Güncellemeler
+1 yıl
Cevap verecek yok mu
ikimizde aynı cevredeyiz komsuyuz ve aynı mahalledeyiz. Sizce uçarı bir kız mı ister? Ama bana öyle gelmedi ne kadar uçarida olsa duruş olarak normal duruyor ve de 30lu yaşlarda olmalı belkide düzgün biri istiyordur hayatında sizce?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
knka zigtir et aw gelmez sana desene nerden tanıyon beni tanıdığımdan değil o çocuk o yolun yolcusu kendi cevresinden birini bulana kadar yolda bulduklarının üstünden geçer
Dip not Aw sadece tahmin kdkdkdkdks
Belkide oda düzgün biri istiyordur? Düzgün biriyle konusmak istiyordur?
La bu devirde özellikle bayanlar * arıyor aw artık erkekler de öyle düzgün kimse kalmadı ülkede herkes bozulmuş aw
* bu ne dediğim gibi aslında içinde bir masumluk var gibi, birde annesi beni beğendi yani sadece dediğim gibi iki kolunda dövmeler bide içkiler felan filan gerçi artık düzgün insan kalmadı. Herkes bozuk işte o yüzden bu bozuk şu böyle diye diye hiç kimseyle tanisamiyoruz ne yapsam sence içinde iyilik yokmudur illa ortam seviyor diye kötü biri mi?
Belki bikmistir oda boş kızlardan normal biriyle arkadaşlık etmek istiyordur
knka illa benden de geçsin diyorsan takıl bak çocuğa umarım senin dediğin gibi biridir ciddi düşünür evlenirsin ki hiç sanmıyorum ama sen gene içini ferah tut en fazla takılmış olursun
Ben o tarz bir kız değilim ki, üstümden geçsin v. s evlilik insanı değil gibi ama orası kesin.. bende umut bağlamam öyle bir ekledim yani öyle bir şey gerçekleşmeyecek çevrelerimizde bir ayağını denk alsın
ya slk ml öyle mi dedim aw üstünden geçsin mi dedim senden geçsin yani seninle çıksın seninle takılsın manasında dedim kdkdkdkdkd evlilik insanı değilse ne diye peşine düşücen sgtr et hatta onu takipten de Çomar valla bak çıkmaz aklından görmezsen unutursun demedi deme yani
Henüz eklemedim ne bileyim ilerde evlenir hani öyle duracak değil ya demek ki annesi evlenmesini istitjyor ki beni görünce süzdü durdu
Hemen ne evliliği düşüneyim ki olursa olur olmazsa olmaz aman modundayim yani :)
Knka bence senin mod şey sadece laf dkdkdkkd
Aman evlenmese evlenmesin çokta bir şey kaybetmiyorum sonuçta benim gibisini bulduysa otursun düşünsün hajajssj hangi düzgün kız ona baksın 😂 içi boş kızlar bakar yani kısaca
Bence o aşko kuşko kızlardan da hoşlanmıyor yani böyle oturmasını kalkmasını bilmeyen kızlardan hoşlanmıyor bence. aşırı derecede bir sapıklık görmedim ben yani normal biriydi
Nereye kadar hovardalıkla geçecek ömrü, bir çeki düzen versin kendine zahmet olacak ;)
Bu son dediğini bana dedin saydım hiç bir zaman zaten şunun şurasında ne kadar yaşıyacağız çeki düzen bir halta yaramıyor
En iyisi eğlenmeli hayatı yaşamalı