Onun aklına bile gelmiyorum eminim ama ben ona aşığım ne tavsiye edersiniz?

Ben bi çocuktan hoşlanıyorum yakışıklı ama aşırı değil ama felaket bi albeni var üzerinde ya bi insana giydiği her şey mi yakışır tüm gün jilet gibi kızlar erkekler genç yaşlı herkes ona bayılıyo şeytan tüyü var üzerinde çok centilmen ilk başlarda çok iyiydik sürekli bana takılıyodu sandalyemi çekmeler falan ben benden hoşlanıyo sanmıştım konuşmalarımızın içeriği falan.. Sonra baktımki genel olarak kibar ve herkesle iletişimi olan biri.. Bide namazında niyazında en çok ilgimi çeken kısmı bu zaten.. Ondan daha yakışıklı biri var ama tüm ilgi bunun üstünde.. O 10 üzerinde 8 9 ise bende 10 üzerinden 7 lik bi kızım.. Ama o bana asla bakmaz diyorum görünce yanına gitmeye bile çekiniyorum belki istemiyordur beni diye hatta niye gelmiyorsun falan diyo ama.. Etrafında birsürü güzel kız var ve gerçekten kızları etkilemek onun için çok kolay.. Bazen çok güzel sohbet ediyoruz ama bazen beni görünce hiç pas vermiyo ve moralim bozuluyo acaba benle konuşmayı sevmiyo da söylemiyo mu diye düşünüyorum napabilirim? O beni arkadaş olarak görüyo ama benim kalbim çoktan vuruldu ona ne tavsiye edersiniz?

Güncellemeler
+1 yıl
Okumaya üşendi galiba herkes sksllsls
Onun aklına bile gelmiyorum eminim ama ben ona aşığım ne tavsiye edersiniz?