AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Erkekler Ne Diyor
Sevgilim varken niye kur yapayım ki saçma soru.
Yapan yapıyor işte nedense inanmak istemiyorsunuz sevgilisi olan adamın gözünün başka kadınlarda olduğuna yani size sevgilisi varsa gözü dışarıya kapalı ya evli insanlar aldatıyor sevgilisini aldatana neden şaşırıyorsunuz
Karakter meselesi ve bence pek takmaz takipten çıksan
İyi bakalım bekleyip görelim tepki olarak Whatsapp hikayelerimi izlemiyor artık galiba 😂 bende numarasını sildim
Bol şans ne diyeyim :D
Yok ya yeni öğrendim sevgilisi olduğunu şoke oldum sildim hemen her yerden sapık mı ne sevgilisi olduğu halde öyle griplere gitmeyi Yani ilgisi var gibi yapması cidden çok iğrenç
Triplere
Var öyle sıkıntılı tipler ya bir farklı varyasyonunu gördüm :D
Birde o gözle bakmayacağım biriydi kendisi ilgimi çekmeye çalıştı sonra ben durumu fark edince sildim o yüzden ne düşündüğünü merak ediyorum
Bence pek sallamadan hayatına devam et derim
Yok sallamıyorum sevgilisi baya gösteriş yaptı hesabını açığa aldı beraber resimlerini paylaştı ne hikmetse ben onu sildikten sonra kız bir dahada paylaşım yapmadı bu kadar tesadüf baba fazla geliyor artık 😂
*bana
Valla ben de ilginçliklerle karşılaştım eski flörtüm dolaylı yoldan neredeyse hiç belli etmeden sınıfta ilgimi çekmeye çalışıyor gibi geliyor ama tek sorun sevgilisi var o yüzden yokmuş gibi davranıyorum
Çok uğraşmamak gerek isteyen gelirdi zaten :D
Aynen işte bak sende yaşamışsın
Tabi gelirdi o yüzden artık çokta fifi mutlu olsunlar napim bana göre bir şey yok 😂
aynen öyle bir de şey çok komik beni görünce yüzünde saçma sapan bir gülümseme oluyor bence çok komik :D
İşte bu y diyorum kaçamak bakışlar utanıyormuş gibi falan toplumda bakış atmalar diyorsun galiba utangaç yok meğerse yüzsüz
pek uğraşmamak lazım ya bu tarz kişileri ben toksik olarak nitelendiriyorum bence çok Hint dizisi falan izliyolar mesela ben masa tenisi oynuyodum söz konusu kişi beni izliyomuş farkedince ne var der gibisinden baktım, böm böm baktı gitti garip ya insanlar :D
bir de sohbet ederken sohbet arasına giriyor sanki cevap verince sohbet edince aşık olmuş oluyorum valla bazen beynim error veriyor böyle tipleri görünce :D
Aynen işte ilgi çekmeye çalışıyorlar küçük bir karşılık verince sanki ona aşıksın peşindesin tribine giriyor ben ne yaptım tamamen sildim aradan 2-3 gün biri fake hesaptan takip attı eminim oydu 😂 birde bu kişi akrabam o yüzden uyuz oluyorum
aynen ben de bu durumun farkında olduğum için trollüyorum zaten yokmuş gibi davranıyom veya kısa cevap verip geçiştiriyom :D
İyi yapıyorsun kendilerini bir bk zannediyorlar ego tatmini sadece
boş ver carpe diem de gitsin hayatta çok daha fazla önem arz eden şeyler var
Öyle yapıyorum zaten ama insan yinede sinirleniyor Yani derdin ne gerçekten ilgi duysam peşinden gitsem ne olacak hiç mi vicdan yok
Valla genelleme yapmış olacam ve sözüm meclisten dışarı ama çoğu TR kızı garip bu jenerasyonda
Senin olayında da olduğu gibi erkeklerin de bir kısmında gariplik var ama kızlarda harbi çok gariplik var
Evet ama İnan bu durumda suçum yok sevgilisi olduğunu bilmiyordum
anlıyorum ben de benzerini yaşadım zaten ve bence bu durumun en büyük sorumlusu sosyal medyadaki içerik kirliliği
Akrabam ya sosyal medyayla ilgisi yok karaktersiz işte
Çok üzülürüm Kendimi İçkiye Veririm
Dalga geçmene gerek yok