Sevdiğiniz kızla evlenme kararı aldınız. Bakire olmadığını söyledi size ne düşünürsünüz?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa arkadaşlar nedir bu düşmanca sözler birbirinize? birisi orada diyor ne kadar geniş miden var annen kız kardeşin yatsa sorun etmicekmisin falan daha neler neler yazmıssınız. mini etekli veya degil güzel bir kız gorup bakınca aklınızdan neler geçiyor kim bilir genel konusmuyorum ustune alınmasın herkes ama aranızdada vardır ne gotururdum be diyen sen gordugun her kıza benimde kardesim annem var diye mi davranıyorsun ki dort dortlukmusun sen? her boku yiyorsunuz sonra evlencegim kız bakire olsun. oldu canım sen bakir ol ki bakire kız iste o zaman haklısın. dinimizde namus kadında yok sadece zar da namus demek değil. kadın icin namus neyse erkek içinde o. okadar zaman bekleyip taa evlenecegin zaman söylüyorsa yalan söyleyeceginden degil sana söylemenin bir yolunu bulamadıgı içindir düşün zamanında sevmiş birini onu kaybetmemek için yatmış nerden bilsin terkedilcegini ya da tecavüze ugramıs vs sana gelip bunları anlatabiliyorsa durustse o insanda art niyet arama zaten. senin kız kardeşinde olabilir ilişkiye zorlanan kandırılan tecavuz vs evlilik hayali kurmasın mı o kız kursada ne korkularla kurar evlenicek olursam ne dicem nasıl anlatcam bana inancakmı der. bunlarıda düşünün.
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılDinen uygun değildir diyen arkadaşlar bir açıp okusunlar.
Kadin veya erkek ikisinden biri bakir değilse o evlilik uygun değildir.
Bekaret isteyen adam, bakir olmak zorunda dinen!
Zina sadece kadına haram olan bir davranış değil, erkek yapar diye bir ayet inmedi. Bilginize!100 Yorumla
Bekaret kavramı, Türk toplumunun büyük bir tabusu halindedir. Erkek milleti olarak bizler, evleneceğimiz kadında bu yönde bir olumsuzluk dilemeyiz.
Fakat bu tartışılması gereken bir sorunsaldır. Herkes kendisine göre düşünür ve öyle dizayn eder hayatını. Kimin ne düşündüğü önemli bu konuda ama genel anlamda kimse evleneceği kadının dokunulmuş olmasını dilemez. Bu erkek için de geçerli olmalıdır o halde. Kızın bakireliği ile erkeğin bakirliği eşit koşulmalıdır mesele namus ise. Sorun şurada; bunu kadın yaparsa namussuz, erkek yaparsa namusludur (başarmıştır bir şeyleri)
İşte başta bu görüşü yıkmak gerekir. Elbette kişinin iradesine hakim olabilmesi büyük bir başarı. Örneğin ben, bakirim. Kimseyle cinsel ilişkim olmadı. O halde bu, gerçekten seveceğim ve evleneceğim kadının karşısına tertemiz çıkmak için bir uğraşıdır, başarıdır. O halde benim de evleneceğim kadının bakire olmasını istemem gayet doğaldır.
Bütün bunlar tamamen irade meselesidir. Bu bağlamda geçmişi temiz olmak, iki taraf için de muazzam bir duygu olmalıdır. Bir taraf temiz, bir taraf kirli "olmamalıdır!"89 Yorumla- +1 yıl
@ahmetoral Şimdi, yorumumun tamamına binaen, yaptığın yoruma bakalım. Diyorsunki, "bir taraf kirliyse diğer taraf da kirli olmalıdır"
Oysa buradan direkt böyle bir şey çıkarmak doğru değil. Ayrıca soruya göre bir cevaptır son paragraf. Kesinlikle iki taraf da temiz olmalıdır, bu bağlamda bir taraf asla kirli olmamalıdır. Yorumun bütünlüğünden bu çıkarılmalıdır. - +1 yıl
@ahmetoral Erkeğin kirli olması pek önemsenmiyor ki? Problem de burada zaten. Kadın bakire değilse bakir olmayan erkek için de aynı muamele yapılmalı. Ama böyle bir şey olmadığı için erkeğin bakir olmaması pek önemsenmiyor, aksine taktir ediliyor. Biz böyle bir ülkedeyiz. Anlayacağın, bir şey olmayacak.
ne fark eder? her şey bakirelik mi? aynısını ben söylesem 'aşkım ben bakir değilim' desem? at gözlüklü insanlar namusu bacak arasında arar.
6430 Yorumla
Soran+1 yılAsıl namusu karakteridir bence
Soran+1 yılTam o işin eri olan zaten bulamaz ki
Soran+1 yılşu an bunu okuyan varsa üzerine alınmasın herkes öyle demiyorum ve ben başı kapalı çok kız gördüm sokak ortasında bile bir şeyler yapan ve bana gelip Allah konusunu açıyorlar kusura bakmayın ama ben onlardan daha dindarımdır. O zar da bebekken çeşitli hastalıklardan korumak için var. Adet gördüğümüz zaman bile genişliyor o zar alt tarafı 2gram kan mı yani? Bence bana gelip her şeyi anlatsın daha iyi. O zarı duran ama yapmadığı kalmayan o kadar çok kişi var ki önem verenlerin çoğu onlarla evlenecek eminim
- +1 yıl
Ya bu iş neden baş örtüsüne kaydı kardeşim :) Bir yorum istiyorsun ve yapılıyor düşünceler paylaşılıyor. Kapalılar şöyle :) Işid meselesinde Müslümanlar Şçyle :) şunlar şöyle bunlar böyle bizim için öenmli ama istisnalar konuya değişik anlamlar katıyor. adi Allaha emanetsin. Yorumda da söylediğim gibi ar zarda değildir.
- +1 yıl
Namus bacak arasinda degilde nerde ve bu kiz bakire degilse bunun neresinde namus sakin yanlis anlamayin ama arkadas yorumun benim orf ve adetime aykiri tabiki kendi secimi herkesin nasil yasayacagi ama namus iki bacak arasindadir bunu unutma Allah korusun kizin ayni seyi yapsa bu yorumu yapar misin cok merak ediyorum
- +1 yıl
Muhtemelen sen bakir değilsin bu düşüncen de o sebepten ötürü.
Bakir olduğunu düşün daha kimseye el sürmediğini düşün bu yaşına kadar nefsine hakim olabildiğini düşün karşına çıkmak isteyecek olan kişiden bunu istemeye hakkın var mı yok mu bu da iki?
Yakınından olan bir kişi dediklerini yapsa yine bu kadar rahat yorum yapabilir miydin bu da sonuncusu? - +1 yıl
ya beyler bırakın şu iyi aile çocuğu numaralarını. şu siteden bi' kız size sevişelim dese elinizde avucunuzda ne var ne yok bırakır gidersiniz. biraz akıllı düşünün. gözünüzdeki at gözlüğünü de atın bi' kenara. hayat sizin sandığınız gibi değil. öyle bi' kız çıkar ki karşınıza kafanıza sıkarsınız. benden bu kadar.
