1 yıllık bir sevgilim var ve ben başından beri onunla hep evlenmeyi düşünüyorum, benim ilk sevgilimdi. Başkasıyla tanışmak da hiç aklımın ucundan geçmedi. Onunla hep beraber olacağıma inandım. Geçenlerde aramızda bir tartışma oldu ve ona sordum sen bizi en fazla nerede hayal ettin diye. Ben yurtdışına gideceğim, o da dedi ki ben de yurtdışına gelebilirsem (gelme ihtimali çok yüksek) 4-5 yıl beraber görebiliyorum bizi dedi. Biraz tartışmalı bir ilişki ve kendisi 36 yaşında. Bana evlilik düşünmedim dedi. Ben 26 yaşındayım ve sen küçüksün bunun için dedi. Çevremdeki insanlar da evlilik düşündüğüm için ezikçe davrandığımı söylüyor. Erkek arkadaşım öyle diyince ben de evlilik düşünmüyorum demek zorunda kaldım ve orada da ezik hissettim. Sizce sevgiliyle evlilik düşünmek saçmalık mı/ eziklik mi? Size sevgiliniz böyle dese ne yapardınız?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Pardon da 36yasindaaa danaaa kadar olmuş bir erkekte hala evlilik dusunmuyorsa kim düşünecek? Tartışınız için muhtemelen sana böyle diyor.
peki sen olsan ne yapardın? Ben baya kötü hissettim
Erkekler genelde bol tartismali bir iliskiyse o ilişkiyi eninde sonunda bitecek ve eskisi gibi zaten olmaz kafasıyla yaşıyorlar genel gözlemim. Onun seni ne olarak gördüğü önemli değil senin ne istediğin önemli bebiş❤️kendini asla ezik hissetme kendini gerçekten evliliğe hazır hissediyorsam şayet kimin ne dediği asla umrumda olmazdı hele 36yas adam bana hala evlilik düşünmezdim diyirsa o adamla vakit kaybetmezdm. Diyecegim tek şey ben bir sene icjnde artık iiliskimin ciddi olarak adının konmasını istiyorum bu şekilde olmayacaksak kimsenin vaktini almayalım derdim. Kotu hissetme asla. O hisettsin bu yaşta bu çocukluk ve sorumluluk almayan erkekten bir halt olmaz.
haklısın sanırım. Yani ben evlilik vs düşündüğüm ve onu olası hayat arkadaşım olarak gördüğüm için çok çok kötü hissettim. Sanki kezbanmışım da hemen kaptırmışım gibi bir his. Ama ben elimdeki her şeyin en iyisini ona sunmak istedim. yani ne bileyim, iyi olsun beraber olalım istedim. Beraber yurtdışında yaşayabileceğimizi düşündüm vs vs. Çok hayaller kurmuştum, çok kötü bir his. Ben daha doktora yapacağım, başarılı sayılabilecek de bir yaşantım var ama onun böyle demesi bana kendimi kötü hissettirdi.
Niye kötü hissedesin ki sevdiğim adamla evlilik düşünemeyeceksem kiminle düşüncem? Bundan daha doğal ne olabilir? Hani bir iki ayda evlilik moduna giren bir kız olsan neyse diyeceğim ama bir yıl az bir süre değil tarafların zaten gayette yaşı yerinde bir sene de aileler tanışabilir en azından Nisanlanilabilirdi bile. Cok da güzel bir kariyerin var msallah bu adam bence sana her türlü yetersiz gelir. Kaltireni taşıyamaz bellli ki yol yakinden seviyede olmayan insandan bence ayrilmalisin demek ki görüşünüz bir değil.
