AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
120Cevap
O zaman nie gorucu usulu taraftariyim diosun tanimadgn etmedgn adamla tabiki tuhaf gelr ayni paylasmak
Hem sormussun hem cvbini vermissin tuhaf gelebilir ayri evde kalmk ama aliscan
hmm orasida oyle, eninde sonunda olacak yani :d
Orasi Allahın emri :)
ayneen :D
senle aynı yaşta olan birisi olarak zamana bırak derim
Ama cevap bekliolar tanisalimmi?
zaten görücü usulü dedimmi benim bildiğim gidersin bir kaede oturursun eğer çocuğa ısınırsan gelir isterler öyle değilmi
ayneeen yaaa. ama ilk olarak bize geldiler sadece gorustuk biz. snra dusunme arefesi. kabul ettim zatenn,. artik aradan biraz vakit gectikten snra yien gelirler bir gorusme daha snra isteme. oylepat diyede isteme olmuor zaten :D
Bence karşı karşıya konuş sonra kararını verirsin zaten
evet oyle oldu zaten :D
Kim ne derse boş önce görüşt mutlu oluyormusun onunla biraz zamana birak ondan sonra karar ver
gorustum icimde bir sicaklik oldu, bundan oncede gelenler olmustu ama onlarda kesinlikle istemiodum ama bunda bir isinma oldu nedense
Once sen kahveni pisir sonrasi gelir orta sekerli olsun
Tanimaya calis fizik cok onemli olmamali kalbi cok iyidir belki :)
Evet bende aynen oyle dusunuorum :)
Evlen gitsin madem begendin evde mi kalmak istiyosun hanim abla
hmmm istemem tabikide hayirlisi :D
Evlen gitsin dostum o zaman nikahda keramet vardir hani daaa 😀
:D bakaliim
adamı beğendiysen bir sorun yok. iri de olur ufak da olur bunu bir sorun olarak görmek doğru değil
sorun olarak gormuorumda iste ne biliyim.. :D
ergeç bir gün herkes evleniyor (istisnalar hariç). biriyle aynı evde yaşamak tuhaf geliyor demişsin ama o biri dediğin kişi senin kocan olacak ki, kocan olduktan sonra anne ve babadan önde gelir artık. bu erkekler için de geçerlidir. evlendikten sonra karısı anne ve babadan dahi önde gelir çoğu konularda
evet orasi da oyle. şu an zaten bir gorusmeyle onunla ayni evde yasamak istesem tuhaf olur. azgin kadinlar gibi. normal aslnda. evlenince hayat arkadasim olacak cok sevecem evet
Topluca istemeye gelelimde seni iyice kafan karissin
hahahha eveet siyiririm artiik kafayii herseyden kurtulms oluruum :D
görücü usülü bana yapmacık geliyor :( pazarlama gibi
Bence tam tersi. Gorucu dmek iliskide ciddisin demek. Hem illa evleneceksin diye bsyde yok Nisanliyken bakiosin olmassa olmaz yanii
Bir kaç kere görüş. Dış görünüş pek de mühim değil..
İyi düşün doğru karar ver evlilik dönüşü olmayan bir karardir
bunu kaçarı yok sonun da olacak nasipse iyi düşün karar ver konuş hemen karar verme derim
bence bir tanı bir yerlede buluşun görüşün yani çok büyük bir sebep değil bence
Ak partiliyiz ak partili diyesi geliyor insanın diyorlar :)
Evlen artık yahu bu kaçıncı sorun :) Yiter ya
Hahaaha sen hep soru sorduggumuu nerden biliosun yaaa
Bilirim ben :D Evlendircez seni az kaldı helal süt emmis bir adam bulalım evlen artık :D
Gerceek nerden bilision yaa meraak ettiimm
Yoksa bilmiosunda beni mi isletiosun?
