Kız arkadaşımla 3 senedir beraberiz ve evlilik konumuz var. Bana söylediği bir cümle var, ağrıma gitti. "Evlenirsek ben çalışmaya devam edeceğim ama eve para vermem".. Kendisine harcarmış sadece.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBunu böyle alenen söylemek cidden terbiyesizlik, ağrınıza gitmesi normal. Ozaman sizde kendinize harcayın sadece, olur mu öyle şey?
Evlilikte birlik beraberlik için, gelirlerin ve giderlerin bir kasadan karşılanması önemli bence. Kadın kazanır, erkeğin eline sayar bütün parayı ve paranın harcanacağına erkek karar verir demiyorum asla! Ama bir taraf “ben kazandığımı sadece kendime harcarım” diye bir sınır koyuyorsa, bence sıkıntı. Bunu söyleyen bir erkekte olsa, ben partnerine iyi düşünmesini söylerim. Ozaman herşeyi ayıralım, herşeyi hesaplayalım. Yenen yemek, yapılan alışveriş, dışarda içilen kahve, vs.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Kardeşim bunlar Erkek = Enayi diye düşünmeye başlamış Bencillik hat safada ben boşuna demiyorum gelmeyin bunların yalandan eşitlikci söylemlerine Her zaman Hem ayranım dökülmesin Hem yoğurdum ekşimesin kafasındalar bunun farklı versiyonuda var Adam çalışıyor köpek gibi 8-10 saat gün boyunca ki yorgunluğu yediği azar mı dersin bi haberler bilmiyorlar Kendileri çalışmam diyor, tamam o zaman evin işini yap bende geçimini üstleneyim Hayır sende temizle diye bekliyor. Şimdi bunun neresi adil neresi eşitlik biri bana anlatsın Hep kendilerine gelince şu vazifeniz sorumluluğunuz dersen Biz kölemiyiz savunması yapıyorlar E peki soruyorum biz kölemiyiz Hem çalışcan hem evi temislicen hem yemek yapcan hem çocuğa bakıcan Lan bu enayilik değilde ne Siz ne güne duruyorsunuz evde süs eşyası gibi yangelip yatmak mı? Şimdi evli olmayan bi adam çocuk istese gitse evlatlık alsa biriyle beraber olmak istediğinde flort etse veya eskort çağırsa bu ikisi arasında ki fark nedir? Koca bi hiç Kimse kusura bakmasın Evet bizim evi geçindirmek sorumluluğumuz bunu yerine getirmeliyiz Bu doğru Ama sizinde kendi sorumluluklarınız var kadınlar olarak eğer çalışmıyorum diyorsan evini çekip çevireceksin buda senin görevin Evlilik dediğin laylay lom kebapistan değil bunu öğrenin Yok ben gelemem diyorsan o zaman otur evde evlilik felanda dusunme
38 Yorumla- +1 yıl
burada anlatılan durumun aynısı dinlemeni isderim. Helal olsun diyorum sana 😇
https://youtu.be/8Ze1wCnRtio - +1 yıl
Her şeye evet derlerse olacağı bu
Kadın, erkeğin gücünü görmek ister - +1 yıl
Öyle işte pitanem
- +1 yıl
Kimi
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Öyle bir şey mi var ya ben evliyim eşim çalışıyor yemek konusunda fazla soylenmem yemeğimi de yaparım yardım ederim mesela maaştan fazla para kaldı mı? Küçükte olsa sürprizler yaparım ona ama aynı çatı altında yaşıyoruz sonuç olarak onun bu kelimeyi kullanması hoş karşılanmaz ben terslerim.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılBurada yorum yazan herkesin haklılık payı var. İkinizde biraz yüksek gelirli olsaydınız, hele yüksek eğitimlilerden sistem böyle yürüyor onların çoğunda zaten ama genel olarak diğer evliliklerde sıkıntılı düşünce, evleninince boyutunu artırmayacaksa yine iyi, artırabilirde.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
52
Cevap
37Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılBeni seven bir kız vardı ve şakayla karışık 'ben çalışır ikimize bakarım sen evde otur sadece beni sev' derdi. 😂😅🤣🤣🤣 O kız seni sevmiyor. Kaçmasan bile evlilik olmayacağını kesinlikle söylemelisin 👍 bu düşüncede bir kızla evlenmek büyük bir hata olur.
