1 hafta önce birisiyle tanıştım 18 Kasım da yanına gideceğim mesaj ds öperim sarılırım diyor geldiğim de ya istediği gibi olmazsam?

• 1 hafta önce bir kız ile tanıştım kendisi yaşadığım il den 3 saat uzakta yaşıyor ama çok güzel sohbet ediyoruz işte gelsen sarıldım birlikte yatarız falan ben de birşeyler kurdum kafam da acaba ya beni sevmiyor sa ya onu kaybedersem diye baya ağladım kız ile de bunu konuştum işte böyle böyle gitmenden seni kaybetmek korkuyorum diye kız sa işte tesellim oldu o gece de biz neyiz dediğim de sevgiliyiz dedi tabi kız ile fotoraflaştık kendisi bir çok kez söylüyor du işte keşke burada olsan birlikte uyusak sarılsak falan filan diyor bende çok aşığım ama kalbimi dinliyorum bende kıza sordum ben oraya gelsem orada yaşasam nasıl olur diye yardım eder misin bans işte o da işte burada yaşasam hergün birlikte oluruz falan filan ne yardımı diye sordu işte bende ev bulabilir misin bana iş bulabilir misin diye oda sen gel evi buluruz zaten de işi de araştırırım ben dedi şimdi asıl sorum biz çok güzel konuşuyoruz ama yanına gittiğim de yani yüz yüze geldiğmiz de acaba beni istemeye bilir mi bunu nasıl anlayabilirim yardımcı olurmusun uz
1 hafta önce birisiyle tanıştım 18 Kasım da yanına gideceğim mesaj ds öperim sarılırım diyor geldiğim de ya istediği gibi olmazsam?