Hafızam baya bir güçlü :( Hatırladım sadece konuşma şeklinizden korkacak birşey yok :)
Hahahah konusma seklimdenmi? Ayni soruyu oncedende sormustum ama kaldrildi ordan klmstir Korkmadimda sadece nerdenhatirladiginizi merak ettim Daha once baska bir soruma cevap verddiginzi hatirlamiorum bide ordan tuhafima gitti:)
Gizli olarak cevap vermişimdir ondan hatırlıyamamıssındır :)))
Hahahah hafizamiz baya kuvvetli ozaman :) ozaman ne tavsiye etmistiniz acebaa?
O zaman söylediğim şey şuydu;
Görücü usulünü pek normal karşılamıyorum aslında severek ve güvenerek evlenmek en mantıklısı.
Ama söyle ki bazen arada çok mutlu olanlar çıkıyor tabiki şans işi. Şöyle düşünün görücü usulü birbirinizi tanımadan evlendiniz diyelim?
İnsanlar birbirlerini tanıdıkları halde evlendikleri halde yıllar sonra bile farklı huylarını keşfedebiliyorlar onun için severek evlenmeyi savunanlardanım :)
zaten Nisan arafesinde birbirini taniosun ve ozaamn seviosun. birbirinden beklentilerini birbirine anlatiosun niyetlerin ciddi oldigi ortada. yoksa eski zmandaki gib dugun gecesi gormicekler birbirini :D
görücüye gelen de kitapkolik mi :))
haaha bilmioruum okadar dhaa konusamadik. ikimizde heyecanliydiik. birdahakine soracaam kesinlikleee Umariim seviodur amaa :D
iyice konuşun kırmızı çizgilerinizi belirtin. şahsen kitap okumayan benim gözümde puan kaybeder ama önemli olan karakter. dış güzellik eskir ama karakter kalır.
Ayneen!! Gezmeyi sevdigini biliyorum bende bayilrim zten. Kitap okumayi sevmiosada artik o mac seyredip bide ustune 5 spor programlarindan ayni seyleri izledigi vakit kitabimi okurum :) yani her turk erkegi sever genellikle mac izlemeyi
sonuç noldu? :)))
Hahahaha olduu
Bu ay sonuu isteme sonrada araliktaa soz:)
Gezmeyi ve kitap okumayi sevioorrrrr
Hayirlii oluuur InsAllah
Sorduguun icii tesekkurler )
sevindim.. :) Allah huzur ve mutluluğunuzu eksik etmesin.. darısı benim başıma :-)
evlendin mi
Hahaha 1.5 ay sonra dugunum var onunla. Iri yapili olmasini hallettik zayifladi baya ve devamda wdiyor spora. Ve kesinlikle kitapkoliik degiiill
Geleceği varsa göreceği de vardır muhakkak..
Dostum nee düşünüyorsn göster kendini
hahaa gosterdiimk gosterdiim Gayet olumlu notu aldiim bende olumlu bakiyorum olacak sanki bisiiler :D
Bizde mi gelsek ya istemeye :)
hhahaha ammaan bitanesii yetior :D
:) hemen reddeddin sende canım :)
Görücüye geldilerse kahve yapman lazım
Isteme olursa yapacam ama istemeye gelmediler ilk bize geldiler
Gorustuk konustuk karsi taraf gayet olumlu bakior iste benden cevap bekliolar evet dersem tuzlu kahvemii yapacaam :)
Geçen haberlerde gördüm. Kız kahvenin içine ne kattıysa eleman zehirlenmiş. Hatta ölmüştü galiba
Aay eveet one oyle recel yumurta katmis yapilirmi. Tadinda yapmak gerek 3 kasiik tuz :)
3 kaşık tuzmu? Oldu gebert adamı
Hahaha yemek. Kasigi degiil haa cay kasigii!!
Olsun yine çok
Sende Onlara Git Eş zamanlı :) Yakalanma.:)
kaldı mı böyle kızlar? lanet olsun.
