Bir kere çalıştığı yerde gördüm oda görmüştür böyle bakmamaya çalıştı fake hesaptan takip ettim anladigima göre sevgilisi yok birde yeni evimizden çıkarken annesini yolda gördüm beni tanımıyor, ben attığı fotodan annesi olduğunu anladım annesi beni görünce böyle beğenmiş gibi baktı nedense oğluna kız arayan anneler gibiydi. Ne yapayım sizce normalde erkeklere adım atan biri değilim ama bilemedim eklesem bile yazmam yani öyle kalsın isterim kültürel olarakta uyumluyuz aslında ikimizin aileleride aynı yaşam tarzindalar.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bence ilk adımı karşıdaki kişiden beklemektense, sen at. Ne kaybeceksin ki?
Karşıdaki kişi adımı bilmiyor zaten aynı mahalledeyiz evlerimiz karşı karsiya denecek kadar yakın market gitsem evlerinin önünden geciom onun adını bende bilmiyordum ama kardeşini tanıyordum onun hesabından bulmuştum
Olabilir. İlk adımı bir kızın atması kötü bir şey değil, toplumumuzda böyle bir algı var nedense..
Eklemek adım mıdır?
Değil mi? Sen eklersin, o da yazar belki. Yazmazsa da kalsın öyle.
Aynen yazmayı dusunmuyorum öyle kalsın :)
Her iki kolunda da dövmeler var ben kendi halinde biriyim, sizce sıkıntı olur mu ne bileyim belki oda öyle uçarı kızlar istiyordur? Annesi beğendi galiba beni böyle bir süzdü çünkü oğlu evlilik yaşında 30 olmalı kız aradığını ordan anladım
İnsanları dış görünüşüne göre yargılamayalım. Nasıl biri karaktere sahip olduğunu tanımadıkça bilemeyiz. Mantıklı kararlar verebilecek yaşta olduğunu varsayıyorum, içine sinmeyen hareketleri veya konuşması olursa, yapılacak tek şey araya mesafe koymak olur. Şüphe duyduğun an, bitmiştir bence.. Hislerine güvenebilirsin.
Bende çözemedim fakeden takip ettigimde rahat bir ortamı var arkadaşını tanıyorum pek iyi biri değil gibi. Annesine çok değer veriyordu ben 25 o 30 olmalı benim demek istediğim uçari kizlari mi ister kendine ayak uyduran yoksa kendi halinde normal kızları mi
Kendini, ona göre bir kalıba sokma. Olduğun gibi davran, ilgisini çektiysen sana karşı adım atacaktır zaten. Ama anlattığın kadarıyla, rahat ve gevşek bir insan olmalı. Ben de pek güvenebileceğimi sanmıyorum böyle insanlara. Genelde belli bir yaşa kadar her önlerine gelenlerle takılırlar, sonra senin gibi kızlarla evlenirler. Eğer ki öyleyse, böyle bir insana layık değilsin bence.
Bana gelende öyle geliyor evlenecek kizsin felan diyerek. bundan önceki konuştuğumda gecmisimin senin için ne önemi var gibi sen eğlenecek kiz değil evlenecek kızsın diyordu. Bu dediğim çocuğun ise fotografinda erkeklerle içki içmeler felan gibi bir ortamdi ortamı kötüydü yaniii, diğer fotolar normaldi.
Sizce öyle bir konuşmamiz olsa yani o fotoğrafı kaldırmasını istesem olur mu çok kötü bir fotoydu cunkuu
Aranızda oluşacak samimiyete bağlı. İlerlemişseniz, isteyebilirsin. Yine de çok güvenmeyin derim.
Yok olursa olur olmazsa olmaz yani. Sonuçta ben öyle uçarı bir kız olmadığım ortada, keyfi bilir yani. Dış görünüş olarak beğendim ve de, aile yapilarimiz uygun diye peşinden koşmam yani ama eklemekten zarar gelmez sonuçta diye düşündüm
Fotoğraf şöyle arkadaslar iş yerindekiler felan bir havuz gibi bir yere içki içmeye gitmişler yazlık gibi kadın felan yok hepsi erkek üst tarafı çıplak altında da şort var ve sigara içki nargile felan var öyle yani
Ekle
Detayı okudun muu
Okudum
Eeee biraz yorumla
Kardeşim, gider eklersin. Karşılık verirse verir, vermezse sen yaz. Bu kadar basit. Neyine yorum yazayım
Ne yazayım yaniii istek atmak istiyorum tek
Seni beğenirse zaten yazar
30lu yaşlarda aslında yakışıklı biri bence sevgilisi yok belkide sevgililik isteği yok bilinmez ki yani kimseyle sevgili olmak istemiyor bağlanmak ilerlemek istemiyor gibi duruyorr
Eklee
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!