- +1 yıl
ulan sen kim oluyorsun da benim iyi aile çocuğu olmamı yargılıyorsun senin gibi edep haya yoksunu mu bu millet?
Yaptığın onca iğrençliği kapamak için o yüzden mi kaçamak cevap veriyorsun?
Söylesene kızına yakınına senin millete davrandığın gözle baksalar yine bu kadar geniş olacan mı?
Tabi Mevlana'nın söylediğine geliyoruz yine '' Bozuk olunca maya; ne ar tanır ne de haya! '' - +1 yıl
Allah akıl fikir versin sana str2145...
- +1 yıl
like like like (y)
- +1 yıl
helal olsun kanks :D
- +1 yıl
@str2145 çok şey fark eder işte. Ne yani senin sevgiline afedersin sana gelene kadar 20 kişi atlamış olsa yine de kabul edecek misin bu durumu. Yani herşeyi geçtim ne bileyim insan yediremez lan. Bırakın bu ezber laflarını asıl at gözlüğü sizde. Sizin gibi yani bu profilde gözükmeye çalışan insanlara acıyorum ben. Namusu bacak arasında aramakmışta bilmem neymiş. Ulan sizin yaptığınız ne sanki. Aslanım sen yanlış anlamışsın. Herkes namusu bacak arasından ibaret sanmıyor. Sadece düşünsene senin canından çok sevdiğin, değer verdiğin, dokunmaya bile kıyamadığın güzel gülüne daha önceden başkası dokunmuş ulan!! Hiç mi zoruna gitmez. Tamam bu durumda ne yapayım bende seviyorum ve böyle kabul edebilirim onu diyebilirsin ama işte sonuçta sen onun ilki olmayacaksın sırf bu Yüzden ben istemem arkadaş. Tabi aynı şeyler erkek içinde geçerli..
- +1 yıl
O zar hastalıktan korunmak için sadece emin ol :) Bunu bazıları kendini savunmak için kullanıyor nedense. Senin kardeşin 10 kişiyle beraber olsa ne hissedersin? İzin verir misin birisiyle yatmasına? O zaman namus bacak arası değil madem evlendikten sonra da yatsın birileriyle.
- +1 yıl
bu dini inançlara ve kültüre göre degişir nasıl str2145 arkadasın dedıgıne ben saygı duyuyorsam ki bir kızın erge verebilecegi en güzel şey bir erkegin onun için ilk ve son olmasıdır vs.. bu böylee gider madem namus bacak arasında degil senın ananı bacını karının v. s.. baskalarıyla yatıp kalkması senın içinde sıkıntı degıldır buda senın hayatın ama ben senın pezevenklıgıne saygı duyuyorum by str
- +1 yıl
bacak arasında dğilde nerde?
- +1 yıl
Yani... Evliyken bile bir kere komşuyla yatmış, ne fark eder? Bir kerelik olmuş işte. Sonuçta bu da bir ihtiyaç... Sonra bir kerede bakkala vermiş çok mu? Onca şey alıyor, o da bir kere vermesin mi?
Liste uzar gider.
Namus, "SADECE" bacak arasında değildir.
Ama bacak arasında hiç olmadığını söylemek de ayrı bir namussuzluktur! - +1 yıl
Oh Ln rahatlığa bak. Tek bir şey diyip başka konuşmayacam. Yapılan tek hata hariç olarak söylüyorum bunları.. Nefsine yenik düşüp yapar bu sorun olmaz ama İHTİYAÇ MOLASI gibi ondan bundan zevkini alanla olmam ben manyakmısınız l*n siz? Bir kere İslamiyette bu tür şeyleri bir araştırın yahu. Bu ne rahatlık bu ne genişlik. Hataya düşüp 1 defalık yapan tamam da gerisi olmaz. Bende o 16 kız 50 erkek gibi ( - ) veriyorum.
- +1 yıl
Seninde kimden olduğun meçhul ozaman din kısmını geçtim örf ve adetlerini bile verememis bir ailenin çürük tohumu sıfatında bakıyorum bende senin gibilere. Aksini düşünen at gözlüklü oluyorsa senin görüşün hangi mandiranin ürünü?
- +1 yıl
Size göre zar bir kızın namusu demi?
Hayır değil , o zar sadece ergenliğe girene kadar o kız çoçuğunu mikroplardan koruyarak yumurtalıklarına zarar vermemesidir. Siz erkekler ilişki yaşıyorsunuz fakat neden bakire olmayan bir kızı istemiyorsunuz evlenmek için? karşınızdaki kişiye neden saygı duymuyorsunuz? sonuçta sizde yaşadıysanız?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
55
Cevap
257Cevap
Çok derin bi konu her düşündüğünde yeni sorular ortaya çıkıyor beyin nöyronların s2lmiş gibi oluyor. Bence kadın cinselliğiyle ve erkek cinselliğinin farkındandır tüm toplumlarda küfür ettiğimizde eril küfürler ederiz bir erkeği bile sövdüğümüzde güzel kardeşim, * dediğimizde iş ana, bacı, karıya kesilmiş oluyor hatta birisinin babasına top diyoruz mesela yani sikilmiş olmak feminenliği olumsuz kabul ediyoruz hiç kimse birine tarih boyu küfür ettiğinde "babana veriyim, kardeşinin üzerinde hoplayayım demez" kimse evli birinin karısına gidip ben kocanla * demez desede karısı iyi yaptın bacım der boşanır ki bu bacım küfürüde feminen dişil bişey, amma bir erkeğe başkası gelip karını tost yaptım dese iş sarpa sarar baba bu aptal yerine konulma kandırılma değil daha aşağılık bi hiss veriyor evrimsel psikolojiyle alakası vardır bu hissin, geçen tavuğu yakaladığımda horoz üzerime atladı artık o yeme, içme, sıçma gibi temel şeylerin olduğu beyninde ne düşündüyse nasıl sinirlendiyse, bence günümüz dünyasında erkekler feminenleştirilmeye başlıyor ya da erkek maskülenliğine kafa tutuluyor, bende erkek gibi istediğimi yaparım falan havaları, birde bakire istiyorsan bakir olacaksın diyorlarda bunlar bakir erkeği ezik görüyorlar, hep bu kari kizla işi olmayan erkekler aldatılıyor karisinin başına pervane olan erkek ceptedir kadinlar için, böyle erkekler kadınlar tarafından arzu olunmaz bilinçaltında, kadınlar başkalarının arzuladığı erkeği ya da pek elinde tutamadığı erkeği severler demeselerde bu böyle zaten dedikleriyle istedikleri hep farklı oluyor. Gelelim erkeklere, erkekler çoğu zaman dişil kadınları sever onlarla ciddi ilişki düşünür, her istediğini yapan maskülen kadını sevmez istediğiyle yatanı sevmez kadinin her yattiği erkek onda bir iz birakir, kadinlar duygusal bağ kurar cinsellikte bunun için sonraki ilişkilerinde eskilere özlem duyar, erkekler böyle değil erkekler için cinsellik basittir duygusal bağ kurmaz ana odaklanır sonra bitirir. Arkadaşlar bu feminizm ayakları günümüz hayatının rahatlığından çıktı ortaya. Dünya yeniden kurulmaya başlasa bunlar yine kendi cinsinin rolüne dönecek yine tehlikeli işleri erkekler yapacak bunlarda çocuklarını büyütmeye başlayacak. Neyse vel hasılı kelam bakire olmayan kizla evlenilmez evlenip boşanmış kadın istisnadır.