Pozitif yoksa Negatif manadan?
tabiki pozitif düşünsene kendini sana hediye paketi gibi saklamış bir hatun... El değmemiş sıfır kilometre hayali bile içimi heyecanlandırdı
pozitif olmasi guzel ama lutfen babanin 18. yasinda istedigin arabayi tarif edermis gibi yorum yapma :D
niye ki kadın erkeğin malı değil mi dir islama göre !
eger biraz olsun tarih biliosan Islam gelmeden onceki kadinlarin halini bilirdin
arap ulkelerinde kadin mal gibi satilirdi bikac kisi birden kullanirdi. Kiz cocuklari diri diri toprraga gomulurlerdi
Cinde kadinlar ayni muameleyi goruordu
Su cok medeniii olan avrupa taraflarinda ise daha kadinin ruhu olup olmadigini tartisiolardi
Islam geldikten snra kiz cocuklar gommek yasaklandi. esya muamelesi gormekten kurtuldular
''Kiz cocuklari diri diri topraga gomulurken Ayagin altina cenneti seren Islam dinidir''
Peygamber Efendimizde ''Cennet, annelerin ayağı altındadır'' buyurmuslardir
Bazi ulkelerde kadinlara iyi davranilmiorsa o Islam dan dolayi degil ulkeden dolayidir
''Mukemmel olan Islamdir Musluman degil''
kadınlar bizim için yaratılmıştır dinimiz kocaya hizmeti emreder.
Cok yanlis dusunuosun. Kadinlara deger verilmemis olsaydi cennet erkeklerin ayagin altida olurdu. Kadinlarin erkeklere hurmet etmesi gerek ama bu erkekler icinde gecerlidir. Hz Alininde sozu var "Kadina saygili olCunki onlar insanoglunun anasidir" bazi yerlerdr kadina onem verilmior belkide islami one surerekten ama onlar cahil etrafinda zamaninda oyle gormusler. Ama bu zamanda etrafta okadar cok ornek varken islamdaki kadinin yeri olarak hala boyle dusunebilen varsa Cahillerin onde gidenidir bana gore
Ver elektriği gitsin :)
hahah karsilikli verdiik zateen ;d
Hayirlısı o vakit :)
hayirlisii bakaliim :D
dediğimi yapacaksan söylerim
nee soyliyecegine bagli
biraz politik cevap oldu bu , boşver unut gitsin
hahha unuttum bile
ne mutlu sana :))
vakit vermelisin hem kendine hem ona
tanis diosun yani?
tanımdan insanları değerlendirebilir misin?
hmm guzel soruu :D cevabida hayiir tabiide:D
aklı yolu bir :) şekli değişecek ama kişiliğini tanımaya çalış bence
tamamdiiir bunuu yazdim bir kenaraa:D
Tanış belki aşık olursun :D
bakaliim hayirlisi:D
Fazla secıcı olma beım gıbı evde kalırsın :)
Kac yainsda evlendinizki siz?
ben evlenmedim dedım ya 30 yasındayım eve gelen olunca kaçacak yer aardım sevmedıgım seylerdır gorucu fılan :)
hmm peki kendin bulmayi denedinmi hic yoksa sadece gorucu usulu mi istediniz?
uzun hıkaye :))
Hmm dinlmk isterim eger anlatmak isterseniz. Tabi siz bilrsiniz :)
Bence bir çay için :)
Ahaha ictiik
Bile cevabimi bekliorlaar
Elektrik var mı :) ya da yorum istediğin bir kişi :)
Elektrik var gibi ya
:):)
Kahve yok de gönder gitsin
Hahahaha olurmuu oyle seyy!!
Olur olur.
Görmeye geldilerse göster bence :)
Bu cumlenin altinda yatan bir mana var sanirim?
