Görüntü mü, fikirler mi, sohbeti mi, parası mı 😂😂 işte karşı cins senin ne zaman ilgini çekmiş olur 😃

Görüntü mü, fikirler mi, sohbeti mi, parası mı 😂😂 işte karşı cins senin ne zaman ilgini çekmiş olur 😃

Ahlakı, kişiliği, gülümsemesi, yüzünün güzelliği... O anki hislerimin de etkisiyle pek çok açıdan ilgimi çeker. Elbette burada bir saygısızlık, sarkıntılık ya da ahlaksızlık durumlarını kastetmiyorum. İnsanca ve ahlaki bir şekilde ilgilenmekten öte bir şeyden Allah'a sığınırım.
Konuşması, gülüşü, hal ve hareketleri, kendinden daha alt sosyoekonomik durumda olup işi gereği hizmet etmekle yükümlü insanlara karşı davranışları, yemek zevki gibi şeylere dikkat ediyorum.
Adam gibi durduğu zaman onla bunla cıvık cıvık sohbetler içinde olan kadınların geriye kalan hiç bir özelliği ilgimi çekmiyor herkesin olsan asla senin olmayacaktır...
Cevap
14Cevap
Bana ilgisi olduğu zaman.
Kimse beni bir yere çekemez ateş gibiyim düştüğüm yeri yakarım
Soru ve görüşlerdeki tavır ve davranışları ile samimiyeti önemlidir : )
Buna peki senin demeyi unutmuşum 😂
Şimdi başta görüntü. Hepimiz birinden hoşlanırken en başta, dışına bakıyoruz. Ama asıl ilgimi çekecek kısım, kişiliği kesinlikle...
Akıl davranış tavır beden dili nezaket hepsi bir arada toplanfıgı Zaman... 🥂
Fizik ile aklımı sohbeti ile kalbimi çalar 😀
ilk karşılaşmamızda çehresi, giyimi kuşamı. ileriki görüşmelerimizde ne kadar kadınsa o kadar dikkatimi çeker
sohbette ya çünkü hayatıma giren insanlar müthiş yakışıklı değildi.
Karşı cins sevgili yapınca ilgilimi çekiyor ne hikmetse benim gözüme takılıyor bir öğreniyorum yeni sevgili yapmış
Ve acı verici
Parası benimle olsa o gelmesede olur
Ay ben ilgimin çekilmesinden korkarım😨
Sohbet tabiki çirkin olsa bile çekici geliyo
Şuanda ilgimi çeken bi karşı cins yok
Samimi olduğu zaman
fiziği yeterli😎
Güzelliğini ne zaman fark edersem
Bana benzediğini hissedersem.. 😄
tabiiki ilk olarak görüntüsüyle
Tanidikca
Zekası