olabilir, onun da doktorası var ama bence karşısında güçlü bir kadın istemiyor. Ben o kadar çok çabaladım ki sana anlatamam, onun kadar kazanmıyorum ama elimdeki parayı onun için harcamaktan hiç gocunmadım. Aklıma gelebilecek en güzel şeyleri ona almaya, anlamlı hediyeler vermeye çalıştım. Bana alışsın ve huzurlu, mutlu olalım istedim. Hiç bir beklentim yoktu yani sevgisinden başka. çok üzücü ve kırıcı şeyler yaşattı bana, sadece bu olayda da değil. Sence ayrılsam ya da görüşmesek 1-2 aya kadar bana yazar mı
Onun doktorası da olabilir ama kişilik olarak ben seviyeleri denk göremedim. erkeklerin bir kısmı öyle başa cikamayacahi içinde güçlü kadın istemiyor, bende fedakarlık yaptım ve göremedim inan bana da bunun sonu yok yapıyorsun değerini bilmiyor, sen bunu yaparken o napti peki? Bu kadar verici olma bence çok güzel sevmissin ama bu kadar verici olmak erkeği erkek gibi hissetirmez, izin vermelisinn bunların hepsini o sana yapmalı sende karşılığında bütün bunları yapmalıydin. Bu kadar her şeyi yapanın sen olması çok da iyi bir şey değil. Seni çok üzmüş ve kırıcı şeyler yasattiysa bence ayrılıp sana dönmesi de önemli değil ilişki evliliğin sadece ön izlemesidir bu aşamada bile üzen biriyle zaten evlensen de uzulebilirsin.
çok haklısın bunların tamamının ben de farkındayım. O da benim için bir şeyler yaptı ama asla benim kadar verici değildi. Ama ben aşık oldum sanırım ve vazgeçmekte çok zorlanıyorum. Kendimi durduramıyorum, ayrılalım diyorum mesela sonrasında barışmaya çalışıyorum. Onun da beni sevdiğini hissedebiliyorum ama belki de benim onu sevdiğim kadar değil. Ayrılıp hiç yazmamak istiyorum ama olmuyor. Ayrılsam sence bana hiç yazmaz mı
Ya sen bana şunu şöyle o halde bu adam niye evlilik dusunmuyor dört beş sene diyor bu lafın içinde neden evlilik yok? Bu adamın borcu var mı maddi durumu yok mu, ailevi sorunu var mı, başından geçmiş bir evliliği veya çocuğu var mı? Bunların hiçbiri yoksa ve 30asmis 40a yaklaşmış bir adamın evlenmeme sebebi ne olabilir, sevdiği bir kadın olmasa veya gerçekleştirmek istedigi bir amaç var diyelim onu basardiktan sonra olacağım dese amenna bunların hiçbiri yoksa aynı mesleki hedefleri olan başarılı ve seviyorum diyen insan neden evlenmek istemez bana bunu söyle. Evlenmek istemiyorum diyen bir adamı anlayabilirim ama erken deyip 36yasinda olmayı ve bunun için haklı bir mazareti olmamasini anlayamam. Asiksin ve mantıki kesinlille düşünmüyosun sana duygusu bence yeterli değil ya da sakladığı durumu var. İliski de aşk biter sonunda uyum kalır sen niyetini açıkça şöyle yoksa yoluna bak çünkü bir erkrk gerçekten seviyorsa o insanla aynı evde aymi yolda yanyana yürümek ister böyle vakti var küçüksün demeler boş 20nim başında degilsiniz.
Evet işte acaba ağzımı mı aradı bilmiyorum bana aynı hafta içinde bir de sen kesin evlenirsin falan dedi. borcu yok, tek sağlık sıkıntısı var onu da benimle yeni paylaştı. Bana dedi ki sen gittikten sonra 1 yıl uzaktan denesek oluyor mu diye olursa ben geldiğimde devam ederiz falan dedi
Sağlık sıkıntısı nedir mesela ciddi mi? Değilse adam seni oyalıyor bu kadar net gayet farkındasın da aşıksın diye konduramiyorsun. Cocuk mu adam ya hala uzaktan diyor bir senedir seni arkadaşı ailesi herhangi bir yakını ile tanıştırdı mi ya da sen tanıştırdı mi? Uzaktan deneme nedir ya adam 2sene dede olacak hala yzaktan diyir otur da çıldırma iyi sabır var sende
yani annesi ve ailesi benimle ilişkisi olduğunu biliyor ve annesiyle telefonda konuştum ama tanışmadım yüzyüze
Saçmalık tabi her şeyi yaşa sonra evlen mutsuz ol
Evet olabilir