Anlamsız bir cümle olmadığı kesin yani yüzünü göster korkma anlamında :)
Hahaha ne biliyim burada 2 manali cumle kuraan cook kisi vada :)
Gorustum zaten iyii icim isindi gibi iste ama disi beni bira zorluor. benim tikim var kiloya ama iste okdar iyi gibiki hayir diyemiorum gibi
Senin yaşın kaç ya cocuk gibbi tatli soze guler yüze kanma sonra pisman olabilirsin
21 yasindayim ben oylw kolay kanmam hem kendimde evlenmek isterim yasim erken degil bana gore. Karsi tarafi zaten az bucuk taniyorum Zaten hemen evlenmiicz bulur 1 seneyi
Hem oyle tatli dilli degildi ciddiydi
Civik degildi boyle vicik vicik
Dgil yani :)
İyi bakalım sen kararını vermiş gibisin bana da mutluluklar dilemek düşer
Hahha iste sorun dis gorunusinde
Kendisi bulent inal gibi boy vardir 1.85
Ben 1.62 55 kilo?
E ne var bunda ben 180im ve 160lık kızları severim daha hoş olur. çogu erkek böyle yani hem o da sıkıntı yapmamış ki istemiş.
Yani cok tuhaf durmaZ demii?
Bence durmaz :)
Sagol yaa tavsiyeen iciiin tesekkurleer :)
Bir eicle taçlandırabilirsin :)
Kendini hazir hissetmiyosan evlenme sakin
Görücüye çıkmalısın adettendir :D
hahha ciktik zateen
Allah hayırlı uğurlu etsin o zaman :D
Amiin Insallah :D
Oh oh hadi bakalım :D
Kurbanlik. koc desene suna (:
kurbanlik kocta sonucta bir hayr icin yapilir :)
onu besliyeceksin sonucta ona gore dusun on yil sonra o boga olur (:
10 seneye kalmaz bkalim ben ne olurum bakarsiin bogadan daha iyii olurum ha?
ee bu is tamam desene giiz (:
haha bakaliim :D
yanında kedini ıyı hıssedıyorsan devam et bu yola
ilk gorustugumde elektrik aldiim diyelim ve bekledigim gibi kotu degildi. yani iyi gibii:D
Kötü özelliklerini değiştirebilirsin bu senın elinde güzelim :)
hahaha Insallah :D
Tarçın koy mevzu çıksın :)
Tarci n derkeen? Kahveye kast ediosun hayir tabikide. Tuzlu icilecek o kahve :)
:) Ben kendi yerime koydum da tarçın olmasın gerçekten mevzu çıkar mevzu :) :)
Anlamdim ben yahuu
:) boşver aklıma bişi geldi de ondan dediydim
Güzellik geçicidir maddi durumu iyiyse evlen 😄
Hmm iyi ahlakta iyii ailede iyiii iste disi beni biraz dusunduruoor
Bulent inala benzior :)
l*n daha ne evlen işte 😄 herşeyi sende 4/4 lük istiyorsun be
Haahha oyle iste
Diorum ya annemdedi "sen bu gidisle evde kalacan. Boyuna gore tursuluk bidon aldim merak etme" dedi bama resmeen yaaaa
Valla çok iyi Demiş bu gidişle evde kalırsın. almazlar seni git evlen evlilikte keramet vardır derler. he bide sen evlen ilk senden sonra ben evlencem 😄
Hahaaa bnden kucuksin o vakiit?
Kaç seninki?
benim yas 21 seninki?
22 abisi :)
hahhah ozaman aslinda senin benden once evlenmen laziim abiciim :D
Kafam karıştı tüh daha ufak sölemem lazımdı. Ozaman şöyle kurtarim durumu her zaman ilk önce bayanlar önden :)
haahah iyii kurtardiin bakaliim :D hem bencede erkekler icin 22 yas braz erken evlilik icin. kizlar erkeklere bakarak dahada olgunlar ayni yasta olmalarina ragmen :D
sen biraz daha beklesen olur yani :D ama varsa bir yenge bilememm artiik...