00 YorumlaBu soruya cevap yazmamiin nedeni karşıma çıkan senaryo ve verdiğim tepkileri paylaşmak... su soruda yazdığın durumu birebir yaşadım... Çok sevdim o da beni çok sevdi...3 yıllık hir iloskiydi... Evlenmeye karar verdik her ilişkide olduğu gibi ayrılık oliyiordu... Bu ayrılıkların birinde sen git başkasıyla yat... Herşeyini ver ki ben istediğim an istediğim yerde yapabilecek olmama rağmen yapmadım... sonra baristik söyledi bana beyler dünyam yıkıldı resmen... Neyse seviyorum yılları vermişim... Zaten aramızda mesafe de var devam ettim ama aklımdan çıkmıyor en son kıza kaç kere oldu çok acıdı mi arkadan da yaptın mi gibi sorular sorarken buldum kendimi çok zoruma gidiyordu birgün nihayet yaklaşık 2 ay sonra dedim kusura bakma bu seni evlensek bile ömrünün sonuna kadar kafamdan atamam ben ayrilalim... Sonra bitti... Ben yapamadım yapana helal olsun... Çünkü bu olay affı olan bir olay kulun affetmesi önemli değil yeter ki Allah affetsin... Ben ayrıldım ne oldu... gitti başkasıyla evlendi... Allah mesut bahtiyar etsin... Ama ben yapamadım
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. O zamana dek sakladigi icin , muhtemelen iyi olmaz.. kandirilmis gibi hissederim.. bastan soylese kabullenebilirim muhtemelen cok seviyorsam. ama... onca zaman gizlemek ve sonra soylemek , kendini kakalamak gibi de alabilirim belki... isin cok zor.. her seyin bozulmasi da olasi bir ihtimal... bakire olmadigin icin degil, bunca zaman enayi yetine koyup neden sakladin , dirust olmadin denecek.. belki ofkeyle daha, da sey soylenecek.. umarim bunlar olmaz..
20 YorumlaArtık bırakın bu işleri. Nice kızlar tanıyorum gezmediği kucak kalmayan, yemediği halt kalmayan "bakireyim"diye geçinen. .. Bekaret zihinde ve kalpte olan bir şeydir. .. Hiç bir kız arkadaşımda böyle bir şey aramadım! Sormak ya da onu bununla yargılamak bile saygısızlığın dik alası!!! Hala bunların tartışılıyor olması bile insanoğlunun, daha doğrusu insanlığın bir arpa boyu yol olmadığının en büyük göstergesidir. Hele ki şu son günlerde yaşanmış olan (aslında yıllardır var olan ancak görmezden gelinen) acı olaya rağmen hala insan müsfettelerinin namustan böyle hayasızca bahsedebiliyor olması daha da acıdır!!! Neyse fikrim belli herhalde. Sen adam olmayı becer de sonra kadınlar hakkında yorum yap!
50 Yorumla
+1 yılBu soruya her cevap verdiğimde ortalık karışıyor arkadaş grubumda. o yüzden kimseyle tartışmaya girmek istemediğimi belirterek sadece şunu söyliyeyim,(Elde olmayan sebepler dışında) Nikah masasından kalkma sebebim olur o derece katıyım bu konuda ben, izahı açıklaması da yok benim zihniyetimde bu durumun. GEri kafalıyım ben günümüz şartları için yani.. Yok sevdim yok aşıktım vs. Allah a inanıyorsan imanının sana emrettiği kurallardan ( ZİNA ETMEYİNİZ vb ) asla önemli olamaz.. Evleneceğim kişi de beniim gibi olmalı kısacası...
20 Yorumla
+1 yılbakire olmadığını soyledı ve evlenecegız namus iki bacak arasında dıye dusunuldugu ıcın bu toplumda kızlar bekaretını korumak ıcın anal ılıskı yasıyor kocası bekaretını alınca namuslu kız aldığını sanıyor asıl namussuzluk bu sekılde erkegı kandırmaktır
70 Yorumla
+1 yılboşa konuşuyorsunuz bence bir adam bir kadaını sevmış ıse evlenecegın kadından once oda yapmıs ıse ve kedında evlenmeden once asık oldugu ınsanla yasamıssa yasamıstır zaten hıc yapmayan yapanı almaz hep yapanda bunu kafasına takmaz yasama tarzlarının bambaşkayken sız neden bırbırınızı yıyorsunuz kı bu kadar daddar olmayın bakir bir adama zarı olmayan kadının namusunu bakıre bır kadına da bakır olmayan bır adamı anlatamazsınız herkes anlama ıstedıgı gıbı anlar ama hak verdıgım ve benım de dusundugum bır sey var kı o da ilkini kocasıyla yaşamak çok guzldır dıye dusunuyorm.
42 Yorumla- +1 yıl
teşekkr ederim :)) sagoln
+1 yılvalla ben tek eşliyim. Daha öncesinde cinselliğe evlenmeden giren biri benimle cinselliğe girmek için evlenmeyi niye bekliyor diye düşünürüm. Ben kendim yapmadığım bişeyi yapanı isteyemem valla ben kıskanırım darlanırım bunalırım. Düşündükçe de çıldırırım. O yüzden kızlar size tavsiyem Sizinle evleneceğini düşündüğünüz kişiyle yapın. Boşuna sizinle evlenen kişinin canı sıkılmasın bu çok kafaya takılan birşey ben de takıyorum. Takmıyorum diyenin erkekliğinden şüphe ederim ve gelsin eşiyle 3 lü yapalım da derim. Çünkü takmıyor.
21 Yorumla- +1 yıl
Bunu evlenene kadar söylemezse evlenmem dediğim gibi yukarıdakileri düşünürüm. Bunu ilişkinin en başında söylerse evlenirim sıkıntı yok. Namus dediğin bacak arasında değildir tamam ama bunu yapan beyniyle karar vermiyor mu arkadaş? Gidiyor herşeyi yapıyor sonra gelip namus bacak arasında değildir diyorsa ben ona dönerim. Senin bedenin bakire ruhun oros. pu derim.
