AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
259Cevap
hangi şartlar altında ve kaç kere yaptığı çok önemli...
biride bir binide bir ne farkeder yapmış işte
Evlenicek kadar tanimis givenmisim simdi donemem kararimdan kim olursa olsun nasil onceden diyebilirdiki bunu onuniyice tanimadan dese yuzune mi bakardim haklidir yine bile evlenmeden once demis daha ne evlenirim
Herkes bu konuda da farklı farklı konuşur bakire olsun ben de bakirim diyende haklı önemli değil namus bacak arasında olmaz diyende haklı
Namus bacak arasında olmaz evet beyinde olur. Bu kararı bacaklar vermiyor sonuçta. Namusu olan da böyle bir karar vermez. Gidip evlenmediği birinin altına yatmaz.
Ben bakir bir erkeğim ve bakire kız isterim böyle bir şey söylerse büyük konuşmayım ama kabul etmem herhalde çünkü ben takıntılı bir insanım kafaya takarım mutlu olamam mutlu olamazsam da mutlu edemem Allah kimseyi bu duruma düşürmesin çok zor bir durum hem kadının hem erkeğin kendini eşine saklamasından yanayım ben.
Ben bekliyorum kadında bakirelik önemliyse erkektede bakirlik önemli ben bakirim ve tekmeyi basmak en doğal hakkım.
İnsanlar anlık hatalar yapabilir kimse peygamber değil. Bende yaptım bu hatayı ve söyledim nişanlıma. gerçek sevgi böyle şeyleri umursamaz ama bunu söylemeden önce adamı tanımak lazım diye düşünüyorum.. ben sevgiliyken söylemiştim.. m
Durduk yere insan ben bakire değilim demez. Demek ki o işlere girişmişsiniz ki söylemişsin. Yoksa ayaküstü söylenecek bişey değil. Senin nişanlının da diğer erkeklerden farkı yok üzülerek söylüyorum
O erkek bakiremi birde öyle düsünmek lazim. Bakire degilsem. degilim yani adam kabul etmese coookta umrumda
Erkek bakire degilse sorun cok daha büyür zaten :)
Umrumda degil. Valla kimseyi ilgilendirmezki evlenmeyi kabul ederse eder etmese defolup gider bukadar basit. Kizla yillardir birlikte olan bir insan. Evlenmeye sira geldiginde kizdan bakire olmadigini duyduktan sonra o kizdan ayrilabiliosa. O erkek saten sevmemistir ki ADAM degildir o erkek benim gözümde. bizim Türk erkekleri elin yabanci rus alman vs vs binlerce kisinin altinda yatan kadinlarini cocuklarinin annesi yaparken iyi. Ama türk kizi bakire degilse kasar oluyo. Vayy bee :). Ozmn biz tùrkler yabanci erkeklerle evlenelim onlar icin bakirelik önemli degil.
Şuanda gülme krizine girdim :D
Isine gelmeyince gülersin
alışmıssın kızım milletin altında gezmeye bugün ona veren yarın başkasına verir boşuna orospuluğunu örtme kadının herşeyi namus ve edeptir
Nerden biliosun pic. Önce git anana bacina sahip cikta gel
l*n inşallah samsunlu değilsindir sen
Sizene yaa. Allah allah bakire olmadigimimi söyledim
Olmasam bile kime nee sizene? . Samsunluum. Nolmus?
Şişman kadınlar neden evlilik öncesi ilişkiye giriyor.
l*n o. rospu sen namusunu simdi koruyamamışsın evlenince nasıl koruyacaksın kocan seni devamlı milletin altından mı toplayacak onuda marifet gibi yazmıssın
Sizeneee.
dünyanın en gerzek ve anlamsız sorusu. ve ben de buna cevap veriyorum. evet psikopatım ve evet beynim yandı.
Gule gule derdim heralde bilmiyrm ama cok snrlenrdm tabi bu olayin icyuzunu once ondan dinlerdm belki kiz teccavze ugramstr olayn her zmn ic yuznu ogrenmeden önyargılı olmasin kimse :)
namus bacak arasında degıldır dıyenler burada kelıme oyunu oynamasınlar. sokaklarda goruyoruz gıdıp ona buna vermedıgı halde adı cıkmıs kızlara o* kasar dıyenlerı. o yuzden kelıme oyununa grek yok.
Hic farketmez tanıdıgım kızlar var olaya bu sekilde bakan is olaya gelince bakireler ancak onun dısında yasamadıkları sey kalmamıs ayrıca ne olur sanki yanında mutlu olabiliyosan gerisi hikaye
evlenme kararı alana kadar ben onu öğrenmiş olurum. dolayısıyla düşünmem :)
Evlenme değilde sevgiliyken yaşadım yolu verdim Yalancılar :)
Bunu en başından söylemeliydi diye düşünürdüm o an ve bu duruma epey tepki verirdim. Çünkü kendini bağladıktan sonra sana, bunu söylemesi tilkiliktir.. Böyle kızlara da pek güven olmaz..