220 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Baştan bunu söyleyen biri beni korkuturdu. Ben çalışmasam eğer eşimin durumu iyi olsa bile gene de birikim yapmaya bakar ona yardım ederdim. Çalışırsam kat ve kat daha gazla evime ve eşime harcarım. Sevmek bunu gerektirir sorsalar eşitlikten bahseder bunun gibi kadınlar.
30 YorumlaEvlilik biz olabilmektir. Beraberiz, biriz ve her daim yanındayım demektir. Pazarlık içerisine girmiş bir kadın ile asla evlilik yürümez. Sevgililik döneminde bu tür konuları mevzu eden ve sanki kendi sorumluluğu yokmuş gibi davranan bir kadından ne eş, ne gelin, ne anne olur. İlerde de senin annen, senin baban, senin kardeşin mevzusu olacaktır. Benim çok ama çok zoruma giderdi...
20 Yorumla
+1 yılEv arkadaşı olsaydınız evin her şeyini birlikte kucaklıyor olurdunuz yemeği beraber bulaşığı beraber çamaşırları bir gün o asardı bir gün sen, her masrafı yarı yarıya bölüşürdünüz. Evlenince neden hepsi erkeğin üstüne kalsın ki? ya da kadının? İki insanın birbirine saygısı mı azalıyor yani evlenince? Hoşgörüsü mü bitiyor? Bunları sorgulamak lazım..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılHer konu da eşitlikten bahseden kadınlar, söz konusu para, mal, mülkleri oldu mu Peygamber de, Allah'ta tanımazlar. Parasına dokunmayın da ne isterseniz isteyin yani. Ben olsam bu denli akla, fikre sahip bir kadın ile tek bir saniye bile bir arada kalmazdım.
20 Yorumla
+1 yılGidip de böyleleriyle evlenirsin işte. Az bile
Sonra eşek gibi çalışıp cebinde 5 kuruşun olmadığı halde bide "ev işlerini yapacaksın" diye senin sırtına yıkar. Kaybetmemek için her istedigine evet dersin
Sen evet dedikçe pasifleşir onun gözünde bitersin
O ise pasiflestirdigi adami beğenmeyip çocuğu yaptıktan 1 sene sonra boşanıyor ki.. cniza tekmeyi vurur.
Devam edin böyleleriyle evlenmeye. siz acı çekmeyi seversiniz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 440 cevap paylaştı. Bence bencilce bir davranış olmuş evi dizmeyi erkekten beklerler her masrafı erkekten beklerler düğün masrafındann gereksiz abuk sabuk harcamayı erkekten beklerler ama birlikte geçineceğinizz yuvaya el atmıcak mı? Bencillik başka bir şey değil taktilsel bi davranış ki hoş değil umarım bu düşünceden çıkar hayat zaten hayat arkadaşınla herşeyi paylaşmaktır
00 Yorumla
+1 yılKaçmana gerek yok. Ama öyle bi anlattın ki sanki sana gıcık olmuş gibi söylemiş. Zaten bu şekilde söyleyen biriyle evlenmek hata olur. Sen zorlamazsın zaten parasından versin diye ama onun bu şekilde belirtmesi hoş olmamış sevmedim bu tarzı
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılBazı kadınlar evin yükünü erkek çeksin ben kendi paramı aman kullandırmıyım diye düsünüyor erkekler aptal mı evlenince evin masrafıyla uğrasacak kadın oralı olmayacak birde evlilikte her şey ortak derler tabi ya
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılşşahsen ben diyelim ki bir ebe öğretmen vs. gibi kadrolu memurken devlette. karşımdaki aynı ben gibi devlette kadrolu memur değilse bırak resmi evliliği sevgilim diye bile yannımda taşımam onu. kimse bana ucuz edebiyatlarla gelmesin.. sanane kadının kazancından parasından. erkek gibi erkek ol.
113 Yorumla- +1 yıl
Erkeğin parasını sömürmesini biliyosun ama değil mi? "Bana hediye alsın yedirsin içirsin gezdirsin vs"
Cevap sahibi+1 yılhoppala siz erkeksiniz erkek. her ne olursa olsun kadından maddi şeyler talep edemezsiniz. çöp dahi almamalısınız. ettiğiniz takdirde kendinizde karşı tarafta da gözden düşüş olur. ben açıkcası karısının parasını yiyipte başı dik adam göremedim kendinizi kandırmayın. nasıl ki bir kadından fiziksel güçlüyseniz buda böyle bir gerçek. mesela karımın parasıyla araba aldım deyin kendinizi. toplumda gezemezsiniz. yüzünüze demeseler de kafalarında sizin için iyi şeyler düşünmezler.
kkimsenin parasını yeemedim şimdiye kadar çok şükür. benimle ekonomik eş düzeydeyse fakat benimle eş ekonomik düzeyde değilse benimle işi olmasın mümkünse.
Cevap sahibi+1 yıl@met96 beni senin mal varlığın ilgilendirmez. anlamak istemiyorsun. bırak arabayı bir kuruş dahi istersen istemesen bile karın verse bile sen kendini kötü hissedersin. dene gör. kadın bile ne kadar iyi niyetli yaparsa yapsın çok derinlerden seni gömer. oyüzden limon satın bunu yapmayın. benden demesi.
- +1 yıl
Kocan yatalak olsa terk edecek potansiyelin var.
Her neyse. Senin gibilerle işimiz yok. - +1 yıl
- +1 yıl
Şimdiki erkekler bir elim yağda bir elim balda istiyor kadın evi süpürüp silecek yemek yapacak begefendi cimri bir ev alamayacak hepsi böyle bunların evlenmemek lazım bunlarlan
- +1 yıl
@Melissim0272 biz de enayiydik paramizi size yedirelim
- +1 yıl
@Mundaroln33 evlenmeyin o zaman kimse sizi zorlamamis işinize gelince ev işi yaptirirsiniz kullanırsınız karınızı annemizin evi size daha uygun olacaktır simartildiginiz yer
- +1 yıl
@Melissim0272 Belki kafama uyan birini bulur evlenirim sana mi kaldı benim evleni evlenmeyeceğim.
En azindan 22 yasindayken evlenecek degilim.
Bos konuşma.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılo zaman otursun evinde. evlenmeyi ne zannediyor acaba? ben senin baban degil esin olcam de sen de. evlilikte senin benim olmaz, kazanc da borc da ikinizindir.
30 Yorumla
+1 yılYahu durman hata evlilikte ayrı gayrı olmaz hala duruyorsan evlenince sen çekersin kız çalışmasa okey ama çalışıp vermemek bu kendi bencilliğin kocasına dahi kuruş koklatmaycak biri olduğunu gösterir ömür geçmez
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılÜff ortalama gelir düzeyi olan adam bulup sonra da bu slak lafı eden kadınlar çok komik. Bu düşünce tarzındaysan çok yüksek gelirli insanlarla olacaksın onlar senin paranı sormaz. Tıpkı benim yaptığım gibi.
02 Yorumla- +1 yıl
Erkek yerine parayı seviyorsunuz net.
- +1 yıl
Param olmasaydı doğru bir önerme olacaktı. Kendimle eş seviyedeki erkeği seviyorum. Hatta yüksek.
+1 yılÖyle şey olmaz tüm yükü sen çek ne anlamı kaldı evliliğin sende eve verme kim bakçak eve öyle saçmalık olmaz çalışıcaksa eve vermeli yabancı biri değilki eve vermesin bana kalırsa onla evlenme hiç elinde kalır
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Evet. Bazı Kadınlarda var maalesef o düşünce Erkeğin eve bakmakla yükümlü olup parası Eve ait olup Kadınınki kendi harçlığı gibi ama sonuçta Aile olunuyor ve bir Ailede ayrı gayrı olmamalı. Dikkatli ol.
00 Yorumla
+1 yılNe alaka. Evlilik ortak bir hayat demek. O benim param , bu senin evin , yok şu benim … Bunlar kadar saçma bir muhabbet olamaz 🤦♀️
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılEn azından masrafını karşılıyor. Kötü niyetle söyledigini sanmıyorum. Kendi masraflarında sana yük olmasında ev masrafı daha az olur zaten kadınların masrafından 😂
12 Yorumla haklılık payı var.. erkek kadına bakma zorunda ama yetmediği yerde çıkarıp vermekte bir sorun görmüyorum şahsen ben
24 Yorumla- +1 yıl
Erkek kadına bakmak zorunda?
Oldu olacak size kölelik edelim hayat boyu yeter herhalde size.
- Aşk İlişkileri konusunda 370 cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik varlıkta yoklukta mutlulukta acıda bir bütün olmaktır ben yok biz vardır, ben paramı vermem diyen biriyle evliliğe karar vermeden önce bir kez daha düşünün derim
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılKaçmalısın. Evlilikte aile bütçesi ortak olur, havuz gibi. Kazancını aileden esirgemek zaten boşanma nedenidir. Hanımefendi evliliği çok yanlış anlamış.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBenim diyen kimse ile hayat sürülmesi zor evliligin anlamı zaten paylaşarak yaşamaktır o parayı o kız paylaşım yapmıcaksa neden evliliği düşüneyim 🙄
00 Yorumla erkekler bence daha fazla fıtratından uzaklaşıp eşinin parasına göz dikmemeli, kadınlar da bu kadar bencil olmamalı.. ama bu nedir ya herkesde bi memur kız çalışan kız alma resmen evime ekstra maaş girsin diye evleniyorsunuz, düşman başına böyle erkekler..
047 Yorumla- +1 yıl
Siz mantık evliliği yaparken iyi de biz yapınca kötü mü?
- +1 yıl
Hayat şartları ve ekonomi diyorum.
Aşk sevgi karın doyurmuyor ve çalışan kadınla evlenen erkeklerin hepsi gurursuz herhalde sana göre ama sizin gibilerin lafıyla hareket edecek değiliz. - +1 yıl
Kadınların parasına kalmadım ben merak etme.
- +1 yıl
Ev işini de kendim yaparım yalnız kalırım.
- +1 yıl
Bir kadınla beraber olmayınca ne kaybediyorum ki söylesene?
- +1 yıl
Kadınlardan uzak dur diyorsun da bir kız arkadaşım yok zaten merak etme.
Kızlarla takılmıyorum diye ne kaybediyorum? - +1 yıl
Şimdiki erkeklerin gözü parada
- +1 yıl
Para mı kadın mı? Tabi ki para...
- +1 yıl
Şimdiki erkekler çok şımarık büyümüş feridecim bir elleri balda yağda büyüdükleri için herkesi anneleri sanıyorlar beğeniyorlarsa evlenmesjnler kimse kimseyi zorlamiyor
- +1 yıl
@Melissim0272 sizin gibilerle niye evlenelim?
- +1 yıl
Aman ne büyük kayıp.
- +1 yıl
@Mundaroln33 hostt asıl ben senle niye evlenim culsuz ne yapım ben seni sen git annenin evine anca o bakar sana bu gidisle
- +1 yıl
Bak her şeyi geçelim butün bu konusmaları bosverelim geriye su kalıyor.
Benim yaşım 22. Niye evleneyim daha şimdiden gençliğimin başındayken? - +1 yıl
22 yaşındayken evlenmek zorunda değilim gencim daha.
- +1 yıl
Senin yaşın 26. Dikkat et seni alan olmazsa fazla zamanın yok.
- +1 yıl
Benim de önümde uzun seneler var 22 yasinda biri olarak merak etme.
- +1 yıl
Calisip kazandigimi soyledim buna ragmen anlamadın.
- +1 yıl
Hayir değil. Şu ana kadar kendi parami yedim.