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Allah korusun öyle bir şeyi öğrenirsem bir bıçak gibi kesilir tüm sevgim. Değil evlilik yüzüne bile bakamam. Başkasının koynunda, başkasının altında yattığını bildiğim bir kadınla nasıl aynı yatağı paylaşırım. Başkalarına göre bu namussuzluk olmayabilir ama çok net ve kesin söyleyebilirim ki bana göre bu namussuzluktur.
50 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 353 cevap paylaştı.
+1 yılİş evliliğe kadar gelmiş hala söylemeyip bunu son dakkaya saklamışsa kusur bakmasında güvenimi altüst etmiş demektir güvemediğim insanıda ne koynuma nede nikahıma almam!!
Mesele bakire olup olmaması değil
Zaten bunu bilmiyosam aramızda bişey olmamış emektir cinsel anlamda
Ben elimi sürmezken o benden bunu saklamışsa en büyük hatayı yapmış demektir
Olup olmamasının sevdikten sonra bir önemi yoktur ama bunuda benden gizliyosa yani...40 Yorumla
+1 yılzina hem erkek hem de kadın için günahtır. kur'anda herkes dengi ile yuva kurmalı yazıyor. eğer bir erkek bir kadınla zinada bulunup bakire bir kadınla evlenirse kul hakkı yemiş kadar günaha girer. çünkü o kız ona caiz değildir. eğer bir kadın biri ile zinada bulunup bakir bir erkekle evlenirse aynı şekilde günaha girer çünkü ona da caiz değildir o erkek. önüne gelenle yatan bir erkeğin bakire kız isteme hakkı yoktur tıpkı bakire olmayan bir kızın bakir erkekle evlenmek istemesi gibi.
72 Yorumla- +1 yıl
sen ne saçmalıyosun ya kafana göre kuran-ı yorumluyosun? herkes dengiyle evlenmeli sözünden sen bunu mu? çıkarıyosun. kuranda ve onca hocanın dediği şudur, Tövbe ettiyse bidaha yapmadıysa yapmayacaksa ve pişmansa sorun yoktur. bunun cinsiyeti yok ve herkes kendi günahından sorumludur yani sen eşisin diye onun o günahına evlenerek ortak olmazsın. zina yapan kişi "Allah'la hesaplaşacaktır ve vicdanıyla, eşi de olsan sana bişey demeyi düşürmez önceki yaptıkları, eğer sana baştan anlattıysa, ya kabul edersin ya da etmezsin bu kadar basit"
- Cinsel Yaşam konusunda 407 cevap paylaştı.
+1 yılöncelikle şunu belirtmek istiyorum tabiki olabilir çok sevildiği taktirde amaa ben bekaretini kaybetmiş (kız olsam erkekte) insana kolay kolay güvenmem çünkü kimse kusura bakmasın aldatma ihtimali çok yüksektir. çünkü iki taraf içinde bir yaşanmışlık vardır ve erkek karısını ya da kadın kocasını yatakta yetersiz bulduğu anda gözler dışarıya kaymaya başlar. kimse kimseyi kandırmasın bu dar kafalılık değildir. namus tabiki bacak arasında değildir sadece bu tip bazı kötü sonuçlar doğurabilir.
ayrıca konuya cinsellik etiketi eklenmeli..01 Yorumla- +1 yıl
Rızasıyla kaybetmesi çok itici bir durum. Kim ister, ama bir de şöyle durumlar var. Ya onlar gibi mağdurluğundan kaybettiyse? İtirafı yapan kişi bunlardan biriyse? www.gazetevatan.com/.../
Damacanın, leyleğin, eşeğin bile mağdur olduğu bir yerde yanıtları her olasılığı ele almadan veriliyor. Daha bir tane "nasıl olduğuna bağlı" yanıtı çıktı.
valla bu benim başıma geldi. elim kız eline değmemiş. bir kıza aşık oldum. herşey çok güzeldi. sonra bakire olmadığını öğrendim. bu, tabiki bakire olmadığını öğrenip ayrıldığım 4. hatundu. en çok zoruma giden benim el değmemiş olmam oldu. bunu farkedince ve bakire kız bulma olasılığım olmadığını anlayınca bir uyanış yaşadım. şimdi sevişebildiğim kadar çok hatunla sevişiyorumki evlendiğim hatuna karşı 1-0 yenik başlamıyım :)
30 YorumlaBıraksın bu ucuz numaraları eğer adam olsaydı en başından söylerdi bak durum böyleyken böyle önceden söylüyorum ki ona göre hareket et sonradan yalancı durumuna düşmek istemem diye açıklama yapması gerekirdi yapmadığı için bunun altında art niyet ararım
30 Yorumla
+1 yılYorumlara baktim da kendini temizlemek icin kapalilara laf atmışsin."Ben daha dindarim"
Böyle bir saçmalik olabilir mi? İnsanin kendini temize çıkarmak için kendisinden olmayana laf atmasi kadar ezikçe , cahilce birşey yok.
Madem bu kadar dinine düşkün bir insansın neden dinimizin kesinlikle yasaklamış oldugu zina fiilini isledin? Bunu yaparken "dindar" olarak da tanimliyor muydun kendini? Yeter artik kapalilara laf atmayi , ne isler ceviyordur bunlar demeyi kesin. Kapalilardan madem daha dindarsiniz bir muslumana namus konusunda iftira atmanin ne kadar gunah oldugunu bilmeniz gerekir degil mi? Kaldi ki siz pekcok kapaliyi bu sekilde zan altinda birakiyorsunuz. Ayrica da aci ama gercek eig 'taki arkadas da dahil bu onemsemem , gerikafalilik diyenlerin hepsi evlenirken oyle kizlar arayacaklar. Burada tribunlere oynamak diyoruz bunun adina. Kendini kandirmaya , avutmaya devam et hade.20 Yorumla
+1 yılseks herkesin zevk aldığı bişey erkeklerde zar yok tabi rahatlar. hic bir erkek evlenene kadar bakir kalmiyo ki bakire kadin istiyo. Herkes seks yapmak ister ve bu cok dogaldir çünkü seks bir ihtiyaçtır. Madem seks yapmak günah o zaman kimse mastürbasyonda yapmasın. Mastürbasyon yaparkende bir hayal ediyosun. düşünmek ayıp değilse yapmak neden ayıp. seks sayesinde şu an burada bu kadar insan var. seks kötü bişey değildir. Ayriyeten düzenli seks hayatı olmadığı için bugün tecavüzler, kadın cinayetleri var.. Gecmiste birileri biseyler uydurmuş ve biz o uydurmalarin pesinde hic sorgulamadan ilerliyoruz biraz ufkunuzu açın ve araştırın. seks yapan erkek o* degilse seks yapan kadinda o* degildir. Zar kadınların hastaliklardan korunması içindir. Orospuluk gercekten de beyindedir. Bu yüzden artık iyi insanlar olup iyilik yapın ve de seks yapın.