Yine kendinizi cümlelerin arasına sıkıştırıp övüyorsunuz:) 25 en fazla ondan sonra evlenmeyi düşünüyorum. yok ciddi takılmıyorum :)
haah tabikidee hem kadin oldugum icin hemde burcumda var saniriim :D
bencede en iyi yas 25 falan ama cokta gec kalmamak gereek yoksa nezamaan evleneceksinde gezecekisndee baba olacaksindaa ohoooo 40a dyaniir Allah korusuun yaa !
Biliyorum düşündüm hepsini eğer ölmessek nasipde olursa 25 de inşallah al eşini gel düğünüme nikah şahidi yaparım sizi hadi iyisiniz :)
ooo sevdiim bunuu yaa :D
sonra gercek gelirsem tanimamak yok !!
Sözzz.
Yaa ALLAH de kahvelerle Dal Odaya :)
Phahahaha istemeye degil gormeye geldiler gorustuk konustuk egr tamam dersem
YA ALLAH BISMILLAH dye dalivericem o damat icin ozel yapilmis kahve ilee
Yazık kızzzz cok tuz koyma :/
hahahahahahahah kız öyle yaptımı damadın suratını düşünemiyorum:))))))) bence en iyi cevap bu olmalı.
Koyacaam
Madem gayet olumlu bakiliooar !! Kiz almak
Kolaymi hemde turk kzii bu tuzlu kahve ilerdeko tripler icin antreman :)
Heyyyttt beee işte budur yaaa Aslansın ;)
Hhaaha sagool :)) var mı abi sanada boyle trip atan?
Yok öyle bir delikanlı :)
görücüye gelen kişinin adı ne :D
Emre nedenn?
hiç sorasım geldii:D
Merak ettim adamın boy kilo kaç
Boy vardir 1.85 kiloyi sormadim
Takdir edersen ilk gordigin birine sormam tuhaf olurdu :D ama sunu diye bilriim
Bulenr inal gibi :)
O adam kilolu değil ki erkek dediğin biraz iri olur
Hahahhaa iste bende yaninda 1.62 ve 55 kilo?
Ne güzel işte gayet uyumlu
sana önceden dememişlermiydi geleceğini?
4 gun onceden haber etttiler gorusmeye gelecekler Olumlu olursa yani bende istersem artik 2 aya kadar isteme olr ki ben olumlu dedim bajkaliim hayirlsii :D
hayırlı olsun. ne güzel ya
hmm ozman sizde gorucu usulu taraftarisiniz?
tabiki. başka nasıl olucakki Müslümanız
insanlar çok cahil görücü usulünün ne olduğunu bilmeden saldırıyorlar. çünkü toplumun çoğu tv izliyor ve nerdeyse bütün filmlerde dizilerde acı çeken kız görücü usulü evlenmiştir. sevgilisi olan zinakar kız çok mutludur. Buradan aile kurumunu kasıtlı olarak bozmak için toplumun kafasına bu düşünceyi yerleştirmiş olan o büyük kafaların hepsine hareket çekiyorum ve en ağır bedduaları ediyorum. inşallah iki tarafta saadet görmezler.
AmaN Allahiiim ayni ben gibii dusunen birii !!! bende o dizileriden nefret ediyorum. Islami yasayanlar kotu oluor babalar hep kotu hep gaddaar anneler kocalarina soz geciremezler snra kiz zorla evlenir zorla gerdek snra dayaak! ama digeride zina yapmis hamilede kalmiis baba kizinda suclu babaa oluyor ama. Nedemk bu insanlara akilli uslu erkeklerden nefret ettirip boyle soytari tipli erkeklerden hoslanmalarini saglior Yok kotu gozukuor ama ozunde iyi. Ama diger ise efendi uslu gozukur ama ici ne fenadiir onun mesaji veriollar. Muslumanliga zarar verecel seyleri guzel gostermeye calisior. Adini Feriha Koydum dizisini severim ama buna en buyuk misalde bu !
