Metres olmak değil amacım onu seviyorum oda sevdiğini söyledi lütfen yardım?

Ben birini seviyorum o 52 yaşında ben 35. Ayni yerde çalışıyoruz o benim üstüm. Basta evli olduğunu bilmiyordum saklamadi ama ben boşanmış diye dusundum ona karşı duygularım vardı. Sonra biz arkadaş lik ettik o benden elektrik aldığını söyledi. Ben zaten ondan aşırı etkileniyordum. Neyse biz karşılıklı duygular besledik sonra onun evli olduğunu öğrendim iş işten geçti. İkimizde uzak durmaya çalıştık olmadi yapamadık. Gecen gün beni seviyormusun dedim hayır dedi meğersem beni sinirlendirmek için söylemiş. Dün beni hala sevdiğini söyledi. Bu ilişki nereye gidecek? Dün sefimle sefimin odasında kahve içerken beni gördü. Bana öyle bir baktiki sebebini sorduğumda bana bu kızın ne işi var burada diye dusubdum dedi. Bende o benim şefim dedim. Bende senin müdürünüm dedi burada sizce bana ne demek istedi? Birde bana kilo ver dedi. Benim ondan bir beklentim yok ki sizce neden böyle dedi? İlişki yaşıyoruz bittikten sonra seni seviyorum diyor 1 yıldır görüşüyoruz aralarda küslük oldu. Ben boşanmış bir kadınım çocuk yok. Lütfen cevap bizim bu iş ne olcak

Güncellemeler
+1 yıl
Bana hastam var onu bırakıp geldim dedi. Zaten ciddi bir adam. Adam çok utangaç. Ben zaten hep onu usteliyorum. Yani o bitirmek istiyorum ama izin vermiyorsun demisti. Sana haksızlık dedi bu yaşanılanlar dedi.
Güncellemeler
+1 yıl
Çok sordum başka biri var mı dedim yok dedi. Beni gerçekten seviyor gozumun içine bakarak söylüyor her ilişki yaşadıktan sonra seni seviyorum diyor. Istedgini aldığı halde seviyorum diyor
Metres olmak değil amacım onu seviyorum oda sevdiğini söyledi lütfen yardım?