51 Yorumla- +1 yıl
masturbasyonun günah olmadığını kim söylemiş? hele ki birilerini hayal ederek şefvetle düşünerek masturbasyon yapmak? kesinlikle haramdır. çok zorda kalındığı zamanlarda zinadan kaçınmak için yapılır evde durduk yere yapmak günahtır. diyorsun ki zar kadınların hastalıklardan korunması için iyi o zaman 15 yaşında kızın zarı bozuldu bir erkekle yattı hazır bozulmuşken bir kaç kişiyle daha yattı. eee artık zar olmadığına göre neden hasta olmuyor? saçmalamayın. aids hastalığının neden doğduğunu biliyor musun? aynı deliğe bir sürü erkek girip izini bırakınca bir süre sonra kadın enfeksiyon geçiriyor ve aids oluyor sonrada bunu bir kaç erkeğe bulaştırıp hep beraber ölüp gidiyorlar. dinde yasak olan şeylere bir bak hepsi zararı olan şeyler. seks yasaktır! ama hanımınla aşkıyla yanıp tutuştuğun o kızla evlenip seks yapmak günah değil hatta istediği kadar yapabilirler kadında erkekte. kadın sadece 1 erkekle. erkek sadece 1 kadınla
İvittt. . Simdi erkek arkadaslarin yorumlarini okumadan tahmin edeyim. Aman bekaret nedir et parcasi, asil namus kafadadir, benim icin sorun olmaz diye siralamislardir. Eger cereyan eden birlikteligin taraflari statu olarak sosyete ya da sosyeti ozentisi olan kesim mensuplariysa bunu pek sorun edeceklerini sanmiyorum. Ama enin de sonun da ne kadar moderlesirse modernlessin, ahlak namus karakter olgusu degisirse degissin enin de sonun da ozune doner. Turk erkegi karakteri aile yapisi ve sosyal dayatmalardan oturu karanlik bir gecmisi olan kadinla ilk evliligini yapamaz. Yapsa bile o kizin calkantili gecmisiyle bilinc altinda ugrasmak zorunda kalir. Adil olmak adin kizlarda savunacaktir ben sanki senin ilkinim diye. Kadin kendini evliligine kadar saklamali bekaret onemli degil diyen erkekler hayatlarin da boyle bir tecrube yapmadiklari icin bol keseden aticaklardir. Tecrubeyle sabittir. Turk erkegi bekareti onemsemesi gerektigini evlilige kadar anlamaz (Ilk evlilik deneyimiyse elbette)
00 Yorumla
+1 yılhahaha malesef türkiyedeki erkekler hep böyle :) bekaret düşkünü ama kendileri her bo ku yer aferdersin :)
benim öyle bir takıntım yok ama sevdiğim kızın kötü kalpli olmasını istiyorum herkese aşağılayan gözlerle baksın o yeter49 Yorumla
Soran+1 yılAhaha :D Neden kötü kalpli? :O
- +1 yıl
bilmiyorum :/ iyiler çekmiyor
- +1 yıl
sen bakma bu sitedeki örümcek kafalılara hayatını istediğin gibi yaşa umarım ailen baskıcı değildir
Soran+1 yılBende iyi biri değilim ki ve ayrıca Karısını Öldüren adam da mı bu bunu yaptı diye öldürüyor? Neden Kocasını Öldüren kadın sayısı bu kadar değil? Aşırı sorgulsyıcıyım ya
- +1 yıl
ölümlerden korkuyorum kanka ölüm deme ama iyi biri değilsen taparım sana 😂😂
Soran+1 yılBu sadece bir örnekti 😄😄
- +1 yıl
oki ✌️😄
- +1 yıl
@ANiSe kardeşim olur kendisi :)
şöyle bir durum var.
o kişi bunu bu saate kadar söylemedi ise beni sadece cinsel manada istemediği içindir. bunu ya benle beraberken başkası ile giderdiği içindir ya da benim onu kullanmamı istemediği içindir. ki böyle kişilerde mutlaka geçmişinin pişmanlığı vardır.
bilemem. açıkçası ben böyle birisini zor kabullenirim. hoş ben bakire olsa da zor kabullenirim ya. bilmem dayı zaten oldum olası kılı kırk yararım.
ama merak ettiğm siz bir yerde kapalılardan dem vurmuşşunuz. her türbanlı gördüğünü müslüman sanma ama her gördüğüne de saydırma arkadaşım. gün gelir sana da saydırırlar canın yanar.00 Yorumla
+1 yılBen Erkek olsaydım büyük konuşmak istemem ama istemezdim.. Sevsemde içimde şüphe olurdu.. Talihsiz bir olay geçse başından belki evlenebilirdim ama gidipte kendi rızası ile olursa istemezdim...
Keşke bizde Erkeklerin ne B. k yediğini bişeyle Anlayabilseydik Çok isterdim :D60 Yorumla
+1 yılPeki olaya birde şu açıdan bakın. Düşünün ki bakire bir bayanla evlendiniz siz onun ilkisiniz çok istediğiniz düşündüğünüz gibi. Yıllar geçti o evli bayanın gönlü başkasına kaydı gitti onun oldu ya da sizden memnun olmadığını farketti veyahut onunla ilgilenen birine bir anlık zaaf ile kendisini verdi sizin ruhunuz dahi duymadı o zaman ne olacak. Aldığınızda bakire değil miydi bu hanım ilki sizsiniz. Demem o ki bekaretten ziyade aklına fikrine bakın nasıl ki erkeklerde cinsel ve duygusal ihtiyaçlarını gideriyor ise kadınlarda hakeza aynı şeyi yapıyor, ilkte size dürüstçe söylemiş ise bunu mesele haline getirmeyin ilerleyen yıllarda bekaretinden ötürü almayıp'ta bakire diye aldığınız bayanın namustan uzak davranışlarını'da yaşamak durumunda kalabilirsiniz.
31 Yorumla- +1 yıl
Peki bunu evlilik kararı alana kadar söylemeyen bir kız olduğunu düşün. Ben şahsen düşünürüm madem bakire değildin niye benimle birlikte olmak için evlenmeyi bekliyorsun? derim. Beni o birlikte olduğun adamdan daha mı az sevdin? derim. Çünkü kardeşim aslında Türk kızlarının yabancı erkeklerde arayıp da bulamadığı özellik Türk erkeklerince mevcut. Kıskanmak. Eğer sevmek sevilmek önemli değilse gidersin yaparsın istediğini. Ama önemliyse biraz kendine sahip çıkacaksın. Namus 2 bacak arasında değil ama bu karar bacaklarla verilmiyor. Namusu bozuk olmayan evlenmediği birinin altına yatmaz.
