köpüşün? :) geçmiş olsun ❤️🌸
Cok tesekkur ederim :)
Yok cok sukur onemli bise degil dedi veteriner ama insan korkuyor iste. Şu an cok sukur dahada iyidir :)
Kılına zarar gelse korkuyor insan ❤️
Saçma geliyordu ama bahçemize geçen sokak kedisi Doğum yapmış ben onlara yuva yaptım 1 aydır hep ilgilendim şu an onları görmeden günüm geçmiyor yemek vermeden konuşmadan yani arada bağ oluşunca cidden dıştan göründüğü gibi olmuyormuş , yavrularım onlar benim
Cevap
14Cevap
Benim kız arkasşimin da kedisi var bilin ki öz evladın dan daha çok seviyor kedisini ben hayretle sakınlık la seyir ediyorum bir insan hayvanı insan dan nasıl ustun tutar nasıl evladından ustun tutar bı ileri derce şizofreni bence ümarim burada bu yazıyı okursun her yerin de kedinin tüyü var ağzını patısını öpüyor sun elini ağzını yıkamıyorsun bana sürekli sevimsiz kedini sevimliymiş gibi gösteriyorsun kusacam az gözunu aç ve kediyi rahat bırak heyerde kedi kusmu var ya
Ne güzel maşAllah bende düşünüyorum bir tane köpek.
Çünkü hayvanlar insanlardan daha vefalı artık insanlar hayvanlaşamıyor hayvanlar insanlaşıyor yani gayet normal
Gayet normal karşılıyom
Yadirganicak belki ama hayvan sevmiyorum.
Kedi var bizdede çok seviyorum
Çocuk eksikliğindendir.
Bende kediyim miyav miyav dd
Yurt dışındakiler öyle daha çok
Normal bir şey gayet kız ayool
kanka gibiyiz
Dünyanın en huzur veren olayıdır
Daha iyi bence
Sevmeyi biliyorlar.
Kızım derken 😨
severım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?