Aşk İlişkileri Mütevazilik sınırını aştığımızı nasıl anlarız? Tuğçe Alp Takip Et Davranış Bilimleri Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor tugcealp_evrendemutlulukfazla mütevaziliğin sonu, vasattan öğüt dinlemektir. Mütevazilik sınırını aştığımızı nasıl anlarız? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı. Zarar görüyorsak eğer. 0 0 Yorumla
Apple-Crow Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Bu benim sıkça başıma geliyor.. hep başarılı olan , ama sessiz sakin bi insanım insanlar bunu ezmek için kullanmayı seviyor.. 1 0 Yorumla
menesselal Takip Et Bilge Yaş: 103 , eic 99% +1 yıl maalesef bu ülkede fazla para etmiyor, aksine insanların size bakışı başına vur ekmeğini al minvalinde oluyor 0 0 Yorumla
nurrcerenn Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Bence mütevazı biri olduğumuzu hiç belli etmemek lazım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ciddiye alınmıyorsak önüne gelen bidiğimiz konularda bilmişlik taslıyorsa 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı. Zarar görüyorsak 0 0 Yorumla
KalisTurb0 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Bir yerde artık istesende olamıyorsun. 0 0 Yorumla
xxbosvergitsin Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Ciddiye alınmama bende ozaman biter 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Zarar görüyorsak eğer.
Bu benim sıkça başıma geliyor..
hep başarılı olan , ama sessiz sakin bi insanım insanlar bunu ezmek için kullanmayı seviyor..
maalesef bu ülkede fazla para etmiyor, aksine insanların size bakışı başına vur ekmeğini al minvalinde oluyor
Bence mütevazı biri olduğumuzu hiç belli etmemek lazım
Ciddiye alınmıyorsak önüne gelen bidiğimiz konularda bilmişlik taslıyorsa
Fazla mütevazilik kibirden gelir.
Haddini aşarsa karsidaki...
Zarar görüyorsak
Bir yerde artık istesende olamıyorsun.
Hiç olmamak lazım derim ben
Ciddiye alınmama bende ozaman biter
Hakaret etmeye başlıyorlarsa