Aşk İlişkileri Varlığını bile unuttuğunuz birisi var mı? birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Var olduğunu bile unuttuğunuz birileri? Güncellemeler+1 yıl Unutmak Varlığını bile unuttuğunuz birisi var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
ZodiacK Takip Et Master Yaş: 29 , eic 74% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Unuttuğum için bu soruya şu var, bu var diyemiyorum. 0 0 Yorumla
guhjkıuyghbjuh Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl komşunun akıllı zeki saygılı başarılı mükemmel çocuğu 0 0 Yorumla
johnyx Takip Et Master Yaş: 48 , eic 32% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,8b cevap paylaştı. Var.. Ama unutmaktan ziyade, tanımamayı yeğlerdim. 0 0 Yorumla
MatthewFox Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 44% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. maalesef biri var ki unutamıyorum ve bu yetmezmiş gibi de ayda 1 kere de olsa hatırlatıyor kendini 0 0 Yorumla
İST34MLT44 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hayır unutamadım 0 1 Yorumla İST34MLT44 +1 yıl Hala bir yerlerde Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,3b cevap paylaştı. Var/lar. 0 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 86% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. vardır suskun çiçeğim 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. Yok. Unutmuş olabilirim 😂 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Var desem unutmamış oluyorum 0 0 Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı. Henüz değil.. 0 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Var heralde 0 0 Yorumla
ahmetyasinakturk Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 782 cevap paylaştı. Kendim. 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı. Vardır herhalde.. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Unuttuğum için bu soruya şu var, bu var diyemiyorum.
komşunun akıllı zeki saygılı başarılı mükemmel çocuğu
Var.. Ama unutmaktan ziyade, tanımamayı yeğlerdim.
maalesef biri var ki unutamıyorum ve bu yetmezmiş gibi de ayda 1 kere de olsa hatırlatıyor kendini
Hayır unutamadım
Hala bir yerlerde
Tabi ki, geçmiş unutulur her zaman
Var/lar.
unutacağım biri de yok ki :D
vardır suskun çiçeğim
Yok. Unutmuş olabilirim 😂
Var desem unutmamış oluyorum
Henüz değil..
Vardır illaki
Var heralde
Var.