Hiç mi sevmedi? Dini inancımı açıkladığımda benden soğudu?

İnanışımı açıkladıktan sonra hemen soğudu, hiç mu sevmedi?

• Ben araştıran bir birey olarak dinimi kendim seçmek isterim. Bu da araştırarak olur sonuçta mantıksız gelen bir dini seçemem. 8 ay önce biriyle çıkmaya başladım onu çok seviyordum.(uzak mesafe) O ise sürekli beni ihmal ediyordu. Ağlamaktan acillik olduğum günleri hatırlıyorum. Geceleri sırf bana biraz daha ilgili olsun diye stresten 3 de uyandığımı hatırlıyorum. Hep beni ihmal etti annem onla konuşmamı istemiyordu çünkü mesajlarımızı okumuş ve böyle bir düşünceye varmıştı. Ben de sevgisini hissetmedim. Ortadan 11 gün kayboldum sadece 12 13 mesaj ve bir arama vardı. Seven bir insan sevdiği olmadan yaşayamaz. Bazen babasıyla işi olduğunu ve müsait olunca yazacağını söylüyordu. Bir gün sonra bile dönmüyordu. Şarjın vs bitiyor diyerek konuşmayı bitiriyordu. Ama ben şarjda bile konuşuyordum onunla. En son bitirme kararı aldım. Nedenini ise ona asla söylemedim. İki üç ay boyunca yaptıklarına rağmen her yazdığında iyi davrandım. Ben sensiz yaşayamamlar vs dolu birkaç ay. Doğum gününü vs kutladım. O zaman bile şansımız yokmu falan diyordu. Ama ben istemiyordum çünkü soğumuştum. Ama kalbi kırılmasın diye annem istemiyor diyordum. Geçen konuşma geçti ve müslüman olmadığımı ancak araştırdıktan sonra buna karar verebileceğimi söyledim. O da ben baya şaşırdı. Ben namazında biriyim dedi. İşte bu gün ikimiz de birbirinden soğuduk bence dedi. Sonra sen de istersen benden nefret et vs. dedi. Tabi ki kendi seçimi nasıl inanışım benim seçimim ise onun da tercihi müslümanlardan yana ama sonuçta seçen bir insan böyle hemen soğur mu
Hiç mi sevmedi? Dini inancımı açıkladığımda benden soğudu?