AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
259Cevap
Aşın artık bunları ya valla. Bilim de sanatta ilerlemek yerine biz kızlık zarı ile kafa bozmuş durumdayız. Toplumsal cinsiyet denilen şeye neden daha dikkat çekmiyoruz hergün kadınlar öldürüluyor Allah la kul arasında olan şeyi kimse ilgilendirmez.
bu kişisel bişeydir zaten evlenilcek kişiyle senin aranda geçer, sadece kabul edip etmeme hakkın var o kadar. bide şöyle düşün zaten şurda yaşayacağım en fazla 50 yıl daha, elimden gelseydi sanatla uğraşırdım ya da bilimle demek ki gelmiyor herkes bunlarla ilgilenecek diye bişey yok ayrıca ilgilense de bunları düşünmesini engellemez, kişisel bir durumdur kafayı bozmuş derkende bu evlenene kadar olan bir endişedir sonra herkes normale döner zaten
Buyuk konusupda ufak dusununler eminim ki o ana geldiginizde * diyebilcek kadar yureginiz olmucak. Ask seni diz ustu cokturur oyle sesin bile cikmaz. Buyuk konusmucaksin bu devirde.
Bakire olmadığını evlilik teklifinden hemen sonra öğreniyorsam, o kadın evleneceğim kadın olamaz..
Konu, bekaret konusu değil çünkü
Yoksa bana ne vajinasının içindeki zardan..
Daha doğrusu ne yapayım ''zar bakiresi'' kadını..
aldatmadığı ve hem beni sevdiği sürece sorun yok ki ben gerçekten sevdiysem aramızdaki gerçek bir aşksa evlenirdim
Bence evlilik karari sirasinda degil de daha onceden soylenmesi gereken bisey bu ha bundan dolayi da tavir alirsa adamligina laf ederim ama bu adam bakirse bakire kiz istemek hakki diye dusunuyorum ne kadar dogru ne kadar yanlis bilmem benim dusuncem budur
Bana ters arkadas bakire olmaysn biri ike ewlenmek
Adamin midesi genisse bise diyrmm de ben o isi yapcagim hrr zaman benden once kac kisi ile yatti die hep aklima gelir tiskinirim hadi olduki ewlendik benle ewliyken beni aldatmicagi ne malum alismamis gotte don durmaz *
Koş vatandaş 2'nci el sıfır fiyatına! Sen alırmısın? olay kızlık zarı değil l*n ! bahaneyide bulmuşsunuz adam torunlarına bile şu kızı nası S. diye anlatıcak nesiller sonra adın bile hala orda geçicek bende seni karım yapıcam madem zarın bu kadar değersiz bekle 1-2 sene bokmu var.
Ben olsam ayrılırım.. benden önce kimin altına girdiyse ona gitsin.. ben bunca yıl kendimi ona sakladım, o da kendini bana saklamali.. simdi kendini modern sanipta bana karsi cikanlar vardır onlara fazla bir sözüm yok.. namussuzluk sizin modernlik anlayışınızdır..
www.gazetevatan.com/.../ bu kızlar namussuz mu oldu? Bunlar namussuz olurken diktirenler veya bozdurnadan yapıp hile dolapla yapanlar namuslu o zaman.
@kitapsız sen beni anlamadın ki kardeşim :)
Bir kız olur hayatı boyunca oral anal seks yapar kızlıgına dokundurmaz evlenirken namuslu diye evlenirsiniz Bir kız olur hayatında birine güvenmiştir yapmıştır ve daha yapmamıstır evlenirken o kızın ismi o* olur sizce hangisi orospu?
1. O ihtimalde birine namuslu gözüyle bakmam nerden çıkardın namuslu olduğunu
2. Diğer ihtimalde evlendin gün geldi o adam çıktı karşına ben onu unutamadım senin evlendiğin kadınla yattım derse o an ve daha sonrası için hangi duygularda olacaksın?
3. Sevmiş güvenmiş yapmış bir daha yapmamış diyorsun bu onun yediği haltın doğru olduğunu mu gösterir? Hem unutma ki sevdiği güvendiği dediği adamla sayısını hatırlamadığı kadar birlikte olmuştur bir kere oldu mu sonu gelmez ondan sonra.
4. Evlendin diyelim hiç mi aklına gelmeyecek daha önce yaptığı iş bu kadar mı genişlikte zirveye oynayacaksın?
Bunların hepsini düşünmem için paranoyak olmam lazım üstelik bir kızın geçmişi önemli değildir bence senden sonra düzgünse problem yoktur bunun genişlikle hiçbir alakası yok sence şu zamanda herkesmi çok namuslu erkekler bakirmi kızlar bakiremi bir erkek olarak söylüyorum hayatınızda hiçmi cinsel anlamda birşey yaşamadınızda bunu karşı cinsden bekliyorsunuz üstelik senin yaptıgın herşeyin bedelini bu dünyada ödersin eğer birinin kızına bunu yaptıysan bu elbet ya senin karından ya da kızından çıkar yanına kar kalmaz
Sen öncelikle sorduklarıma cevap ver.
Evet ben bu yaşıma kadar kendime sahip çıktım nefsime kafa tuttum irademi kon trol altında tuttum. Bu senin benden zayıf olmanı gösterir.
Bu yaşıma kadar nasıl kafa tuttuysam nefsime karşımdakinden de bunu istemek en doğal hakkımdır.
Sizin gibilere bu işler zor geldiğinden maya sağlam olmadığından paranoyaklığa bağlıyorsun kolay yoldan.
Doğru olanlar senin söylediklerin değil bunu kabul et.
Evet bu zamanda doğru insanı bulmak zor lakin SENDE ADAM OLACAKSIN SEÇMESİNİ BİLECEKSİN ARKADAŞ!!
Nerden bileceksin seçmesini bileceksin diyorsun ya nasıl seciceksin banada anlat bende bileyim
:) Önce benim dediklerimi iyi idrak etmen gerek düşündüklerinden vazgeçmen gerek yanlışlarını tekrarlamaman gerek ki eğriyi doğruyu ayırt edebilesin doğruyu yanlışı net biçimde görebilesin bu kafada bu fikirlerde benim baktığım yerden bakabilmenin imkanı yok önce kendi düşüncelerinde bunu sorgulaman gerek ondan sonra yavaş yavaş görmeye başlarsın olan biteni.
Öyle olsun kardeşim inş bakış açın seni mutsuz etmez
Şundan emin ol ki nefsine yenik düşmeyenler mutsuz olmazlar.
Hadis-i Kutsi:Manası Allah'a ifadesi Hz. Peygambere ait olan hadistir.
Hadis-i Kutsi'de şöyle belirtiliyor:
"Nâmahreme bakmak, şeytanın oklarından bir oktur ki, her kim Benden korkarak onu bırakırsa, zevkine bedel ona öyle bir îman veririm ki, onun lezzetini ve tatlılığını kalbinde duyar." (Taberânî ve Hâkim)
Umarım ne demek istediğimi az da olsa anlamışsındır.
Cok güzel yazmışsın kardeş böyle gerızekalılarada cevap verme bence
Hemen vazgeçerim direk bitiririm bu işi kimle bozduysa onunla evlensin derim aşkımdan olsemde benden uzak dursun
Namus bacak arasında evet ama sadece zarı durup her haltı yemişse o bakire değildir! burada hayır asla evlenmem diyen tüm erkekler; iki damla kanı görüp de geçmişte elletmediği yeri kalmamış birine denk gelseniz nerden bileceksiniz? Ben erkek olsam bu yalancılıktansa dürüst olup bakire değilim diyene daha çok güvenirim, he tabiki her önüne gelenle yatan için geçerli değil bu da !!!
geçmişinde hata yapmış veya kandırılmış olabilir açıkca evleneceği kişiye anlatmalı o kişi zaten onu seviyorsa bakire değil diye vazgeçmez vazgeçiryor isede vur g*tüne tekmeyi zaten onla hayat yaşanmaz
Ben bu zamana kadar kimsenin bakireligini bozmadim zaten bakire kız kaldığını düşünmüyorum bazı zenginlerin prensibidir bakire kız bozmak bana herşey para değil demekden vazgecin paralı bir adama ananizi satqcqk kadar karaktersiz insanlar görüyorum haliyle bir erkek de neden bozuk mal alsın alirsada sevdiği için değilde düzene sokmak için hayatını alabilir sevilecek kızda yok
Burdaki hic kimseyi dinleme. Cunku her iki goruste hakli. Ama su var. Gecmisini didikle. Gercekten guvenmis mi yani sevdigine inanarak mi yapmis ya da zevk olsun diye mi yapmis. Ve kac kisiyle olmus. Eger bir kac kisiyle olmussa sen bilirsin. Ama tek kisi olmussa onu seviyosan vazgecme. Cunku o zaten karsinda cok utaniyodur. Ve senden daha zor durumdadir. Soyle dusun durust olmayip yalan soyleyebilirdi sana. bir cok yolu var bunun artik. O sana durust oldu. Tabi son karar senin.
Yorumlari okudum yorum yapmaktan vazgectim
Millet bakire kizi zor bulurlar haberleri yok
Namuslu diye köylü kız mı alicaklar ya
Sacmalik !
burada erkerkler catir cutur sevissin
Sonra ben bakire isterem diyen köylü kafalilar bunlar
Adaletli olucaksan sen neysen karsindaki de o tür olmali...
geçmişimde bir çok kızla düşüp kalktım ama sonra birisini tanıdım ona hiç ona o gözle yaklaşmadım sevdim çok sevdim ve bir bucuk yıl sonra bana bakir olmadığını söyledi göz yaşlarına boğuldu benden ayrılcak mısın dedi bırakamadım seviyodum çünkü eski sevgilisiyle bişeyler olmuş hata yapmış.. bu kafamı çok kurcaladı uzunca bir süre kimseye derdimi söyleyemedim ama yine aynı kızlayım ve evlenmeyi düşünüyorum
cok zor bır soru bu cevap vermesıde zor tabi evet ne denırkı durust olmak gerekıyorsa kızı gercekten sevıyorsam ve durustlugune guvenıyorsam oldugu gıbı kabul ederdım dogrusu ama samımıyetınden en ufak kuşku duysam reddederdim
Herkesin görüşü ve düşüncesi farklıdır fakat temiz kız istiyorum diyen adamında ona layık olması için onunda temiz olması lazım iki kişi arasındaki sevginin bacak arasından geçmemesi lazım
Evlenirim. Ama sürekli birileriyle yatmışsa değil. Ben yapıyorum o yapamaz mı namusu bacak arasında arayan gelişmemiş ve gelişemicek insanlardan değilim çok şükür.
bence sevgi aşk varsa sorun olmamalı ama bir ton kişiyle birlikde olmuşsa hiç hoş olmaz :s mesela benim arkadaşım güvendi birlikde oldu ama şu an pişman çocuk bıraktı gitti.
ne düşünücem. sevmişim bikere. oda beni sevmeseydi evlenme kararı almazdım. bu noktada güvenmiş olmadığım biriyle zaten evlenmem. ama bunuda evliliğimize engel görmem.
Ben bakirsem karşımdakininde bakir olmasını isterim ben kendimi evleneceğim güne kadar bir erkek olarak saklamışım aynı şeyi kız neden yapmasın?
Bencr daha önce biriyle birlikte olmuş kızda etkek de birdir. Farkı yok. Ve daha önce biriyle birlikte olmuş bir erkekle evlenebilirim. Her insan hata yapar. Önemli olan tekrarlamamak
ank kapalısın ama o ötrüyü fantazi niyetine mi takıyosunuz ya?
İnsan hata yapmasaydı dünyaya gelmezdik. O Allah ile onun arasında. Beni ilgilendirmez. Bana yamuk yapmasın kafi
Embesil vatandaşa hitaben!!! Başının kapalı olması senin gibi beyninin kapalı olacağı anlamına gelmiyor! Bizim dinimizi bu kadar iyi biliyorsan insanları yargılamaman gerektiğini de, pişmanlığın ve tövbenin ne kadar önemli bilmen gerekiyor. Ama doğru... Senin dinin de imanın da insanlığın da belden aşağısına çalışıyor sadece!
Bunlar hatunlarla birlikte olmak için orospuluk beyindedir, bekaret önemsiz derler fakat evlenmeye gelince ımm şey aslında önemli moduna girerler anlayacağın durum bu
Öyle çok kız arkadaşım oldu. Hiçbirine en ufak kötü gözle bakmadım ya da diğer hiç kimseden ayırt etmedim. Ama ciddi bir şekilde düşününce yapamam gibime geliyor. Ona her baktığımda başka erkeklerin aklıma gelebileceğini düşünüyorum.
Maşallah ne geniş erkekler varmış bu forumda gerçekten seviyorsam kabul edermişimde bilmemne yok öyle dava arkadaş ben evleneceğim insanın herşeyini benle yaşamasını isterim ben şişiği varken patlak top ile oynamam
patlak top ne ya :))))))))
Gerçeği böyle kardeşim lafta değil anlayabilene
Helal olsun kardeşim
@Fırtına77 eyv kardeşim gerçekler bunlar
Geçmişinde her insan hatalar yapabilir önemli olan benimle beraber olduğu saniyeden benim kadınım olduğu saniyeden sonrası önemlidir.
#str2145 ne geniş adamsın ya bide ovune övune konuşuyorsun. Sonuçta mühürlü arkadaşım kızlar. Cinsellikte erkek yaptıysa kadında yapar diye bir mantık olamaz erkeğin kaybedecegi bişeyi yok ve yapmadım da diyip gerçeği saklayabilir
Kizda diktirip gercegi saklayabilir ki sizde oyle kizlar bulacaksiniz iste
Kim gidip te diktirmeye cesaret edecek. Tamam böyle bir operasyon var herkes biliyor da kaç kişi girmiş bu ameliyata
Biz mühürlü felan değiliz mantıga bak ya git bir araştır o zar neden var sonra konus hayvanmıyız be biz mühürlü ne demek zihniyetine sıcım senin kabul ederim etmem de mühürlü ne be
#elifffffyldrm neyse ne. O zar olmasa bütün kızlar orayı yol geçen hanı gibi kullanirdi emin ol. Ve o zar olmasa erkekler kızlar peşinde bu kadar kosmazdi sizin poponuzda bu kadar yüksekte olmazdı. Bn genel olarak konuşuyorum. Şu an hayatmdaki insanla bir kez olsun cinsellik konuşmadık ki aklımdan bile geçmiyor. Bn sadece zardan ibaret görmüyorum tabiki. Ama olay bu
suratına once tukurur sonra tokat atarım. ertesi gün gider ailesinden isterim evleniriz.
Ahahaha ya ben bayıldım bu cevaba adam dürüst ya :))
@gsebruli teşekkürler :)
Namusu sadece 2 bacak arasinda gormek cok yanlis, ama bu demek degil ki gidip baskasiyla yatmasi da yanlis. Namus erkek olsun kadin olsun insanin beynindedir. Mini etekli bir kiz gecerken ona bakmayan bir erkekten bahsediyorum. Gelelim konuya cok seviyorsam tabi ki ayrilmam. Ama yalanida sevmem, ben bana yalan soyleyen bir insana bir daha asla guvenmem. Ayrilirsamda bu yuzden ayrilirim.
Icinizde allaha inanc varsa biraz insanin karsikarsisina kendine denk biri gelecektir bu kur-an dada yazar ben buna inaniyorum buna guveniyorum ve kendim gibi biri gelecegine inanip hic birsekilde baskasina elimi dahi surmuyorum kendinizi rahatlatmak icin namus bacak arasindami demeyin yolu trafige acarsan giren cikan arabayi tahmin edemezsin gercekci olun dha onceden iliski yasamis bir isi ile yataga girince icin gonlun rahat edecekse bir sikini vardir bence kisilikte
Bakire bir bedende fahişe zihne sahip olmasindansa bakire olmayan bir bedende namuslu bir zihin daha iyidir.
"Bu akşam ne yesek" diye düşünürüm. "Ya da düğünü nerde yapsak acaba?" diye düşünürüm. Bu tarz şeyler yani.
Namus bacak arasında değil diyi bide bu ne iğrenc bir tabir neyse böyle deyip hayat kadınını neden basit ucuz namussuz görüyosunuz anlamıyorum ne tuhaflar var ya
Düşünmem. Kadın daha önce seks yapmış ya da yapmamış fark etmez. Seviyorsam ve evlenmeye karar vermişsem benim açımdan hiç sorun olmaz. Daha önemli kriterlerim var.
bacak arasına sahip çıkamayan hiç bir şeyine sahip çıkmaz ve evlendikten sonra da büyük ihtimal başkasıyla deneyecek değişiklik arayacak vs. ilk yattığını unutması mümkün değil hep o zevki arayacak. bir defa tadını almışssa bana gelene kadar bir kaç kişiyle daha denemiştir. özetle başkasının altında inleyen çocuklarımın annesi olamaz. ALIŞMIŞ KUDURMUŞTAN BETERDİR
HİÇ BİR ERKEK BAKİRE DEĞİLİM DİYENİ BIRAKIN SENDEN ÖNCE SEVGİLİM OLDU LAFINI BİLE KABULLENMESİ ÇOK ZORDUR. ERKEKLER EĞER BİR KIZ DÜRÜST DAVRANIYORSA YAŞADIKLARINDAN PİŞMAN VE SİZE AŞIKTIR. YOKSA SİZE YALANLAR SÖYLER KIZLIK ZARINI DİKTİRİR. ŞUANDA ZEVK İÇİN EVLİ ÇİFTLER BİLE KIZLIK ZARINI DİKTİRİYOR. KARAR SİZİN DÜRÜST VE SİZE AŞIK BİRİYLE Mİ YOKSA YALANCI ARSIZ BİRİYLE Mİ OLMAK İSTERSİNİZ.
Evlenme kararı almadan önce zaten herşeyini öğrenmiş olurum , ona göre hareket ederim...
Evlenme kararından sonra mı sorucam bide. s
Her şey bakirelik değil ama soylemesi lazim
Boyle adet gününü gerdek gecesine denk getirip yapmazsa bunu bastan derse neden olmasin
Tamda evlenme larari aldgmz zaman söylese birakirim. Bana en bastan herseyini acik acik anlatsa sorun yok ama istemem heralde
Bence baştan söylemesi iyi olmuş illa 2 damla kan görmek istiyorsan o zaman sevgiline söylersin evlenmeden 2 gün önce diktirir
Bu soruları soran kızlar namus bacak arasında değil zihniyetince kızlar ve bu tarz yorumları EİC seçiyorlar ama ben o kadar mezhebi geniş değilim belki çok üzülürüm yıkılırım ama bırakırım.
Şu sorun olmaz diyenleri cidden anlamıyorum ya
Kadın sevdiği adama kendını verir
Senden önce birini sevdiyse altına yatmıştır
Benım karımın ilk aşkı olmak isterim:
Peki senin evlencegin kadın ilk aşkınmı olcak?
@Anchoor evet
Ahahahah peki canım
Vuu :) takdir ettim :)
Alttaki yorum logar kapağınamı benzedi ne :))
Aynen kardeşim helal.
Adamsın
helal osun sana gardaşım
Aynen öyle ;)
@Anchoor tebrik ederim bravo 👏👏👍👍
Ne ekiyor sam üstüne basa basa onu biçmek isterim , büyük konuşmam hayatta her şey bizim için fakat evlilik dışı birliktelik yaşamış birisi ile imkansıza yakın diyebilirim.
bunca zaman beklemesi yanlış baştan söylese önemli olmazdı.
Aslında sorun olmaz bende yaptiysam fakat her zaman birisinin gelip "ben senin şu an evlendigin kadinla yattim" diyeceginden korkarim. Oyle bir sey derse zaten sanirim katil olurum..
bizde sevgili olduk sonra bakire olmadıgımı söyledim ve yinede kabul etti beni cünkü aşırı seviyo bense onun beni sevmesini seviyorum şimdi sözlendik askerden sonra düğün var
seviyosa sıkıntı yapmaz ama en başta söylemek önemli
Evlilik kararı almışsam sevmişimdir. Ama başta soylemedigi için kızarım tabi ki.
Kim ne derse desin bir kzın başka bir erkekle yattığını bilmek kesinlikle insanı rahatsız eder ama kızın beyin yapısı önemli o işleri bırakmış öyle benden başka erkeğe cinsel duygular beslemicek beni sevicekse sorun yok
nolmus yani bakire degil diye insan degilmi bune ya böyle dullarla bekarlar evlenirken bisey olmuyo ama seviyosan görmezden geleceksin sonucta simdi seninle ve senin olmak istiyo sevginiz ömür boyu sürsün yeter
Bu zamanda namuslu kız zor bulunur diyen genç :
-Sen bu zamanın Ali'si , Yusuf'u musun?
Sonucda evlenipde biseyler yaşamış normal degilmi ozaman kizlar her sevgilisiyle yatsin?
eger hata yaptığının farkinda ve pişman olmuş ise tövbe etmiş ise konu kapanmıştır
Onceden bakireyim demis ama simdi degilim diyorsa olay biter. Ama bastan beri haberi varsa duygu olay a gore cvplar degisir
bakirelik benim için önemli nokta. zor bir soru. bu saattede pek cümle kuramadım ama sıkıntılı bir durum.
Bu devirde bakire olani bulursaniz bana haber verin direk nikah kiyicam ;)) :D
şöyle sorsak allah kızları, kızlık zarıyla neden yaratmıştır. bir düşünün. ve evlilik dışı ilişki neden çok büyük günahlardan sayılmıştır tekrar düşünün.
Kızlık zarı kadınları vajinal mikroplardan korumak içindir arkadaşım. Bunun içindir ki kadınlar evlendikten sonra sık sık kadın doğum uzmanına giderler. Tıbbi bilgin yok konuşma sen.
tıbbi bilgi ile ilgili oldunu bilmiyordum demmek ki sağlık için kızlık zarı var. haklısın ama yaran mı var son cümlen kaba olmuş. fikirlerimizi paylaştıkça doğruyu öğrenebiliriz bilgilendirdiğin için tşkr.
Duruma bağlı mesela kötü bir taciz olayı yaşamışsa sorun yok ama başka türlü affı olmaz. Cahillik buysa evet cahilim
eşinde bakirelik arayacak olan adamın önce kendide bakir olması lazım
Aynen öyle👍👏👏👏😁👏
Yani erkek bâkire değilken kızda bekaret araması saçma. Ancak günümüzde durum bu. Hal böyleyken kızlar biraz zeka gösterip kendilerini korumalı diye düşünüyorum.
Katiliyorum alti ustu 20 sene sabretcen sonra onundeki 40 yil free seks : D
Herkesin kendi aile yapısı farklıdır. Bazılarına normal gelebilir onları elestiremem ama benim karakterime uymaz terk ederim...
Bunu evlenme teklifi sırasında söylerse kaybeder bence... Aşk sevgi cesaret ister cesur olup en baştan herşeyi anlatmak konuşmak lazım.