hiçbirini izleme. bak ordan yakalamış seni. ama başka yerden bozuyor emin ol. bazıları çok anlaşılıyor niyetli yapılmış. ama bazıları çok profesyonelce. anlayamassın bile. o yüzden mümkün old uzak durulmalı. Acemice yapılmış olanlarda bak bütün mafya-zorba-kötüler hep sakallıdır. Tüm kaçırılanlar camiye götürülür. ya da bir canilik yapılırken ezan okunur falan. Ama bazıları varki izledikten sonra bazı yönlerinin değişmiş old görürsün. Mesela yahşi batıyı izlemiş birine Kuranın Arapçadan Türkçeye çevrilirken anlamını kaybettiğini anlatamassın ;) anlatabildimmi. Mesela çok emek verilmiş holywood filmleirnde çok daha ustaca şeyler görürsün. Zaten ilk USA güney Amerika halklarınının beynini yıkarken bu bilim gelişmeye başladı. Masanın üzerinde dolu sürahi var mesela. etrafında küçük küçük bardaklar ama hepsi boş. biri suyu dolduruyor ama bardaktan taşıyor. ya da içemeyip dökülüyor falan. Onu öyle bir sahnede veriyorki suyu dolduran çiftliğin kahyası mesela. Yani boş bardak.
Yani doldurmaya çalışsan da bir hayrı dokunmayacak. Kendine hayrı yok. O yüzden su sürahide kalmalı. En büyük olan o. Su diğerlerine dağıtılmamalı. Anladın? Bizimkiler şükürki bilimden uzak olduklarından bu kadar etkili olmuyor. Ama küçük kızlar izliyor. Cahiller izliyor kanıyorlar.
evet zaten basta illumanatie yapior. Islami yikmak icin alttan alttan caktirmadan bunu sinyallerini veriolar. Dizileri gectim cizgi filmlerde bile. aslinda nekadar cok cinsel icerikli sahneler veya yazilar. bilinc altina neler yerlestiriolaar!!! dizileri zaten izlemem sevmem. bir aralar baya etkilenmistiim boyle 14 yasimdayken neden sevgilim yok diye uzulurdum. simdi dusunuomda Allahtan hic oyle birsey olmamamiis
gelecek nesli zehirrliolaar
bak işte.. hep yazıyolar oram nasıl buram nasıl. çünkü kafaya öyle yerleşmiş. kız demek güzel demek sevgili demek erkeksen şöyle olucani kızsan şöyle. kalıp budur bunun dışındaysan HİÇSİN.
Bak görücü usulünden geldik hep buralara :) İslamda sevgili diye bir kavram yok. Nikahsız kadın ve erkeğin aynı ortamda başbaşa kalması bile günahtır. 3. leri şeytan olur. Yani zina kaçınılmaz olur. Buna karşı çıkarlar, Allah'ın dediğine karşı çıkarlar, ondan sonra kocam beni niye aldattı? Ben bir halt yedim ama dayanamadım. Niye böyle oldu? Görücü usulü de neymiş, görüp tanışıp evlenmek varken... neyse çok önemli konu ama uyku da şart :)
Çok hayırlı olsun...
aynen bende aslinda bu yuzden gorucu usulunu tercih edirum. Zina islemeden Hz Allahin hayirli kildigi bir fiili yerine getirirken onun rizasini alaraktan yapmak gerek bence.