Evlenme kararı alana kadar geçen sürede neden söylememiş?
Bişey düşünmem ne olacak bumda ne var milleti biliyoz burada g. ötten verdim bilmem ne yaptım hamile kalırmıyım ama bakireyim diyolar bumu doğrusu bumu bakirelik geçmiş geçmiştir bitmiştir
Evlenme kararı almadan bu konuları konuşurum yattım diyip aciklama yaparsa kabul ederim yok yapmadım diyip Gerdek gecesi öğrenirsem o olmaz işte adam gibi başından geçen herşeyi anlatcak bana
10 nu soru ama bence cvb su olmalı bunu basta bılmelı ve ona gore karar alınmalı
Bekaret kafadadir bacak arasında değildir. Insanlar ne dusunurse onu bulur bu işlerle çok yormayin kendinizi. Bir kadının fikridir namusu. Herşeyi herkes yapabilir sana sadık kalıyorsa aklın takilmasin bunlara.
bekaret kafadadır diyosun ya en çok ona gülüyorum. zeki bir insan bekaretini vermek istemez zaten öyle kızları çok gördüm ben.
büyük bir hayal kırıklıgı yaşarım ama seviyosam onunla olurum
Eskiden bütün kızlar bakireydi. Bakirelik önemliydi. Şimdi neredeyse bakire kız yok bakireliğin önemi kalmadı. istesende bakire bulamıyorsun...
ayrılmaktan başka çare kalmaz bende gereğini yaparım. sevgi , aşk bunların hepsi bir yere kadar eğer ki boyut evliliğe kadar gelip bu son nokta söyleniyorsa hiç olacak iş değil. sadece giden günlerime yanarım o kadar :)
Kendim ne kadar temizim önce ona bakarım. Karsiyi eleştirmek kolay
Sen her haltı ye kız arkadaşınla yat her haltı ye hatta boz, sonra bakire kız ara öyle dünya yok paşam ne yaptıysan aynısı sana evlendiğinde gelecek..
cogu erkek yatar kalkar ama iş evlenmeye gelince bakire kiz arar.. cok yanlis! artik 2014 yilindayiz bu tarz olaylari sorun etmemek gerekir. ve bazi erkekler de tecrubeli kadin ister, oyleleri de boyle seyleri hic sorun etmez sormaz bile...
Haklısın..
* git tecrübrni kocanla yaşa bu vatan müslümanların yurdu zamana göre mi değiştireceğiz dini hayvanlar bile kıskanıyor eşini (domuz hariç)
Kerhanedeki kadınlarda tecrübeli gidip kerhaneden kadınmı alsınlar ya saçma sapan konuşup insanın sinirini tepesine çıkarmayın biraz nefsinize hakim olun yatıp kalkmayın
salakmisiniz siz kafaniz bu kadar basiyor iste.. siz beni bilip bilmeden yorum yapamasinjz, benim yorumumun altna cevap yazamazsiniz ne dusunuyorsaniz dusunun, ben bildigimi yazdim hadi basin gidin l*n burdan!!!
Ağlama ^^
Bu misal aynı arabaya benziyor hadi araba bir kere kaza geçirmiş göze batmaz ama sen trafiğe çıktığın zamanlar hep kaza geçirmişsen kusura bakma kimse o kızıda arabayıda almaz.
Bir kere kaza geçirdiği zaman göze batmıyor ama değeri düşüyor arabanın yarı fiyatına gidiyor mesela :) ne biliyim hele ki erkekte bakirse bakire bir kız istemesi çok doğal bir hakkı
Ferrariyide yarı yarı verecek halin yok değecek sevecek kişiyi tanıman lazım ruhumu bakire yoksa.. bacak arasımı
Evlenme kararı alana kadar söylememişse zaten bana güvenmediğini düşünürüm. Ayrıca da böyle bir durumu kabul edemem. Kimse kusura bakmasın. Evlenilecek kız bakire kalabilen kızdır.
madem bakire değildin neden bana vermedin diye düşünürdüm :D
Kiz mabettir, gizemdir, kesfedilmemis topraktir, en degerli hazinedir kendisini sahibine saklamalidir... Yani ben bir dakika bile dusunmem o konusma o saniyede bitmistir asla yuzune bile bakmam.
Kadınlar mal mıdır ki sahibine saklamalıdır diyorsunuz?
Onca konusmadan bunu cikartiyosan sende var galiba biraz
Kız haklı
Eksileyen kizlar ayrica karsi yorum yapan kizlar.. bakire olmayanlar galiba :)
Ben bakirim ve bakir biri çıksın isterim hak ediyorum çünkü ama istisnalar çok şey değiştirir birini kabul etmiştim mesela bir şey ldu beni terk etti :) zar ar demek değildir. Hayırlı çaylar :)
Ben erkek olsam ben bile soğurdum kim bilir kaç kişi ile oldu diye
daha önce söylemiş olsa okadar sorun etmezdim ama son ana kadar beklettiği için o ana bağlı olurdu
insanın kalbi kabul etmez bence yani ben kabullenemezdim ve ayrılırdım
Önemli olan ruhunun bakire olması, fahişe ruhlar dünyayı esir almışken bakir ruhlara ihtiyacımız var!
