Yakın akrabamın sözüyle şehir değişikliği yaptık onun evinde oturuyoruz?

Uzak bir yerdeydi geldi onu la sorunumuz yüzünden Yengemdende olmuş gibi hissediyorum. Evliliğimize müdahale edip eşimle beni birbirimize düşman edip fitledi. Amacı beni çocuğumla tek bırakıp kahraman olmak. Yakında diğer akrabamin evi var kardeşi yeğenleri ve öteki yengem. Benim önceliğim eşim ve çocuğum ama yengemi dışlamış gibi hissediyorum ve bu hiç hoşuma gitmiyor. Bir insan niye yeni evli ve üstelik yeni bebeği olmuş bir çifte iyilik yapıyormuş gibi yapıp işlerini gördürünce dışlar. Sevdiğim bir insanı kaybettim (akrabam) , artık hiç bir şekilde eski samimiyet olmayacak arada buna üzgünüm, yengem ve kuzenlerimle sorunum yok ama benim akrabam olan adam onları nasıl manipüle etti bilmiyorum. Biraday gelip çocuğumun en güzel çağlarını yakın akrabalarımdan uzakta geçirdim. Öyle dert yanma postu oldu biraz. Geldiler bu ev onların evi ama benim içinden akrabamla yüzyüze gelmek geçmiyor. hoş geldiniz dedim ama aşırı tavırlı. Sanki evladını öldürdüm gibi ben 30'lardayım o 55 civarında onun olgun olması gerekmez mi? Ben selam vermesem selam vermeyecek bile. Aynı ortama girip stres olmak istemiyorum artık. Ben intiharı bile düşündüm bu süreçte. Kimsenin haberi yok. Bir daha kendi huzurumu bozamayacağım. Akrabamsa haddini bilecek evliliğimizi bozmaya niyet etmeyecekti. Evinde kalmayı çok istediğim için kalmıyorum başka imkan yok. Eşyayı toparlayıp taşınmak içinde para lazım. Diğer şehre dönünce de kira için para lazım. Buraya gelmemiz bizi olduğumuzdan daha kötüye sürükledi maddi açıdan. Eğer sallantida bir evlilik olsa ve biz iletişim kuramasak bizi birbirimize karşı doldurup ayıracaktı ya da aramızı oldukça kötü edecekti. Ben onun yerinde olsam gelmezdim buraya. Yüzüm tutmazdı. Hiç bir kötü niyetimiz yokken eşim onun inşaatına yardım etti. İşi bitince de aramızı bozmaya kalkıştı. Siz olsaniz ne yaparsınız? yemek hazırlayıp yukardaki eve yolladım. Ama başka bir şey gelmiyor içimden. Yengeme karşı ayıp oluyor ama bende evliliğimi korumak zorundayım.

Güncellemeler
11 ay
Güncelleme
Güncellemeler
11 ay
...
Yakın akrabamın sözüyle şehir değişikliği yaptık onun evinde oturuyoruz?