Kendi param disinda baskalarinin parasi beni ilgilendirmez. - +1 yıl
@Melissim0272 Canım sen bunlara laf anlatamazsın boş ver Adam gibi adam bulmak gerçekten zor bu devirde kadına değer veren mutlu etmek için elinden geleni yapan saygılı efendi her zaman yanında olan erkek var mı ki? herkes cıkar dünyasında yaşıyor sevgi yalan aşk yalan
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılKız açık sözlü. Peki öyleyse niye evleniyor ki tek başına güzelce parasını harcasın, erkeğe ekstra yük biniyor. Ben bekar olarak güzelce paramı kendime harcıyorum rahatım valla hiç evlenmesem olur
00 Yorumla Gözünü aç ve o kızdan uzak dur. Sen enayi misin o eve para götüreceksin? Zihniyete bak, hem aynı evde yaşa hem o eve paranı getirme. Demek ki seninle ortak bir şeyler paylaşmak istemiyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Tamam sende eve para verme herkes sadece kendi kazandığını yesin kirayı faturaları falan da alman hesabı yaparsınız olmadı ayrı evlerde yaşarsınız
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDirek uzaklaş madem oyle git kendin yaşa, herşeyi sana ödetip aldıracak kendi parasını tek kendi yer, yemek ev kira eşya herşeyi de sana aldırır sonra boşanırsa haksız yere nafaka da ister ömrü billah pişman olursun sakın hiç evlenme düşünme
00 Yorumla
+1 yıltam olarak ne manada demiş bilemem ama bence evli çiftler arasında paranın benim senini olmaz, tabi bazı istisnai durumlar hariç.
00 Yorumla
+1 yılÖyle bir şey yok havuz sistemi yapın zorunlu olanları çıkın herkes ihtiyacını alsın geri kalan parayla da güzel bit tatil yapın derim
00 Yorumla
+1 yılYuva kuruyorsun sonuçta derdiniz tasını bir olmalı bence ama böyle kadınlar nasılsa daha kıymetli oluyor
00 YorumlaBöyle ucuz para muhabbeti yapıyorsa tabi şaka değilse nahoş bir durum olmuş. O zaman sen de kendine harcarsın kira fatura vs. De ortak ödersiniz.)
00 Yorumla
+1 yılHayatımı paylaşmışım paramı mı sakınacam ya
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 734 cevap paylaştı.
+1 yılevlilik ortaklık demek seninki evlilik değil kölelik
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılAklın varsa kaç zaten türk kızıyla evlenmek hata olur
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEskiden beri zaten erkekler kadınlara yetmeli düşüncesi var ve bu bence gayet doğru eşin çalışmasa bile emin ol onun harcamalarına senin maaşın yetmez ev harcamaları dahil nerden biliyorsun dersen eve para vermemesinin sebebi kendi ihtiyaçlarını karşılamak istemesin senin yapacağın evin giderlerini ödemek bir zahmet bunu da yapın çalışmak zorunda değil çalışırsa da vermek zorunda değil açıkçası. Herşeyi ortak yapmaya çok alıştınız artık erkekler çok daha dişil enerjiye kaymaya başladı yanlış.
133 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSebep?
Cevap sahibi+1 yılÇalışmıyorsa evdeyse zaten canı ister ve yapar ama çalışıyorsa ortak yapmalısınız iki tabak kaldırınca erkekliğin gidiyorda evin ihtiyaçlarına ortak arayınca erkek mi oluyorsun
Cevap sahibi+1 yılEskiden eşlerini seven erkekler kadınlara zaten ev işinde yardımcı olurdu senin bahsettiğin erkekler eve para getirince çok yorulmuş gibi yan gelip yatan karısını sevmeyen tipler yalnız kadın ev işi yaparken sen iki iş yapsan bile senden daha çok şey yapmış oluyor akıllıya bak
Cevap sahibi+1 yılYa kardeşim tamam hadi git karına başlıcaların eve para getireceksin diye ne ağladın madem öyle evlenme senle evlenecek kadının aklından şüphe duyarım zaten git köyüne
Cevap sahibi+1 yılYa nolur muhattap olma benle kuscam şimdi
- +1 yıl
Sizin gibi kadınlar erkek parasız kaldığı an hastalandığı an, kalıcı bir hastalığa maruz kaldığı an hemen terk eder.
Neden? Rahata ermek için evleniyorsunuz da onun için. Sizin gibilerle evlenilmez.
Cevap sahibi+1 yılPardonda erkeğin parasına düşmedik daha çok şükür paranızı da alıp bir yerlerine monte edin kadın parası olunca zaten bir erkeğe ihtiyacı olmadığını anlar merak etmeyin
- +1 yıl
Parası olan erkeğin de kadına ihtiyacı yok hele senin gibi bir kadına hiç yok.
Cevap sahibi+1 yılAynen yoktur
- +1 yıl
Evet yok. En azından senin gibi düşünenlere.
Terk edecek potansiyel var sizde.
Cevap sahibi+1 yılBenim gibi düşünenler zaten genelde sizin yüzünüze bakmaz knk neyin terk etmesinden bahsediyorsun sen kıyamam
- +1 yıl
Yav bakmazsanız bakmayın be biz de sizin için ölüyorduk hele...
- +1 yıl
Sömürecek erkek aramaya devam
Cevap sahibi+1 yılKdjfjdjdj paran mı var sömürelim
Cevap sahibi+1 yılYa kıyamam ben size kadına bakacaksınız diye ne ağladınız eminim kendinize bile yetermeyecek tiplersiniz
- +1 yıl
Ben calisiyorum da kazaniyorum da ama senin gibilerle de takılmıyorum. Param var tabi de sana yok canım...
- +1 yıl
Kızlara para yedirmedim.
- +1 yıl
Ben para kazaniyorum zaten merak etme
Cevap sahibi+1 yılAynen aynen kesin benden fazladır
- +1 yıl
Bana yetiyor mu? Yetiyor. Problem yok
- +1 yıl
Bu karakterle evlenecek erkekte akıl yoktur net.
- +1 yıl
Haklılar sen çalışmıyorsan adam evin geçimini sağlıyorsa o zaman sende evin işini yapmalısın bu adil olmaz empati yap biraz sen 8-10 saat çalışıp eve gelsen kocan evde yatsa eve gelincede elinde bi kova bide sübürkeyle Hadi bakalım salonu temizle dese zoruna gitmez mi? İnsan değil mi O nasıl ki erkeğin sorumluluğu var ev geçindirmek Kadınında sorumlulukları var he ikinizde çalışırsınız aynı durumda olduğunuzdan ortaklaşa temizlersiniz bu adil olur ama 8-10 saat çalışıp bi zahmet eve gidimde dinlenim diyen adama temislik yaptırmak yemek yaptırmak TAMAMEN BENCİLLİK bak hasta olursun felan o ayrı durduk yerde bunu beklemen yanlış biz enayi değiliz herşeyi biz yapacaksak bu bağlamda ne gerek var evlenmeye Cocuk istitorsan git evlatlık al kadın istiyorsan git eskort çağır Bunların arasında en ufak fark yok çünkü
- +1 yıl
- +1 yıl
Böyle yorum yapanlari gordukce kız arkadaş sevgililik evlilik gibi şeylerin çok da dolu olmadigini dusunuyorum. Boş işler.
- +1 yıl
@Mundaroln33 Ooo sen daha dur geçen Kız diyor Nişanı attım sevgilim takip ettiğim erkekleri sil dedi bikinili fotonu kaldır dedi bana karışamazsın dedim nisanı attım hayır adamda sala, k boyle biriyle ciddi dusunmemeliydi de bu kızda neyin kafasında evlilik yolunda olan biri elalemin erkekleriyle ne işi var bide bikinili foto akrabadan çevreden gorseler o fotoyu cocuk resil olcak neyse ya kafalar guzel nedim
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKaba konuşucam kusura bakma ama enayi misin sevgilin bencil biri
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 405 cevap paylaştı. Kadın evlenince çalışmam deseydi nasıl düşünürdün
14 Yorumla- +1 yıl
Yok öyle bir şey erkek kadar kadın da fedakâr olacak
+1 yılTabikide kaçman gerekir. Evlenirseniz her zaman sorunlarınız tartışmalarınız olur diye düşünüyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılbak simid yasım sanaa göre kücük olabilir ama ben bile mesela ne bilm sevdigim insan olunca paraymıs suymus buymus pek umrumda olmuo acıkcası. yani isterimki her sey paylaşılsın birlikte yasaylaım kız arkadasının parasını kendi yeme fikri varsa ayrı eve cıksın kendi yesin bool bol bence hemen yargılamak istemem ama bence bencil biri
10 Yorumla
+1 yılHayret bugün geç çalmışsınız ekşi başlığını 😂
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. dogruyu soylemis uzgunum. benim oarama guvenme demek istiyor.
00 YorumlaHayat müşterek değil miydi?
Kız arkadaşınız inatçı biriyse çok çok sıkıntılı bir durum.
00 YorumlaÖyle bir şey olur mu ya tamam vermesin ama bazen versin yine de hiçte vermeden olmaz
00 Yorumla
+1 yılkaçmak ne kelime la boyut değiştir direkt öyle saçma düşünce yapısı mı olur
00 Yorumla
+1 yılevet gerekır... benım param dıyen ınsanla evlenılmez.. bızım paramız dıyen ıdeal
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Eve para vermeyi kimse istemez ki bunun için ilişkini dağıtmana gerek yok
06 Yorumla- +1 yıl
Kadınlar olarak bize masraf açıyorsunuz anca ha. Yüksünüz yük...
ve bunu diyen bir karıya hala sevgilim diyon :d yemedim ben trollcan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDemekki sana vadettiği tek şey kukusuymuş.
ama gitsen baksan senden de dünyaları istiyordur. ve konuşmaya başladığı an da kadın erkek eşitliğinden dert yanıyordur
Karar senin
00 YorumlaBırak gitsin hayır gelmez nasıl 3yıl tanumadın bu kızı o da ilginç..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik her şeyin ortaklaşmasın demektir bu düşüncede olması yanlış ve kaçman gerekir
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 905 cevap paylaştı. Gerekir tabi. Hayat arkadaşıyla bile paylaşmayandan bir şey olmaz
00 YorumlaOnunla ortak hayat kurulmaz. Yarın hasta olsan bakıma ihtiyacın olsa o bırakıp gider
00 Yorumla
+1 yılSeni sevmiyor net ben aşık olduğum beni gerçekten seven erkeği mutlu etmek için canımı veririm ne değişik kızlar var ya bir de bunları şımartmayın
13 Yorumla- +1 yıl
Haklısın bacim ben de böyleyim
Ama gördüğün gibi Böyleleri evliliğe layık görülüyor - +1 yıl
@Büük-memeli-kadın yani böyle enayi erkekler olduğu sürece çok normal
- +1 yıl
Çok merak ediyorum böyle herseyi kabul eden enayi nerden bulunuyor
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılAman vermesinler, sanki onlara çalış eve para getir diyen mi oldu
00 Yorumla
+1 yılHemen kaçmayın biraz yapıcı olun
Neden böyle söylediğini öğrenmek gerek önce
Eğer asgari ücretle çalışıyor ve bakımlı bir kadınsa kendine harcamak istemesi çok normal01 Yorumla- +1 yıl
Oldu bütün masrafı erkeğe kitleyin.
+1 yılBence bu konuyu ona aç belki yanlış anlamışsındır eğer doğru anladıysan ayrıl bencil insanla bir ömür geçmez
00 Yorumla
+1 yılBence ayrıl hayatı paylaşmak için evlenir insan para lafı yapılacaksa ne anladım o evlilik den
00 Yorumla
+1 yılSesimi değerlendirebilir misiniz rica etsem? 3 xper olmadığım için soru soramıyorum
00 YorumlaKadınlar çok para harcıyor parası yetmiyor olabilir ama dediği yanlış ortak olmalı her şey
00 YorumlaTek taraflı düşünmek hata bence biri masraf diğeri birikim olması daha iyi
00 YorumlaTek başına çalışıp ikininiz için harcamaktan zevk alıyorsan devam jxjdnd
00 Yorumla- Devamını Gör (29)
Devamını Gör(74)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > "Evlenirsek ben eve para vermem" diyen kadından kaçmak gerekir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler