Birbirlerinden hoşlanıyorlar ama sorumluluk almak istemiyorlar, sevgili değiller ama sevgili gibi takılıyor. Maalesef yeni nesil ilişki bu oldu. Ayak uydurabiliyor musunuz gerçekten?

Birbirlerinden hoşlanıyorlar ama sorumluluk almak istemiyorlar, sevgili değiller ama sevgili gibi takılıyor. Maalesef yeni nesil ilişki bu oldu. Ayak uydurabiliyor musunuz gerçekten?

Gerçekten doğru bir tespit öncelikle bunun için tebrik diyorum. Ben şahsen buna uyum sağlamak istemiyorum ki zaten olmuyor. Yani biriyle özel duygular eşliğinde birlikte güzel vakit geçiriyorsun ama sanki normal arkadaşmışsın gibi doğru dürüst telefon ile iletişim kuramıyorsun. Kiralık aşk gibi bir şey oldu yeni dönem "flört"ler. Kimse yeterince samimi ve şeffaf değil. Ben piyasadan çekildim uğraşmıyorum artık açıkçası :)
Doğru artık kavramların içi iyice boşaldı maalesef yani içine sıçılmayan ne kaldı ki bir de böyle bakmak da lazım sanırım :)
Laf olsun diye değil de gerçekten aynı fikirde olduğumuzu gördüğüme sevindim. Hala kendim gibi birilerini görmek güzeldi
Bi ekip grup vs bi şeyler kurmamız lazım o halde ahaha
Senin ismi de sürekli pikaçu olarak algılamam peki :D
Burada söyler misin bilmiyorum ama adını merak ettim istemsizce :)
Mesaj olarak söyle bari merak ettim inan :) Tabi senin için de sorun olmazsa sayın pikaçu hahaha
Her şeyi olduğu gibi bunu da kendimize benzetip, kendimize göre ayarlıyoruz.. Bakarsan adı sevgililik..
Ya da tam tersi.. Güya arkadaşlar ama geçen muhabbetler karı-koca arasında geçmemiştir..
Cevap
8Cevap
Netlik severim, iki günde olmak istemem ama sakız etmeyede gerek yok
Sevgilim olmadı hiç ama netlik severim
Yok illa ki sorulur, sevgili olunur. O yüzden flört dönemi gibi saçma olaylara girmeyeceksin.
Çok hızlı gelişiyor ben eski nesil ilişkileri özledim ya değer vardı
Normalinden haberimiz yok birde böylesi mi çıktı şimdi.
Canım isterse uydururum fakat düşündüğüm zaman pek benlik değil gibi. Bir ağırlık olmalı
Yok benim hassas naif kalbim kaldıramaz öyle ilişkileri sjsj
o nasıl oluyor kanka ayagı gıbımı :D
Valla garip bi şey benimde aklım almıyor kfk
bana denk gelırse öyle bırsey kafasına sıkarımkı :D
Ya şimdi kimse sorumluluk almak istemiyor. Zor geliyor. Gelebilir yani 😶
ıyıde o zaman arkadas olunurkı sonuc olarak sevgılılık kavramında ask ve sevgı vardır
Ben eski nesil takılırım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?