Bekarlar bekarlara , dullar dullara. Ben dulum ve bekar bir kız ile evlenmem.
evlenme kararı aldıktan sonra öğrenilecek bir şey değil o bence
Ben şahsen dizilerde olduğu gibi bir senaryo olmadığı sürece orada bitiririm bu işi
İlk başta söyleyeydi iyiydi
aslında sorun etmemek gerek ama beraber olduğu kişiyi etrafta geziyosa gözüme batıyosa keserim o kişiyi
Evlilik kararı almadan önce tanistigimizda söylese eyw ama karar aldıktan sonra söylerse kullanır atarim
evlenme kararından sonra ortaya çıkıyorsa sorun var bu son dakikada söylenecek birşey değil arkadaşım. başlarda bişey söylese ok ama bu karardan sonra çıkıyorsa kapıyı ahanda burda.
ayrılırım onu ilk zamanlarda söylemesi lazım ama yine ayrılırım ciddi düşünmem
Zaten işe ciddi başlandıysa bunu başta söylemesi gerekirdi yumurta dayandıktan sonra söylemesi tamamen kandırmaca olur en başta söyledikten sonrada devam edip etmemek karşı tarafa kalmış
Ruhu patlak olmasın. Et parçası dediğin nedir ki? Namus iki bacak arasında değildir.
Kardeşim namus 2 bacak arasında değildir çok doğru söyledin. Sonuçta sevişen kişiler bacaklarıyla karar vermiyor de mi? Kendini evleneceği adama saklamayıp başkasıyla birlikte olmuş birisi herşeyi yapıp sonra "Namus bacak arasında değildir ki " derse ben ona derim ki " evet senin bedenin bakire ruhun or. pu olmuş " Herşeyi yap sonra 2 bacak arasında değildir. Ulan neredeyse git bul o zaman da seni evlenmediğin biriyle yatmaktan alıkoysun.2 bacak arasında değildir diyenler namusu nerede arıyor çok merak ediyorum.
Sen şimdi bu dediğimden bunu mu anladın. Ne kızlar var anal yoldan oral yoldan her boku yiyolar evlendiği adamın karşısına gelince bakireyim diyorlar. Anladın mı ayrıca kimse kimsenin namusunu bulemez.
En başta söylemesi gerekiyor die düşünüorum ama ben erkek olsam asla istemem
asla ve asla :) benden önce kimin altına yatmışsa gidip onunla evlenmeli.. Allah'a şükürler olsun öylesi denk gelmedi.. uzak dursun aileme yakışmaz.. sende kendini tatmin etmeye soru sorma bence.. hayatının yanlışını yapmışsın
Abaküs çalışıyor ;) Evlenme kararı almadan önce söylerse düşünülebilir ama sonrasında öğrenirsem yakarım çırasını
vazgeçerim evlenmekten. ben kimseye dokunmamışsam karşımdaki insanında kendini dokundurmamış olmalı
Evlenmeye karar alana kadar sakladığı için ayrılabilirdim
aşkım kızlarla oturuyoduk rüzgar esti uçtum agacın dalına oturdum orda bozulduu. s. s. s. :D :D :D
hahahhaa
Git verdiğin kişiyle evlen derim çünkü ben bakirim o zaman bn de gidiym biriyle ilişki yaşiyim ödeşelim yani
hem kendi hem ruhu bakire olsun zor bir durum şöyle yaparım böyle ederim demek yanlış olur allah karşılaştırmasın öyle insanlarla
erkekler genelde bu işi daha önceden çözer işi evlenmeye getirmeden ayrılırlar neden derse acık kapı der unutur bence
cok seviyorsam bir şartla oda tecavüze ugradiysa olur çünkü bes dakikalin zevkin lekesiyle. bir ömür olmaz yani
Bakire değilse değil önceden naptığı beni ilgilendirmiyor benimleyken beni sevip sevmediğine bakarım ben :)
asıl namus karaktermış miş vay namus bacak arasında degilmiş miş sizin ananız kızınız bacınız başkalarının altından geçerken siz hazmı alıyorsunuz memlekette ne çok p**evenk varmıs
hahah süperdi bu:)
ablacım bu çok sıkıntı bir konu be. böyle al milleti topla bir konferans salanonda binlerce kişi tartışalım bunu. çünkü aslında ben dahil hiç kimse ne düşündüğünü tam bilmiyor
daha önce söylemesi lazım bunu tamda o anda söledi ise bozarımonu
ya ne önemi var banada verir olay biter iyi l*n namus iki bacak arasında deilmiş peki nerdesin karakterdeymiş l*n karakterli olsa verirmiydi evlenmeden ne l*n buuuu
Ozaman bütün ılıskı yasamıs erkekler karaktersız
O ilişki yaşayanlar karaktersiz olsn kızlarla yaşıyor
O ana kadar söylenmediyse zaten ayrılmak en doğrusu