Bana nispet yaparak beni üzmeye çalışıyordu Ben de ona bu şekilde Meydan okudum sizce ne hissetmiştir?

Eski erkek arkadaşımla 4 5 ay boyunca konuştuk Aslında güzel giden bir ilişkimiz vardı yani onu seviyordum yaşanmış larımız çok fazlaydı onunla, ama gitgide ilgisiz davranıyordu sonra bir bahanesini buldu Ayrıldı benden ve 7 ay boyunca Ben onu düşündüm Unutamadım ona mesaj attım bu sefer hayatına birini almış onu sevdiğini evleneceğini falan söyledi, beni engellemişti şimdi baktım engelimi kaldırmış kızın fotoğrafını profil yapmış ismini yazmış benimle sevgiliyken Ben onun ismini yazmıştım aynı şekilde ama o hiçbir şey yapmamıştı görünce zoruma gitti gerçekten anlamadım yani canımı yakmaya çalışıyor acaba dedim ben de ona meydan okumak için yakın erkek arkadaşı ile buluştum yanımızda bir erkek arkadaş daha vardı etiket yaptım fotoğraf paylaştım ortak arkadaşımız dan dolayı onun sayfasına da düşmüştür ve görmüştür sizce ne düşünmüş olabilir dersini almış mıdır?
Bana nispet yaparak beni üzmeye çalışıyordu Ben de ona bu şekilde Meydan okudum sizce ne hissetmiştir?