Hepimiz icn herseyin hayirlisi olsun Insallah :D
amin :)
Görücüye geldilerse göster... :)
bir gor bakalim ozaman
Gorucu usulu taraftariysan ver coskuyu kolonlara
O seninse beğenirsin zaten yoksa için istemez
ver gitsin pardon versinler git :D
Ailesini mutlaka arastir.
arastrdik Arkadasimda zaten o akraba ile evli cook ovuyor aileyii
bol kopuklu kahve yapmalısın
o istemeye geldiklerindee bu gormeye geldiler yani sadece tanisma faslii
pratik yapmıs olursun, +1 verirler
hhaaha dogruu :D
Boşanma dilekçeni yazmaya başla şimdiden..
ne alaka?
görücü usulu evlendikten sonra ilerde anlarsın alakasını.
sabit fikirli olmak iyi degildiir :D
umarım değildir. umarım mutlu olursun. bol şans sana
Insallah :D
relax rahatla akışına bırak
gözlerini kapa kanka.
görücü usulü mü kaldı la
Kızlar iri yarı erkek istemez mi zaten?
kastan iri yari olsa iyide bunda hafif yag var :D
Onlar gelip geçici şeyler, bir spora bakar herşey.
İyice düşün taşın, hayatının hatasını yapabilirsin, sana güzel gelen kanının kaynadığı erkeğe yönel, erkekler zor kız bulur, ama kızlar elini sallasa ellisi, peşinden onlarca erkek gelir bir elini sallasan
haahh zaten bende spora baslatirm diye dusunuorum
bu gelen ilk gorucu degil Bundan once 2 defa daha oldum onlardan tiksindim kesinlikle olmaz dedim agladim hatta. annemde zorlama kendini olmassa olmaz daha olur dedi
bunda ama icim isini simdi dusununce heycan oluor biraz tiksinme olmuor digerlerinde oldugu gibi.
zaten kardesim kendisini tanir cok iyi oldugunu soyluor ve anlattigi seyler dogruysa benm dualarimda soyledklerim var kendisinde :D
Gider birşeyler içersiniz, seni yemeğe, sinemaya götürür, orada belli eder zaten herşey kendini, mutluluğunuzu diliyorum :)
Amiin hepimiziin icin diliorum :D
Bana daha kız eli değmedi
hmm yas kac?
19 yaşındayım
hmm hiic mi degmedi yani?
Değmedi, bir kızın gözüne 3 saniyeden fazla bakmadım, abaza değilim ama, gönül isterki kız arkadaşı olsa insanın.
Kadınımı çok mutlu edeceğimden eminim
bence hiiic olmasin Sen nefsine sahiip cik vakti zamani gelince guzel temiz bir kiz bulursun Ama sen kendn temiz olmazsan karsindakinden bunu beklemen ayip olur bence yani
Bekliyorum bakalım, sonu ne olacak bende merak ediyorum :)
hayirli oluur Insallah :D
İnş, herşeyin hayırlısı, temiz bir kız bulayım, başka bir şey istemiyorum
bir evlende kurtulalim :-D
hahhaha Ne cektiniiz beaa bendeenn :P
Valla yaa evlen derdinde tasanda bitsin :))
asiil ozaman basliicak herseeyy !!! ozamaan benden dahaa cok cekeceginiiiz var
artik kocam sunu dedi bunu yapti yok kaynana elti gorumce ev is cocuuk
hahhaah beni bu siteden atarlaaar artik herhalde :P
Ahaha sana özel bir danışmanlık acicam para kazanirim :))
ohooo koseyii donersiin haa Artik dubailerde otellerin oluur o paraylaa :D
Yat katim olsa yeter :))
Begende al birini ya da ilk gelenle evlenme bence :))
Verdim gitti Allah utandirmasin
:)
Hahhaha AMIIINN
:-D Amin:)
Kahve yap
Hahhahahha daha istemediler sadece gorustuk daha ilk eger kabul edersem kahve
Hemde ne kahve bol tuZluuu :D
sende bir #görünüver. bişey olmaz :D
Kahve asfghjk :)
hahaa istemeye geldiklerinde yapacaam zateen soyle bool kopukluu tuzluu kahve :D
İmmm canim çekti bak :) tuzsz olanindan ama :)
Hhahaha Allahtan kizlara yok oyle tuzlu kahve filan:)
bir çay iç derim :D: