Boks makinası bozuktu sevgilim de 4 kız onun başına gidince o bozuk dedi çok kızdım SANANE dimi modum düşmüştü benim sevgilim Güler yüzlüdür insanlık yapmayı yardım etmeyi sever ama kıskanıyorum bir defasın da da avm de olmuştu kızlar sevgilime alet soruyordu yine kıskandım 2 yılda 3 defa oldu sarhoş bi kız erkek arkadaşının kollarımda bağırıyordu yılbaşı gecesi bize doğru kollarını açtı mutlu yıllar diye bağırıyordu sevgilim de açtı mutlu yıllar dedi geçtik ben çok kızdım saçmalama dedi gelio sarılacaktı sarılmasın diye mutlu yıllar dedim sen izledin dedi çok modum düşmüştü normal de asla böyle dğeil ben mi abartıyorum
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İnsanlık yapıyor ne var bunda
Abartıyor muyum 🥺
O bana kızmaz mesela erkekleri uyarsam ya da böyle yapsam normal Mİ
Evet yardımcı olmaya çalışıyor insanlara normal yani. İyilikten soğutma çocuğu
Gülümsüyor konuşurken 😔
İnsanlık bırakmıyorsun dedi 😔
Bak o konuda uyara bilirsin ama tatlı bir dille ve sadece kızlara ra mı yardımcı oluyor?
Sürekli böyle kız denk geldi ama erkeklere de olur gerekirse
Yardım için çağıran erkek arkadaşlarına falan gitti
Yolda yabancı bir erkek e yardımcı oluyor mu gülümsüyor mu kızlara yaptığı gibi
Ya otobüse bindik 4 lü kız grubu vardı böyle her ortam da bağırarak Gülen dikkat çekmek isteyen onlardan ikimiz de baktık oraya sonra onlar indi kulaklık düşürmüş kız oda camdan attı kulaklığınız kalmış diye camdan çıkıp yanıma gülerek oturdu kızdım insanlık yaptım kulaklığı ittirip geçsemiydim dedi
Sence?
Kardeşim falan diyor erkekte güzel kibar cevap verirse gülümseyip cevap veriyor hatta sohbet ediyor
Tatlı bir dille uyar. İnsanlığını yap bu yaptığın çok güzel bir şey ama kızlara yaparken gülümseme normal bir şekilde yap die uyar
Otobüste denk geldi sevgili çifte bizimle tanışmak istediler o çocuğun sevgilisi insanın yüzüne bakan dik dik ama kötü anlamda olmadığını anladım ve kızmadım sevgilisi de benim sevgilimle tanıştı Güler yüzlüydü ikisi de erkekte de aynı oldu yani güldü
Çocuk temiz kalpli boş ver kızma sadece düzgün bir şekilde kızlara gülmemesi gerektiğini uyar
Öyle dimi tam anlattığım gibi olaylar ama kıskanıyorum hem de çok bana YPRULDUM dedi insanlık bırakmadın dedi
Alttan aln
Çok sağol gerçekten normal dimi bu hareketleri sıkıntı yok dimi
Otobüste kulaklık atması PEKİ 😔
Normal normal bir sorun yok gibi
Gibi deyince jdjdjd
Kendisini tanımadığım için pek bir şey diyemem ne yazık ki
Herkes iyi temiz diyor ve yardım ediyor herkese ama kulaklık olayı kızdırıyor beni camdan çıkması falan öncesin de de o kızlara bakmadı ses çıkardıkları içindir belki ama İŞTE 😔çok acıyor
Napıcam ben 😔
Güvenmiyorsan bitir gitsin güveniyorsan ne uzatıyorsun?
Yani anlattığım konu da sizce nasıl davranmalıyım güveniyorum ama bir yandan da böyle görünce acıyor
Camdan çıkıp kızlara atması normal Mİ gülüp
Bana da döndü kulaklığı verip sarıldı 😔
Ya sen bu kişiyle ne zaman dan beridir sevgilisin ya sırf kıza iyilip yaparken gülerek kulaklık verdi die üzülecek misin? Sen takıntılı mısın?
Öyle mi duruyorum dışarıdan 2 yıl
Önce onlara bakıp sonra kulaklığı atınca kızdım saçmaladım sanırım
Saçmalamışsınız lütfen bu kadar yorum yeter. İyi geceler
abartıyosun
Ama çok kibar karşı tarafa arkadaş ortamın da yeni benim kız arkadaşım ve sevgilisi varken okey oynarken koluna dokundu sıra sende diye ama bana da iltifat ediyordu öyle birisi değil ama İŞTE 😔