Gizli Üye(30-35)+1 yılYazmislar buraya herşey bekaret değil diye l*n bigit mk :D o sizin kocanizin ggenişliğidir bisey diyemem ama gunumz şartlarında yok haci öyle bisey sen gitcrn ben bakire değilim dicen oda iyi karsilicak bide evlenme karari alinmiş dalgami geciyosun sen ya çocuk oyuncagimi saniyosunuz siz bu isleri anlamıyorum gerçekten
60 YorumlaEğer bir erkek gerçekten seviyorsa karşısında ki kızı ses çıkarmaz ama o olay asla kafasının içinden çıkmaz. Her gün daha beter düşünmeye başlar, unutmuş gibi yapsa da her gün sevdiği o kadınla diğer erkeği düşünür ve kıza karşı nefret besler bilmeden. Sonrası da belli işte yalnızlık ve psikoloklar.
Yaşamayan bilmez hadi eyvallah.10 Yorumla
+1 yılTÜRKİYEDE BAKİREL İK ÇOK ÖNEMLİDİR AMA KARŞINDAKİ İNSANA DA BAĞLI BİR KIZ NASIL BİR ERKEĞİN İLK AŞKI OLMASINI İSTİYORSA ERKEKTE SEVDİĞİNİN BAKİRE OLMASINI İSTER VE BU EN DOĞAL HAKKI BENCE VE HERŞEYİN İLKİ EN GÜZEL OLANDIR BENCE DÜŞÜNSENİZE 7 8 ERKEKLE YATMIŞ BİR KADIN TATMİN OLAMAZ Kİ MANTIKLI OLAN BU BAKİRELİK ÖNEMLİ
10 Yorumla
+1 yılSoğurum tabi. Hiç namus kafadadır mevzusuna falan girmicem. Benim dinimde uygun değil böyle birşey. Biz nasıl bekliyorsak oda bekleyecek bir zahmet. He birde kendi bakire ruhu o.. olanlar var. Allah ikisinide başımdan uzak tutsun.
90 Yorumladaha önce başıma geldi buna benzer bir durum sevgilimdi benim dediğim şu oldu
" olur insan hatalar yapar benden öncesi önemli değil asıl önemli olan biz olduktan sonraki benden sonrasıdır "
yapacak olan insan her türlü yapar insanın bacak arası değil aklı bozuk olmasın yeter ki...32 Yorumla
+1 yılYahu körler sağırlar birbirini ağırlar olmuş bu resmen.. ben bakirsem eşimin de bakire olmasını istemem en doğal hakkım.. ha bakire olup öpüşen beya başka şekilde yapan yok mu var.. bakirenin anlamı sadece bacak arası değil , bakire temiz bayan anlamındadır.. tecavüze uğrayan bir bayan temizken , zarı olup her boku yiyen pistir.. bakirenin anlamı zarı olan kişi demek değildir.. seçtiğin eic dediğim gibi körler sağırlar birbirini ağırlar olmuş
32 Yorumla- +1 yıl
+ 1
- +1 yıl
Eyw @tahirseymen
20 yaşında falan bakireliğini kaybeden kızı anlarım oda ancak şöyle. erkeği çok sevmiştir evlilik hayalleri kuruyordur erkekte bunu kandırmıştır tamam evlencez ama hadi önceden yapalım falan diye. belki öyle bir kerelik olmuş olabilir AMA 15 yaşında veren bir kızda kusura bakmayında evlilik hayali kurmayacağına göre o yaşta? demek ki kendini tutamayan bir kızdır o. ben kendimce. %90 kabul etmezdim. ha sebebinide illaki dinlerdim eğer ki çok geçerli bir sebebi varsa. (zorla vs.) vede ben ona deli gibi aşıksam belki %10 ihtimalle olabilir ama ben kendimi 20 yaşındayım bir erkek olarak tuttuysam. inşallah Allah karşıma bakire bir kız çıkarır.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 780 cevap paylaştı.
+1 yılbu tarz sorularda artık cevapları okumıcam :D
sıtenın genel sevıye baya bellı artık
cunku okudukca sınır kat sayım artıyor
bu konular hakkında genel fıkrım e tavrım bellıdır uzun uzun yazmaya gerek duymuyorum
kaldı kı bu cevabı okuyan kısı de az cok anlamıstır
sorusu ve sorunu olan belırtebılr yorumda22 Yorumla- +1 yıl
:ASD:FG: :DD
O degilde şimdi ben çok sevdiğim kizla evlenecek olsam sevgilim bana bakir degilsin senle evlenmem dese ne olurdu? Bana göre bedenler değil beyinler or*pdur
70 Yorumla
+1 yılbütün kızlar sevişiyo ediyo bekarete dokunma diyo asıl sahtekarlık bu siz hayatınıza evleneceginiz kadar sevdiğiniz güvendiğiniz birini sokmussunuz ne bekareti sorguluyosunuz saçmalık
81 Yorumla- +1 yıl
çok haklısın bekaret dursa bile hemen hemne herks sevişyr zaaten bunu herkes biliyor buna nedemeli yaa
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılCevap veriyorum ; o kizla o erkeğin evlenme karari alma sebebi sek bakire olmasi ve güzelliğiyse,,,? O iş bozulur yani başlamadan biter.
Ama, o kizi sevdiyse kalbini ruhunu karakterini beğendiyse ve kendine uygun gördüyse,,,? Bakire olmadığını öğrenmesi hiç birseyi değiştirmez. Kalpler birlikte atiyordur çünkü. :))
Naçizane bunlarda benim dusuncelerim...10 Yorumlaeger gercekten sevıyorsam zaten bır cok sey gerıde kalmıstır benım ıcın onemlı olan benle olan yaşantısı bana kattıkları o yuzden gerı donmem evlenırım
70 YorumlaGerçekten seviyorsam, değer veriyorsam ve bunların aynısını ondan karşılık olarak gördüğüme güveniyorsam benim için bir sorun olmaz ama ben bunu daha öncesinden sorarım. İş ciddiyete binmeye başladığı sıra bu konuşulur.
50 YorumlaNamus hem bacak arasidir hemde karakterdir. Tabi erkekler nede olsa abaza demi ne farkeder onlar icin? burdaki bazi erkeklerin sozune guvenme sen burada sorun degil derler sonra benim evlenecegim kiz bakire olmali der cunku evlenenecegi kizi edepli ve namuslu ister. Tamam tecavuz edilene bir sozumuz yok ama sen her halti ye sonra namus bacak arasinda degil diye kendini avut. Kusura bakma agir konustum ama gercekler bu.
41 Yorumla
+1 yılKabul edecek kadar adam degiler derim ! Ben bu konu hakkinda bir kizin en guzel ceyizi namusu olmali 5 dakkikalik zevk icin neyine kirtletipte baskasinin kollarina girecen
70 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evlenmem. Bakire olmadığını baştan söyleyecekti. Evlenme kararı alacak aşamaya geldiysem en az 2-3 sene geçmiştir. Bana bunu başta değilde 2-3 sene sonra söylüyorsa kusura bakmasın. Baştan söylenmeli böyle şeyler bağlanmadan, birbirini sevmeden. Böyle bir durumda da salaklığıma yanarım, heba olan 2-3 seneme acırım.
