Varolduğunu bile bilmediğim birisini özlüyorum🥺?

Yaklaşık 5-6 sene önce bi rüya gördüm. Hayatımda en etkilendiğim rüyaydı bu benim. Bi erkek vardı rüyamda ve gidicekti nereye bilmiyorum ama gidicekti. Hiç gitmesin hep kalsın istiyordum rüyamda ama gitmek zorundaydı. Üst üste 7-8 gün boyunca aynı kişiyle aynı şekil rüya gördüm. Sürekli rüyamda ona sarılıp gitme diyordum. O da bana sarılıyor öpüyordu. Her gün bu kişi gördüm her gün benimle vedalaşırken gördüm. En son gördüğüm rüyamda bana koskocaman sıkıca sarıldı bir şey emanet etti ama ne bilmiyorum. Sonra öptü yine sımsıkı sarıldı. Gidiyordu bırakamadım. Ağladım çok ağladım. Gittiği gibi ben de ağlayarak uyanmıştım. O gün hep ağladım sırf bi rüya için. Ve onu tekrar bi daha hiç göremedim. Gitti bida gelmedi. O sadece bir rüyaydı gerçek bile değil daha varolduğundan bile emin olmadığın tanımadığım hiç görmediğim birisi. İlginç ama onu gerçekten çok özlüyorum. 5 sene geçti ara sıra aklıma gelir ağlarım geri gelsin isterim ama gelmez. Çok özledim psikolojim bu rüyayla bozulucak çok kötü hissediyorum. Hiçbir rüya bu kadar etki bırakmamıştı🥺
Varolduğunu bile bilmediğim birisini özlüyorum🥺?