10 YorumlaOncelikle etme bulma dunyasinda yasiyoruz. Kimsenin din orf adetine karismam ben hanefi mezhebindeyim. Sonucda ilişki gercekden önemli birsey sevişmek herkizla sevistim ama her kizla iliskiye girmedim. Ya saf bir cocuk dusunun hic kiz arkadasi olmamis odami patlak alacak yani kizlar ne kadar önemli degil deseniz bile zar önemli. Bundan yıllar once manisada bir kiz sevdim oda sevdi aşık oldu benden önce biriyle iliskiye girmis ve bunu bana soyledi dedim kabul ederim oda dedi ben edemem yalvardim yakardim ama kabul etmedi sonra dusundumki ben yapmadim neden baskasinin yaptigini alayim kabulleneyim ki dusunsene yillarca sen bir kizla o seviyeye gelmemissin ama biri gelmiş k. bkmayinda hic bir erkek kabul etmez buyuzden kizlar kendinizi kandirmayin kizlar cok saf bikere bozulsun bir kosiyle kalmiyor çünkü sahsen hep ikinci kişi oldum ;) iyi günler
00 Yorumla
+1 yılÇok kafa takmayın bu konulara yahu. Sen nasılsan karşına da o ayarlarda biri gelir zaten sen istesen de istemesen de. Ha bir şeyi isterken önce aynaya bakmakta da fayda var.
60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir kız bakire olmayabilir. bu demek değil ki her önüne gelenle yatmış. Belki tecavüze uğradı, zorlanıldı. Belki çok sevdi kandırıldı vb. bilemezsiniz. Zaten bu gibi durumlar başından geçen kadınlar bir daha çok zor güvenip, ilerde evleneceği adama ne diyceni düşünerek iyicene kendini kapatıyo. Arkadaşlarında dediği gibi bakire olup her haltı yiyen arkadan veren vs. bir kız yerine, başına gelenlerden ibret almış bana herşeyi dosdoğru şekilde (iyi ya da kötü) anlatanı saklamayanı seçerdim. Hem burada görüyoruz kapalıyım da bilmem ne diyen kızlar bile canım istiyo napabilirim sizce ( kapalıları kötü göstermek için demiyorum bu arada ) diye yazarken. ben olgunluğa erişmiş bir bayanın cinsel isteklerinin arzularının olmadığına inanmıyorum. Dolayısıyla bakireyim diyen bile hiç yoktan güvendiği sevdiği bir erkekle bişeyler yapmıştır. Üstüne alınan alınır arkadaş.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürkiye'de bakire olmayan bir kadınla evlenmek aptallıktan başka bir şey değil , genelleme yapmıyorum ama çoğu kadın evlendikten sonra yine eskisi gibi devam ediyor. Çok var etrafımda kadın evli zarını diktirip kocasını kandırmış şimdi ilk kızlığını verdiği çocukla gizli gizli birlikte oluyor. Hele ki erkek kadını tatmin edemiyorsa o kadın kocasını evliliğin ilk haftasında aldatır. Bakire olmayan kadına güvenilmez , Türk kadınlarının çoğu evlilik öncesi tadını aldın mı rahat durmuyorlar hep istekli hep doyumsuz olurlar. Misal yabancı bir kadınla rahatlıkla evlenebilirim onlar ayarını nerede duracaklarını biliyor ama yok Türkiye'de evlilik öncesi ilişkiye girmiş bir kadınla asla.
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Güüler erkek derken?
+1 yılnasıl olduğunu sorarım. sonrada ayrılırım. eğer biriyle ilişki yaşamışsa direk ayrılırım. çünkü ben öyle bişey yapmadım. temiz olarak kirlenmiş bişeyi kabul edemem. kabul etsem bile bir gün mutlaka patlak verir çok kötü olunabilir. uygun ve düzgün bir ilişki hayat olmaz.
10 Yorumla
+1 yılOnemsemeyenlere bakiyorumda amma edebiyat yapiyorlar coguda gercek hayatta onem veren kisiler aslinda ama onemsemeyenlerde kiz itiraf ettigi zaman yuz ifadelerini gormek isterdim nasil bir saskinlik yasarlar dusunsene sevsigin kizla evlenme karari aliyon kiz daha yeni bakire olmadigini itiraf ediyo
10 Yorumla
+1 yılnamus kesinlikle kafadadır kimse basına ne geleceğini bilemez bir erkekte olsa bayanda olsa kişi kızı olur kardeşi olur illaki byn bir yakını olur yanı çok görmemek gerek hiç birşeyi hem bakiredir ama kim bilir neler yapmıstır bilinmez ewlenirsin sonra aldatır bunlarda çok oluyor sonuçta allah herşeyin hayırlısını nasıp etsin...
10 Yorumla
+1 yılEvlenirim evlenmem diyenler bosuna yorum yapiyorlar sonucda allah iki seyi degisdirmez kazanacigin rizki ve evlenecegin kisiyi. allahin emri degismez allah sana bakire olmayani yazdiysa kaderden kacamazsin. herhalde herkes kaderini kendi yazdi saniyor.
41 Yorumla- +1 yıl
Senin kader anlayışını çözemedim
Özellikle bakire kız arayan erkeklere şunu söylüyorum sen bakir değilsen bakire isteme lüksün yok namus niye hep kadına yükleniyo zina hem kadın hem erkek için günah yani namus sadece kadında değil bu kadar geri kafalı erkekle bir arada yaşıyoruz ne güzel
33 Yorumla- +1 yıl
Doğru. Kadın yapınca namussuz oluyor, erkek yapınca erkektir, yuapar. Yok yaa. Dinimiz zinayı kadına haram, erkeğe zevk olarak kılmadı. Kadın için neyse erkek için de odur. Kadının fahjişesi varsa erkeğin de vardır. Toplum erkeği bazı konularda çok üstün yetiştirdiği için erkeğe serbesttir anlayışı hüküm sürüyor. Bu gibi konularda toplumu değil İSLAM Dinini esas alırsanız doğruyu bulursunuz.
- +1 yıl
Bana şunu açıklar mısın , kadın zengin değilken zengin erkek arıyor , kadın kültürlü değilken kültürlü erkek arıyor , kadın güzel değilken yakışıklı erkek arıyor ama yok kadınlar hep masum erkekler kötü. Herkes istediğini isteyebilir , bunu karşısındaki kişi kabul etmesi yeter.
Evlenirim ama şöyle hocaya götürrüm büyük yemin ettirim namaza niyaza başlarsa Allah için ibadetini yaparsa kapanırsa alırım yok derse ne alıcam
116 Yorumla
Soran+1 yılAhaha :D Bakireyim ama anlamadığım tek şey erkekler bu kadar şeyi yerken neden iki bacak arasında ki zar bu kadar önemli? Hayır kendi o şeyi yemeseydi. Erkek zevkine bakıyorsa kızda bakar yani sonra kadın erkek eşitliği
- +1 yıl
Ya sen nesin ya eminim bakiresin ama yemedigin kalmamıştır burada gelip ahkam kesme Kadın Erkek islamda eşittir yanlız eşitlik birebir aynı olmak anlamına gelmez? biz sünnet oluyoruz görevimizi tamamlıyoruz sizde kız olun kızlıgınıza sahip cıkın napalım yanı cocugu bızmı dogruralım eşit degilseniz biz emzirelim eve hırsız girince sizmi korucaksınız buyur su videoyu izle az araştır konus https://www.youtube.com/watch?v=r5wvAB3BRuM
Soran+1 yılCanım evime Hırsız girse her iddasına varım ki çoğu erkekten daha iyi hallederim. Erkek gibi kızım l*n Allah dışında başkasından korkum da yok
Soran+1 yılCanım kusura bakma ama herkesin ağzından başka bir laf geçiyor ben Kuran'ı okurum daha iyi hiç kusura bakma yani videoyla olacak iş değil o
- +1 yıl
https://www.facebook.com/zakirnaik?ref=profile adam hatim indirmiş Sayın cübbeli ahmet hoca gibi cocuklktan başlamış Kuranı-Kerimde yazanları söylüyor yoka inkarmı ediyorsun?
Soran+1 yılPardon ama burada bir inkar mı var? Yazılanı görüp okumak, birinden aynı şeyi söylüyor olsa bile bin kat iyidir. İnsan kendi yorumunu her türlü konuşurken katar.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEski sevgilim bakire değildi. Benden önceye dayanan bir olaydı. Ben ona diger kızlara davrandıghımdan daha farklı davranmadım. Sonuçta olan biten herşey benden önce olmuştu ve ben onu tanıdıgımda oldugu gibi kabullenmek zorundaydım. Bunlar ufak tefek şeyler. Ben nice namuslu geçinen kaşarlar tanırım duvarların arkasında örtülerin altında ne haltlar karıştıran. Namus bacak arasından kurtarılmalıdır. bu kadar basit değildir namus.
50 YorumlaKarakteri güzel olsun diye bir laf mı var ya . karakteri güzel olsaydı evlenmeden kızlığını vermezdi. Evet namus iki bacak arası. Namusu olan gidip helali olmayanın altına yatmaz
92 Yorumla- +1 yıl
Burdan at gözlüğü diyen arkadaşa girsin bu cümle :D
ben bisey demem normal bence biz yapiyorsak onlarinda hakki var tabiki... kizlar size bir önerim eger bakire deyilseniz ve aradim erkek iste budur diyorsaniz, kendinize asik ettirmeden bakire deyilim demeyin aklinizda bulunsun
70 YorumlaOyle bir toplumuz ki şuraya dusuncemi yazamaya cekiniyorum. Bakirelik cokta onemli degil yuz kişiyle kırıştırıp bakire olmak ya da bir kere inandıgı sevdıgı kişiyle bunu yaşayıp bakire olmamak? Tabiki bakirelik cokta onemli degil yazsam birsuru mesaj gelir şimdi tanışalımmı diye ;-) kafa yapımız cok geri nizim cooookkk
22 YorumlaBunu bana en başında söylemeliydi. Evleniceğimiz sırada söylemesi sevgili olduğumuz sırasında beni aldattığı anlamına da gelebilirdi. Bu olmasa bile benden uzun süre birşey saklamış olduğu anlamına gelir ki benden birşeyler saklayan biriyle ben zaten birlikte olmam.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 317 cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşlar İnsan Namus Ve Şerefi İçin Yaşar. Namusu Bacak Arasında Arayamazsınız. Örneğin ; Kız Evlendi Kocası Vefat Etti. Belli bir Süre Sonra Da Evlenmeye Karar Verdi Sırf Bu Yüzden Evlenmemezsizlik Yapamazsın. Biz İnsanlarımız Cahil Olduğu Sürece Bu Zihniyet Le Gittiği Sürece Türkiye Hiçbir Yere Gidemez. Burdan Hem Cins Olan Erkekler Böyle Namusu Sürekli Bacak Arasında Arayanlar İçin Sen Bakir Değilsin Diye Kızda Senle Evlenmezsin.
00 Yorumla
+1 yılşimdi sana bunu soran adamında bakir olması lazım bunu sormak için ha ben bunu göz önüne alırım çünkü ben yapmadım ben yapmıyosam sende yapmıcan tahminimcede seni bir güzel patlatmışlar şimdi g*t korkusuna seni bir oğlan alırmı diye dolan artık. hıammmına
00 Yorumla
+1 yılNamus iki. bacak arasinda degil karakterdedir demissin o zaman sende bakire degilsin yavrum kendini. bilen karakterini kisiligini bilen bunu. yapmamasi gerektigini. bilir istedigi kadar sevain sevdigi biri elbet bir gun. ona sahip olacak kudurmanin anlami ne oldu sen onunla zevk icin. yap sonra ayril evlenecegin adamda kicina tekmeyi basi. ca namus iki bacak arasinda degil o zaman sevgi askta iki bacak arasinda degil
30 YorumlaBen erkek olsam kabul etmem. Sonuçta bir kızın hayatı boyunca koruması gereken tek şey namusu
151 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru demiş.
+1 yılönemli değil. pişman olduğu bir ilişki yaşadığını söylesin yeterki...
50 Yorumla
+1 yılevlenme kararı alınma aşamasına gelindikten sonra pek bir önemi olmaz ama yinede nasıl olduğunu ne kadar olduğunu bilmek isterim sonuçta çok özel ilk anı benimle geçirmedi, ayrıca günümüzde bakir erkek de kalmadı zaten benim düşünceme göre bakir değilsen bakire ile evlenmeye pek hakkın yok en azından zorlamaya, Kur'an da bu konuya değiniyo zaten herkes kendi gibi biriyle evlenmeli diye
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir erkek olsam sorarım yani bugüne kadar neden söylemedin diye. Bazen fiziksel, kişinin elinde olmayan bir şeyden dolayı olabilir ama, diğer sebeptense... Evlenme durumu... sanmıyorum.
55 Yorumla- +1 yıl
Tebrik ederim
Cevap sahibi+1 yılNe için?
- +1 yıl
Cevabin icin mantikli
Cevap sahibi+1 yılAnladıım...
- +1 yıl
Sevindim
Bakire olmadığı için kizmam bana yalan söyleyip yumurta ağıza gelince bakire değilim derse beni kandır mis olur. aptal yerine konmak beni kızdırır. bastan soylesin kabul ederim. herkes bir hata yapar. önemli olan tövbe etmesi
30 Yorumla- Devamını Gör (252)
Devamını Gör(297)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevdiğiniz kızla evlenme kararı aldınız. Bakire olmadığını söyledi size ne düşünürsünüz? +1?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler